Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
baby78 spune:
Eric (eladea2005)!!
Elisa (Otiliav)!!
Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti o copilarie minunata!!
Iuliana mami fericita de minune Tudor
crispro spune:
Corina, nu e graba cu suzeta, eu zic ca inca mai pot molfai pe ea. Daca lui ii face placere si-l linisteste. Eventual cand mai creste incerci varianta cu datul la un bebe mic. La noi a fost simplu si usor. A racit tare, la un an si 2 luni, si nu putea trage din suzeta ca nu putea respira pe nas. Si daca tot au trecut cateva zile fara suzi, am zis ca nu i-o mai dau. Dar el nu era mare fan, peste zi nu o vroia deloc, doar seara la somn. Cine stie, poate se satura el intr-o zi de ea.
Vreau sa va zic ca am vazut odata in parcarea de la kaufland o fetita, de 7-8 ani, cu suzeta in gura. Atunci ieseau din masina, ea si mama. Eram convinsa ca mai iese un bebe mic din masina, si ca e a lui suzeta din gura fetei. Dar nuuu. Si/au luat un carucior mare si au dat sa intre in magazin. Inainte de a intra, mama i-a smuls fetei suzeta din gura si i-a pus-o in buzunar. No, mie mi se pare exagerat sa ai suzeta la 7 ani!!! La 2 ani e ok, la 3 ani mai merge ( ca poate atunci e mai intelegator si invata sa o dea unui bebe mic), dar dupa- mi se pare deja prea de tot...
Sa-l ajutam pe Alex
ludmila_p85 spune:
[size=6]La Multi Ani[/size=6] Eric si Elisa !!!
Coteasca, noi avem tablita magnetica si nu e prea incintat de ea,scrie putin,apoi se urca pe ea cu picioare,isi face masaj la talpi cu bilutele
ludmila_p85 spune:
Alina,felicitari ca a trecut si operatia cu bine,recuperare grabnica !
Crispro ai zis ca faci nani, de ce nu dormi cu v?
crispro spune:
Hihi, Ludmila, aici is, langa vlad, dar am zis ca mai citesc un pic pe net, i-am mai comandat socrului cadou de Craciun, m-au sunat sa imi confirme comanda. Sinacum e tarziu, cam in 30-40 min se trezeste, adica exact pe cand as adormi eu.
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
eladea2005 ce baieti frumosi ai si cat de bine seamana intre ei .....Doar ca Filip este mai blondin..in rest...parca sunt la indigo
Iuliana mami fericita de minune Tudor
puiutz_mic spune:
Bumble, ma bucur ca operatia s-a terminat cu bine si felicitari pentru atitudinea ta curajoasa! Eu cred ca as fi avut ceva morcov, stiind ce se intampla prin spitalele din tara asta.
Recuperare rapida, Victoras cum suporta despartirea de mami? Te-a vizitat?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ludmila_p85 spune:
Citat: |
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca eric si elisa , sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi! crispro, alice, felicitari ca merge bine sarcina! btz, dar cum a renuntat paul la suzeta? asa brusc? eu ma chinui sa le pitesc prin casa, dar tot mai prinde una, nu stiu cum sa fac sa il dezvat de suzeta. bumb, sanatate mamico si felicitari pt operatie! mamici care aveti tablita magnetica, ziceti-mi si mie pls daca, copii se plictisesc repede de ea??? parca i-as luat si eu lui tudorel de craciun, dar mi-e sa nu se plictiseasca de ea, asa cum se plictiseste si de celelalte jucarii! Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI Poze Tudor |
La multi ani Eric!!La multi ani Elisa!!
Eu i-am luat tablia magnetica si dupa cateva minute se plistiseste, se suie pe ia si tre sa o ascund ca altfel aunge bucati.
Bumble: bine ca ai scapat de operatie!!Pupam sa ajungi repede acasa la Vichisor!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010