Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
ciristina_serban spune:
Alina, bine ca fu bine.... recuperare rapida!.. si asteptam pozele cu cercel la buricel..pup
crispro spune:
Krys, Roxana, distractie faina astazi!
Aseara s-a culcat vasi cu vlad. Acum ei inca dorm. Eu m/am trezit de multe ori azi noapte, dar tot mai bine am dormit. Merg sa imi savurez in liniste cafeaua. Va invit si pe voi la o cafeluta buna, calda!
Alice, ma tot gandesc la tine ca mai ai putin. Am emotii, abia astept! Ma rog sa ai parte de o nastere usoara, sa te recuperezi foarte repede, si, mai important, sa vina puiutul cu bine pe lume. In curand scoatem motatele( daca tot nu le/am scos pt Mara). Si ma bucur ca s-a descurcat socrela, bravo!
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
I am luat si eu lui R dar dupa ce se joaca cu ea o pun inapoi in cutie si peste 2-3 zile, o vede si mi cere sa "deseneze" pe ea, aprox. 10-15 min. Mai nou asa facem cu toate jucariile, achizitionate de curand, se joaca si regula e sa la punem la loc dupa....ca altfel se pierd piese, roti de la masini, cuburi, etc Sapt care vine vreau sa fac curat in lada cu jucarii sa merg si eu la Posta Romana sa donez....are destule jucarii de cand era bebe care ocupa loc dejeaba, sunt depozit de praf si mai ales ca avem ocazia de a bucura niste copii. Multumesc Crispro de idee Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
asa facem si noi acum, le punem in cutii pe cele noi, sa le ceara el
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ciristina_serban spune:
Cris, multumim de urare si pentru cafea. Ce bine ca ai avut si tu o noapte mai buna. Normal ca te trezesti des, ca ti-a intrat in reflex de acu... O zi frumoasa si voua!
Eu nu stiu daca apuc sa mai intru, chit ca plecam dupa-amiaza la finutza, dar intre timp ma pregatesc si eu, imi spal parul si il aranjez, sa-mi fac unghiile..de-astea...
Asa ca, va pup si va urez un we fain. Byee...
ludmila_p85 spune:
Mutumim de cafeluta!!! tare buna
De cind a venit tati al nostru din departare,v doarme cu noi in pat,doarme fr bine,sotul zice ca poate ii este frica sa doarma singurel in patuc sau poate ii este frig noaptea si de asta plinge,eu defapt stiu ca v e mai smecher ca noi,dar na..
Va pup sa aveti un sfirsit de saptamina cit mai relaxant pentru mamicile obosite de delfinasi
crispro spune:
Liniste mare pe aici! Noi acum mergem la fina-mea, sa ii vedem copilasul. Mergem cu v, sunt curioasa daca e gelos cand il iau pe pitic in brate :)
Sa-l ajutam pe Alex
lauri_ca spune:
Buna fetelor!
Eu pe-aici cu mancare pe foc, fata doarme, baiatul are meci la baschet, a plecat cu tati. Stefi e cu muci si tuse de o sapt. jumate, cu mancarea la fel, max. 100 gr., peste masa de inainte de somn sarim destul de des. Dar a luat in greutate, are 9.500 kg.
Stefi e geloasa pe Radu, cand il dragalesc vine si il impinge si tipa, o chem si pe ea sa ne dragalim toti 3 dar nu-i convine asa.
lauri_ca spune:
pt. fetele care au trecut prin greutati in copilarie, multi, experientele de viata fie ele si atat de urate, fac din fiecare omul care este, mai puternic, mai echilibrat, mai dornic sa daruiasca celor din jur cat mai mult.
Vroiam sa mai spun si ca de multe ori ca parinti, din dorinta ca cel mare sa nu sufere, il neglijaza un pic pe cel mic. Eu cel putin asa m-am simtit in copilarie ca sora mai mica, chiar am o poza de cand implineam 1 an si alegeam ceva de pe tava, iar toata lumea se uita la sora mea, cocotata in varful patulaui, imbracata cu o hainuta de blana pe care o primisem eu cadou. Cand am vazut poza, pe la vreo 10 ani, am fost f. suparata pt. ca era momentul meu si sora-mea atragea toata atentia. Dar astea sunt lucruri marunte, care trec.
anca_vlad spune:
dupa ce lucrurile s-au mai linistit cu Vlad vis-a-vis de atitudinea lui fata de Maria, i-am expilcat ca atunci cand era el mic i-am dat tot timpul meu si ca nu a fost nevoie sa ma imarta cu nimeni...nici macar cu treburile casnice, pt ca le facea mama mea!
vad ca a inteles si e dragastos cu cea mica si se joaca ff frumu cu ea!
despre propria copilarie ce sa spun a fost una lipsita de griji, mi-o amintesc cu mare placere si chiar am senzatia ca a trecut prea repede!
Alice_Elena spune:
Mai eu nu stiu ce sa zic, nu am simtit niciodata diferente intre mine si soramea. Pana pe la 2-3 ani am fost crescute mai mult separat, fiecare la cate o bunica. Ne intalneam zilnic ca eram aproape. Daca era ziua uneia primea si cealalta cadou, asta pana am fost suficient de mari incat sa pricepem care e treaba cu zilele de nastere si cadourile.
Singura care a facut diferente intre noi a fost bunica din partea tatalui, cea la care a crescut soramea, asta pana a sesizat maicamea si i-a spus ca daca o mai favorizeaza pe alex nu ne mai vede niciodata pe niciuna. Pe mine nj ma deranja ca nu prea o aveam la suflet
Probabil a contat si faptul ca e diferenta mica intre noi..
Mara doarme deja, nu a servit somn la pranz desi azi a facut febra 38,2 si caca moale de vreo 3 ori. Banuiesc caninii.. Dar a mancat bine si mancare si 3 biberoane de lapte (mi-a cerut). Au venit si nasii la noi cu aia mica si s-au jucat non stop, nu stiu de unde atata energie pe ele.. Oricum ne-au distrat :)
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+