Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
Alice_Elena spune:
face, face, si spre deosebire de cealalta nu imi iese din cuvant oricum, o sa fie si maicamea aici cand o sa nasc. mai nasol e cand sunt si eu acasa, ca vrea numai cu mine. sau ma rog, mai mult cu mine.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
puiutz_mic spune:
Alice, un bravo si de la mine pentru soacra ta! Eu chiar stau si ma intreb cum ne-am descurca daca ar fi sa vine si bb2 . Oricum, daca ne hotaram, Raducu o sa fie mai marisor si sper sa se acomodeze mai usor cu maica-mea.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
tina_80 spune:
[quote]citat din mesajul lui eladea2005
https://picasaweb.google.com/101587108249429590504/December92011#5684092058105192082poze de la gradi...;)
Sa ti traiasca Andreea, e tare frumos Eric!
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 "Operatia fu un succes rasunator. Mi se spune sa stau linistita, dar ma plicti, tare" Asta-i Alinuta noastra, bondarasul nostru harnic Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Bravo Alina! Recuperare rapida
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca mamici care aveti tablita magnetica, ziceti-mi si mie pls daca, copii se plictisesc repede de ea??? parca i-as luat si eu lui tudorel de craciun, dar mi-e sa nu se plictiseasca de ea, asa cum se plictiseste si de celelalte |
I am luat si eu lui R dar dupa ce se joaca cu ea o pun inapoi in cutie si peste 2-3 zile, o vede si mi cere sa "deseneze" pe ea, aprox. 10-15 min.
Mai nou asa facem cu toate jucariile, achizitionate de curand, se joaca si regula e sa la punem la loc dupa....ca altfel se pierd piese, roti de la masini, cuburi, etc
Sapt care vine vreau sa fac curat in lada cu jucarii sa merg si eu la Posta Romana sa donez....are destule jucarii de cand era bebe care ocupa loc dejeaba, sunt depozit de praf si mai ales ca avem ocazia de a bucura niste copii.
Multumesc Crispro de idee
crissteo spune:
La Multi Ani plini de bucurii pentru micutii Eric (eladea2005) si
Elisa (Otiliav) si Andrei (racusor) ! Sa cresteti mari si sanatosi!
Bumble, bravo mami curajoasa, sa treaca durerile si sa te faci bine repede! Ai scapat, acusica mergi acasa la baiat!
Bambo, da, si eu am ras cu lacrimi de traznaile tatilor, deci cred ca n-am mai ras asa de nu stiu cand, sper sa mai scrie lumea, sa ma mai distrez citind. Imi pare rau de bolnavior, noi tot cu muci, in seara asta se simte teo rau, s-a plans ca-l doare urechea, maraie in somn si face ca un tractor, are nasul infundat si nu poate respira. Si azi la pranz nu avea nimic. Ia-m pus apa de mare si imunorezitan junior i-am mai dat. Si vit C.
Si albert are muci, dar el e constnt deocamdata,acum teo e eroul pricipal. Vai de curu lor de baieti!
Multa sanatate lui David!
Si eu abia astept sa facem bradul, cred ca duminica, maine dupa amiaza ar trebui sa ajungem la ziua nasicii mici a lui albert, face 2 ani. Acum sa vad cum sunt baietii, oricum maine sau duminica il facem. Am emotii, asa imi place, punem colinde, cantam, fiecare o sa puna cate ceva in brad, eu cred ca-l pun pe sot sub brad poate il vrea cineva cadou si m-am scos. Eu vreau sa ne distram, el vrea sa iasa bradul frumos. Dar o are promisa de anul trecut, daca si anul asta il mai vrea reusit o sa faca papa la bucatarie cat noi impodobim bradul. Abia astept, acum e si albert mai mare, participa si el cu adevarat. Noi de cand cu teo avem un bradut mic-cred ca 1m, artificial, il impodobim jos, apoi il urc pe o masuta. Si o sa avem crengute si coronita de brad, sa miroasa a copilarie.
Victo, da, uneori sunt neinspirati tatii astia, ce sa facem? Macar se straduiesc, important e ca nu le iese mereu, dar nu se lasa, o mai comit si data viitoare, ca poate iese bine.
Victo, tati i-a luat lui teo zilele trecute costum de spiderman, totul e spiderman, sosete, chiloti,tricouri, acum e tati fan spiderman ca el cumpara intr-o veselie,Teo pana acum nu a vazut acasa nici un fiml cu spiderman, a vazut la gradi unu instructiv cu ironman, care e mai dur ca spiderman, mami- mi-a explicat el.
Azi ma intreaba teo, dar tati de ce nu-si ai costum de spiderman ca si lui ii place. Am ras cu lacrimi, tati avea o fata, de copil din ala prins cand nu trebe. A, si penru ca ati zis de copilu care s-a aruncat pe geam ca spiderman ca avea costum, cu morcovu de rigoare, i-am povestit cum sunt facute filmele, cine poate zbura si o mica poveste adaptata in care filmul nu are legatura cu realitatea. Mai testez sa vad ce a inteles, oricum stateam eu cu frica de geamuri, stam la et.4 acum mai am si grija lui spiderman.
ciristina_serban spune:
Vin si eu la spartul targului sa urez La multi ani puiutilor nostri sarbatoriti azi.
LA MULTI ANI ERIC!
LA MULTI ANI ELISA!
Sa aveti o viata frumoasa, cu multe impliniri, sa cresteti frumosi si sanatosi si sa va faceti zi de zi parintii mandri de voi. Va pupam!
Eu de dimineata ma tot chinui sa va scriu, v-am citit nitel si apoi a trebuit sa fug, si nu am mai trimis mesajul. Am fugit in Carrefur la BR, sa mai iau cate ceva pentru finutza noastra. Maine luam motul scumpei Sofia Maria. Apoi am fost o fuga la mama si abia acu ne-am strans pe acasa, am bagat juniorii in pat si inainte de dus am zis sa intru sa apus sa pup sarbatoritii.
Din ce am citit dimineata imi amintesc ca vroiam sa zic>
Btz, felicitari pt ca ati scapat de suzeta!!! Yupii…ai baiat mare de acum.
Crispro, Victo…. Va imbratisez cu drag, stiu ce inseamna o atmosfera ostila… si vai Cris, m-am infiorat cand am citit oribilitatea la care ai fost martora, (si acu seara am citit si de tine Rody!!!) si-mi pare sincer rau… Nimic din ce as spune nu mai poate schimba trecutul..insa dragele mele, ati fost un copii puternici, cu un aluat bun si v-ati dezvoltat atata de frumos, ca va impuneti fara sa vreti ca niste "modele"de urmat. Jos palaria mami!
Eu va admir mult, pe toate fetele din mica noastra comunitate, si in fiecare dintre voi gasesc calitati pe care mi le doresc pt mine..
Mai am de citit din urma dar ma duc la dush si apoi va citesc.
Noapte buna va doresc. pupi!
Roxana_Theo spune:
Buna seara. In primul rand La multi ani celor doi sarbatoriti.
Am citit asa multe incat nici nu mai stiu ....
Paul felicitari pt renuntarea la suzeta. Coteasca si noi avem o problema cu suzi ca si voi. In ultima vreme o cere si ziua din ce in ce mai des. Nu stiu cum vom reusi sa scapam de ea.
Laurika inteleg ca il astepti pe Bb2? Felicitari.
Bumblebee e minunat ca operatia a decurs bine. Te aspteptam pe Dc sa ne povestesti.
Cristina, Rodyka am citit despre experientele voastre traumatizante. Sunteti femei puternice care au reusit sa treaca peste aceste experiente si cred ca le oferiti copiilor vostri exemplul unor parinti minunati. eu va admir din toata inima.
Rody mi-a placut foarte tare exemplul dat de tine cu dragostea care se multiplica proportional cu numarul de copii.
Matusa, sper sa reusiti cu suplimentele alimentare. Eu sunt alaturi de tine caci stiu ce zbucium inseamna un copil care nu mananca.
Racusor la multi ani pt delfinasul sef.
Roxana_Theo spune:
Va urez noapte buna tuturor. Maine avem un party de pitici in miezul zilei la care vom participa. Ma tot gandesc cum sa fac pt ca e chiar in miezul zilei cand Theo doarme de obicei.
Si voiam sa va mai intreb, mai ales pe mamicile de doi copii. Eu as vrea sa-i iau lui Theo cizmulite de cauciuc pt a evita sa se ude la picioare prin apa sau zapada. A mai luat cineva? Sunt utile?