Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

"Operatia fu un succes rasunator. Mi se spune sa stau linistita, dar ma plicti, tare"

Asta-i Alinuta noastra, bondarasul nostru harnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ce dulce e Eric, cmu sta cu tortul ala in fata...cred ca s-a emotionat asa, sub privirile celorlati si el personalul principal

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

eric si elisa , sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi!
crispro,
alice, felicitari ca merge bine sarcina!
btz, dar cum a renuntat paul la suzeta? asa brusc? eu ma chinui sa le pitesc prin casa, dar tot mai prinde una, nu stiu cum sa fac sa il dezvat de suzeta.
bumb, sanatate mamico si felicitari pt operatie!
mamici care aveti tablita magnetica, ziceti-mi si mie pls daca, copii se plictisesc repede de ea???
parca i-as luat si eu lui tudorel de craciun, dar mi-e sa nu se plictiseasca de ea, asa cum se plictiseste si de celelalte jucarii!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fete dragi, multumesc mult!

La multi ani Eric si Elisa! Sa va dea Dumnezeu sanatate si crestere frumoasa, sa aveti o viata plina, plina de bucurii si de zambete la tot pasul, de mult noroc! Sa fiti mereu o mandrie pentru parintii vostri! Pup mamicile lor frumoase!

Ma bucur de Alina, ca a decurs bine operatia! Recuperare usoara si rapida!

Ma bag si eu la un somnic, cu V ca is rupta...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Ce emotionat e Eric

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca[/i]

btz, dar cum a renuntat paul la suzeta? asa brusc? eu ma chinui sa le pitesc prin casa, dar tot mai prinde una, nu stiu cum sa fac sa il dezvat de suzeta.

Da,pur si simplu nu mai e atras de ea,o are mereu atasata de el,o tine in mana,se joaca dar de pus in gurita nu.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc,pe mine mama m-a dezvatat de suzeta dupa ce mi-a pus ardei iute pe ea.O metoda prea urata zic eu.
Ce am mai citit pe la topicuri pe aici,unele mamici spuneau ca ori au taiat cate un pic din ea (dar aici exista mai multe riscuri) ori au dat-o impreuna cu copilul la un catel/pisica/crocodil etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

da, Eric a fost f emotionat...ma gandeam ca va plange, dar n-a fost asa... oricum, cu educatoarea langa el se simtea mult mai in siguranta...

si cateva pozici de decembrie...:)

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

rubia, Sarei ii curgea ochiul aproape zilnic, iar cum da frigul, sau un pic de vant, incepe sa-i curga cate o lacrima. Ca sa fii sigura, mergi la un dr oftalmolog, ca nici sa faca atatea infectii la ochi nu-i normal.
Sara e bine, nu mai are nimic, a fost o interventie usoara, chiar daca cu anestezie generala.
Coteasca, Sara are o tablita magnetica si nu se plictiseste de ea, dar nici n-o vede tot timpul, se joaca dimineata vreo 5 minute, apoi o lasa, o mai ia seara. Aveam una mica, de 9 lei, cu care se juca pe WC,tare utila, mai desena ea, mai desenam noi pana iesea treaba mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ce mare s-a facut si Filip si ce i s-au maturizat trasaturile! nu mai e bebe, e un baietel in toata regula!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

btz multumesc! de taiat nu le-as taia, ca mi-e ca tre sa cumpar altele noi, ar fi o idee cu ardeiul, sa vdm, mai stau putin, poate renunta si el singur, urmeaza exemplul lui paulica!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput