Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

victo,

Citat:
mamicile care lucreaza..incurajari, ca-s in butoi..pe Stefan il vad dimineata cam o ora. dar pe Mihai nu-l vad decat seara, mi-e un dor de el de mor

numai daca ne luam de mana si bocim amandoua , cum sa te incurajez? m-am tot gandit ca va fi greu cand voi incepe munca, apoi totul s-a precipitat si am inceput de pe-o zi pe alta, inca nu m-am obisnuit cu ideea ca TREBUIE sa plec in fiecare dimineata fara sa intru in camera sa pup fetele. totusi, seara o mai las pe Isa si sa-si caute singura joaca, daca nu ori nu se mai dezlipeste de mine (deja cand stie ea ca vine ora de somn o ocoleste de mama si e numai calare pe mine ), ori fuge la sora-sa sa caute scapare de mine, ca-mi vine s-o mananc toata!

iar referitor la Stefan, acum cred ca tu stii ca el nu a spus constient ce a spus. adica vroia sa te certe cumva, sa te ameninte ca trebuie sa faci cum vrea el. si histamina are perfecta dreptate, sunt de vina desenele animate astea ciudate din ziua de azi, cu roboti si lupte, cu fel de fel de acte violente. eu cred ca ai putea sa-i selectezi tu desenele la care sa se uite, adica ii descarci de pe net si-i pui sa vada la dvd apoi. eu stiu ca intr-o perioada si Maria imita personajele de acolo de ne dispera, si chiar anul trecut la 2 vorbe era "Dumnezeule!", ca si Hannah Montana. bine, acum e mare si o pot corecta/controla, dar majoritatea copiilor mici isi imita personajele favorite. stiu un baietel care a primit cadou un costum de spiderman, l-a imbracat si a vrut sa sare pe balcon de la etajul IV , ca doar e spiderman!! eu cred ca sunt perioade si perioade, asta din jur de 3 ani e cea mai nasoala (bine, pana la 10 ani jumate, ca daca or mai fi de-acum ianinte le-oi descoperi). eu te tare tare, lui Stefan cred ca doar cu dragoste ii poti raspunde...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

anca_vlad,

Citat:
victo incearca sa te detasezi putin de vorbele lui si sa vezi supararea din spatele lor, stiu ca nu e usor!
desenele animate nu au nici o legatura cu atitudinea lui!
supararea lui e mare pe tine si pe bb - i s-a rapit ceva din ceea ce i se cuvenea in mod natural prin faptul ca e primul nascut! timpul tau pentru el!
nu e un comportament iesit din comun!

atitudinea e una, cuvintele trantite asa sunt alta. adica poti reactiona strigand, plangand, lovind. poti spune "nu te mai iubesc, pleaca, nu vreau sa te mai vad, m-ai suparat", dar cuvintele rostite de Stefan nu sunt normale in gura unui copil de cativa anisori. adica el nu cred ca are cum sa stie ce inseamna a omori pe cineva, a taia, a scoate din el si a baga in pamant, el si-a exteriorizat furia dar cu cuvinte care nu sunt ale lui, le-a imprumutat. cred ca e important sa anulam sursa de inspiratie, eu spun asta pentru ca stiu prin ce am trecut si noi cu Maria, nu ne mai puteam intelege cu ea decat daca ne prefaceam ca suntem pokemoni, am ajuns sa le invat numele si originea, ce puteri au si cum se lupta , pana cand imaginatia a luat locul realitatii. ea nu mai traia in lumea noastra, ci in dimensiunea pokemon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici!

Crispro, Doamne prin ce-ai trecut! Te imbratisez cu drag si tare ma bucur ca DD te-a rasplatit acum cu o familie minunata.

Victo, Crissteo, deci asa cu fratiorii mai mari. Off, foarte greu sa cresti copii in ziua de azi si aici nu ma refer la partea materiala...

Bumblebee, curajoasa si optimista ca de obicei. Si gandurile mele de bine vor fi catre tine maine si-ti urez de pe-acum refacere rapida.

Maurice, ma bucur ca sunteti bine. Insanatosire grabnica ii uram lui Sara.
Mezeluri nu mancam nici noi, mai iau de la tarani, cica naturale, cand mai fac pizza in casa.

Anca, zilele astea m-am tot gandit la voi ca nu aveti nici un dintisor. Dar si cand o sa inceapa sa iasa unul dupa altul, sa te tii mami...

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Crissteo, nu stiu de unde iti vin tie cuvintele asa usor si frumos! tare ma impresionezi mereu! Te pup cu drag, tare, tare!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Subscriu!
Dar iti mai trimit o imbratisare calda, Crisule, nimeni nu ar tb sa treaca prin ce ati trecut voi.

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pt ca maine sigur nu voi avea timp de pc, vreau sa pup sarbatoritii de maine:

Eric (eladea2005)!!
Elisa (Otiliav)!!

Sa fiti sanatosi, pui dragi, sa aveti o copilarie frumoasa, plina de impliniri si dragoste!!
Pup dulce si mamicile dragastoase si iubitoare!

Multumesc pt gandurile bune!
SMS-uiesc eu pe cineva maine dupa ce-mi revin din betie.
Pup iu girls!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumbulinoooo, du-te si te pregateste pe maine, lasa netu'!

Va pup si eu dragelor, e cred ca pt prima data cand povestesc destul de detasat despre ce s-a intamplat. De obicei, daca ma intreaba cineva ce s-a intamplat cu tatal meu, le spun ca nu as vrea sa vb despre asta. dar voua mi-a fost mai usor, ca va stiu aproape, si stiu ca voi nu judecati. Voi stiti sa fiti aproape! Sunteti cele mai bune prietene, si cele mai bune mamici, fiecare dintre voi! Cu niste copilasi isteti, si frumosi, si cu personalitate, si deosebit de dragi mie!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Crisule, ...fara cuvinte in legatura cu copilaria ta..! O mare imbratisare de la noi!

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Pt ca maine sigur nu voi avea timp de pc, vreau sa pup sarbatoritii de maine:

Eric (eladea2005)!!
Elisa (Otiliav)!!

Sa fiti sanatosi, pui dragi, sa aveti o copilarie frumoasa, plina de impliniri si dragoste!!
Pup dulce si mamicile dragastoase si iubitoare!

Multumesc pt gandurile bune!
SMS-uiesc eu pe cineva maine dupa ce-mi revin din betie.
Pup iu girls!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Da, maine e sarbatoare iar in delfinariu! Plus ca delfinasul sef face un an jumate!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

ochidut,

Citat:

Off greu cu 2 copii...Nu va mai zic ca am o prietena care din acest motiv nu vrea un adoliea copil, ca sa nu se simta primul defavorizat. Eu incerc sa ii schimb parerea.....pana la urma reusesti nu???

eu n-am vrut al doilea copil ca sa nu-l defavorizez . adica o iubeam atat de mult pe Maria ca nu stiam cum as putea sa ma impart intre doi copii, sa-i iubesc la fel si ei sa nu simta vreo diferenta (cum a fost cazul cu mine si sora-mea ). Maria a insemnat si inseamna pentru mine o perioada grea, dar minunata. in serile cand imi era dor de Florin (cand a plecat aveam 8 luni de burtica...) ii multumeam lui DD ca mi-a dat minunea mica, plangeam dar ea-mi alunga lacrimile cu un zambet. a fost singurul meu punct de sprijin si toata viata Maria va insemna colacul meu de salvare. iar Isa... pa Isa o iubesc ca pe o papusa, o iubim toti, de fapt ne iubim toti... abia dupa nasterea ei am inteles de cate ori se multiplica dragostea, a disparut de tot teama ca nu le voi iubi la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La multi ani Crissy, sa fi sanatoasa, fericita si iubita de printesele tale pana la adanci batraneti!

Bumbleleeeee, tinem pumnii sa iasa totul excelent recuperare rapida!

Mergi la inceput