Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
ludmila_p85 spune:
Buna seara mamici! Noi de azi avem coafura noua,cu multe plinsete si mornaieli,tati a tuns pe v. e asa scurt parul
Mycya spune:
Buna seara dragelor!!!
iara vin ca bufnita in noapte ziua nu pot scrie de Andra mea draga si uite asa tot aman de pe o zi pe alta sa va scriu
LA MULTI ANI Elisa!!!
Bumblee recuperare rapida mami, ma bucur ca totul a decurs bine. sanatate multa multa sa ajungi cat mai repede la puiul tau acasa
Crispro , Rody multi multi si va imbratisez cu drag
iar muci in delfinariu, iara muci si la noi sotul e racit cam de o saptamana, am tot sperat ca pleaca virusul de la noi fara sa o atinga pe Andra, dar...astea sunt visuri de ieri a inceput cu muci, azi noapte nu mi-a dormit mai deloc, se trezea plangand ca nu putea respira cum trebuie si plus ca mai avem si un dintisor- al 6-lea care se chinuie de 2 luni sa iasa si ii mai da si ala de furca.
tuse avem la greu, partea cea mai proasta e ca ea vomita imediat, la fiecare tuse da afara si mancare am mers cu prosoapele dupa ea toata ziua .
acum doarme, a adormit greuuu, timp de 2 ore sa trezit din 10 in 10 min, sper sa reuseasca sa doarma noaptea asta sa se odihneasca mititica.
uoff...sa trezit
fug langa ea nbuna
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu . sting eu lumina, iar, ca abia am ajuns acasa... Isa doarme cu mama, asa ca n-o mai iau cu noi in pat. pupici
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
puiutz_mic spune:
neata fete dragi! nimeni pe aici?
Mycya, sanatate Andrutei, of ce chin ca vomita de cate ori tuseste , chin pentru ea, dar si pentru tine!
Am umblat aseara prin carrefour vreo 2 ore sa-i cumparam geaca si combinezon (tot de exterior). Nu am gasit decat combinezon, la 77 lei, in Carrefour, la Kiabi nu prea mi-a placut nimic... la alte magazine nu am mai reusit sa ajungem ca era destul de tarziu. Azi ramasese in plan geaca si ghete, ca noi nu i-am luat inca
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
imi beau cafeaua singura deci...nici macar al meu sot nu mi-a tinut companie, dar era rupt de somn! asemenea m-am trezit si eu azi dimineata, am facut LP-ul puiului cu ochii aproape inchisi, am asteptat cu nerabdare sa-l bea si apoi l-am lasat in grija lui tati, iar eu m-am retras pentru un somn de inca o ora... asta-nopate nu am avut ce face si m-am uitat la o nenorocire de film pe HBO...am adormit pe la 3...
Raducu tot nu face kk zilnic, cam o data la 2 zile, dar asta nu ar fi o problema daca nu ar fi si moale...si urat mirositor. sa fie de la dinti, ca daca ar fi vreun crocobaur nu cred ca ar face doar 1 data la 2 zile voi ce ziceti?
O sa-i dau cateva zile Enterol si o sa-i scot din meniu tot ce e laxativ..azi din pacate i-a dat tati portocala cam multa...eu i-am spus sa-i dea cateva feliute, dar daca puiul a mai cerut, tati i-a tot dat...a papat aproape o portocala si jumatate de mar
12.08.2010
Victo spune:
hello
hai ca am ajuns si eu
mitzucu doarme, stefan e plecat cu taica-su la socri. eu ma scot, ca stau cu micu :):)
ma uit pe vplay la comedioare..:):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
puiutz_mic spune:
buna Victo!
si ai mei dorm amandoi, de asta stau pe net
dar trebuie sa mai dau o tura si pe la bucatarie, sa-i fac un orez puiului pentru peste fiert, cand s-o trezi.
se pare ca ai o duminica frumoasa
12.08.2010
Victo spune:
ei, intre timp m-am apucat de facut liste, ca maine dau ceva de papi si de baut la serviciu, pt succesul rasunator de la ex, ca sa ma exprim a la Alina.
tre sa apara stefan, sa vad cat de rapid il pot culca.
apropo..daca ne citesti, Alina, recuperare usoara!!!!!!!!!!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Mycya spune:
ziua buna!
eu ascult colinde, fata e la mine in brate, ma trage de par si vad ca nu are de gand sa doarma.
noaptea a fost l fel de grea ca si cea anterioara dar bine ca a trecut, inca sper ca diseara sa fie mult mai buna
Puiutz e foarte rau, azi dimineata pe la 5, mi-a vomat in pat, imediat dupa ce a baut laptele
azi nu a mai tusit asa mult, isi face efectul siropelul
a adormit pana am terminat eu de scris aici, o pun in patut si ma duc sa fac un piure pentru sosul meu cu carne
ludmila_p85 spune:
Salutare si de la noi!!! Noi facem nani de la ora 13:15,acus tre sa se trezeasca ca nu doarme mai mult de 1 ora jumate
Noi facem kk in fiecare zi de 2 ori,la 8 cind se trezeste imi aduce olita si zice kaka,il pun pe ea si face,apoi pe la 16-18 iarasi face, de pishu nu vb ca face pe el si nu spune,doar cind e ud imi arata ca are caca,in casa il las deoseori fara pampers,dupa ce face pishu pe jos merge dupa prosop ca sa stearga el pe jos,a vazut la mine ca fac asa cu cirpa
Puiutz, kk moale poate fi se la dinti,de la citrice sau de la siropele, la noi cam atunci se intimpla sa faca moale,plus ca face de 4-5 ori pe zi