Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
baby78 spune:
Bumblee pentru mamica curajoasa si optimista! Refacere rapida si sa ajungi cat mai repede acasa la strumful tau
Iuliana mami fericita de minune Tudor
paula_m spune:
Alina, ce ma bucur ca te plicti!! Inseamna ca nu te doare nimic...Stai acolo si odihneste-te ca ajungi acasa si nu te lasa Victor sa te plictisesti!!!
Si Raul are tablita magnetica, se joca un pic cu ea, dar nu consider ca sunt bani aruncati. Oricum nu are jucarii cu care sa se joace mai mult de 5 minute. Nu te astepta la minuni, ca nu exista jucaria aia!!
Mie nu mi se pare ca seamana Eric cu Filip. Eric e picatura din Andreea, in timp ce Filip seamana cu tatal lui. Dar sunt 2 baieti minunati si f frumosi.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
coteasca spune:
cristina(crispro) multumesc de raspunsuri!
ludmila, laurika, paula, multumesc! gata fug, tre sa mai fac din bagaje, azi plecam la campulung, il asteptam pe tati si decolam, sper doar sa nu mai faca tudor bubite, o sa stam ceva vreme acolo, sper sa-i fie bine!
va pup
si va doresc un week minunat!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
carla_2008 spune:
Rubia
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
Cris2010 spune:
La multi ani, Elisa!
La multi ani, Eric!
S-aveti parte de tot binele din lume!!!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Bumblebee, recuperare usoara!
Coteasca, vacanta placuta!
Rubia, ce experiente ai avut si tu in copilarie.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
matusa77 spune:
Ducu nu a mancat nimic , nici ieri si nici azi. Am fost cu el la dr. zice ca ii ies canini de sus. Si ne-a dat Viusid, nu mai stiu cine dadea delifnasului, sper sa aiba efect si la noi ca de 2 luni nu mai pot cu mesele astea.
Va pup, ma duc sa ma aranjez ca plec la petrecerea de Craciun, care e in avans.
bamboletta spune:
mamicile si delfinasii
La multi ani Eric !!!
La multi ani Elise !!!
Crispo,Rubia-
Bumblebee-multa sanatate si refacere rapida (am cautat nr tau in tel si nu mai e )
Crissteo-linkul cu trasnaile sotilor...tare m-am distrat credeam ca numai al meu face dar mai sunt si altii...chiar i-am citit si sotului
Laurika-felicitari sa ai sarcina usoara
Coteasca-vacanta placuta ,despre tablita...chiar daca acum se mai plictiseste de ea mai incolo o sa-i placa f mult...noi avem 2
David iar are muci 1 sapt a fost sanatos acum iar
Antonia e ok...ei ii dau niste pastilute Baraka si deocamdata e bine...dar david nu vrea sa ia nimic...ce as putea sa-i dau pt muci?
stiu ca ati scris de multe ori dar acum nu mai stiu pe unde le-am salvat
maine cred ca facem bradul eu sunt mai ceva decat copii..vreau brad
weekend placut
eladea2005 spune:
BUMBLE, ma bucur ca ai scapat cu bine...m-am gandit la tine... recueperare rapida..
BAMBO, sanatate la pui mic...offff...poti sa-i dai Imunogrip junior, iar pt muci Allium cepa, (granule homeopate), formula 31 (daca nu gresesc), oscillo, cam astea...
matusa, uff, nasol cu mancarea la voi...va compatimesc sincer pe toate cele care aveti pb cu mancarea copiilor, stiu ce inseamna.... sa dea Domnul sa isi revina...
mergem la bunici...sa ne primim cadoul si de acolo...
pup!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...