Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
laurika1982 spune:
Si eu ii multumesc lui DD ca nu avem probleme cu mancarea, ca a mancat mereu bine si nu a facut fite.Chiar cred ca e greu cu un copil care nu mananca si te chinui mult sa-i dai si vezi ca nu vrea sau scuipa..OFF, pupici si multe la mamici rabdatoare.
Fi-miu a prins drapelul adus de ta-su de pe stadion ..a alergat cainele, aprinde lumina , bate patul, plusurile si ...pe mine cand se plictiseste de celalalte :))
Pupam.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Ducu nu a mancat nimic , nici ieri si nici azi. Am fost cu el la dr. zice ca ii ies canini de sus. Si ne-a dat Viusid, nu mai stiu cine dadea delifnasului, sper sa aiba efect si la noi ca de 2 luni nu mai pot cu mesele astea. Va pup, ma duc sa ma aranjez ca plec la petrecerea de Craciun, care e in avans. mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
Matusa, dar in greutate cum a luat lunile astea doua de cand nu prea mananca? Adica si-a pastrat curba lui obisnuita?
Stii ca si eu ma plangeam de problemele cu Raducu. Eu intuiam ca nu e nimic legat de pofta de mancare, ci mai degraba de pofta de joaca, de faptul ca se plictisea ca masa dura prea mult si el nu avea rabdare sa stea atat la masa... De aceea recurgea la joaca cu diverse obiecte/jucarii ca sa ii treaca timpul mai usor. Cel putin asa interpretez eu. Sau ca sa inghita o mancare care nu ii placea. El pur si simplu de la 1 an incoace a mancat pranzurile si uneori si cinele mecanic, automat, fara sa constientizeze ce mananca. Mai era si faptul ca la un moment dat cred ca s-a saturat de mancare blenduita, vreoia din ce in ce mai mult ce mancam noi. Asa ca a invatat sa mestece datorita fructelor (care ii plac mult, asa ca si-a dat silinta sa invete mestecatul), iar de curans mesteca si legumele si chiar bucatele de carnita. In prezent mananca binisor, poate nu asa mult ca inainte, dar este dornic sa manance, ceea ce ma bucura enorm.
La voi cum e? Papa singur? Are suficienti dintisori ca sa poata macar sa muste? Nu stiu ce sa zic de Viusid-ul asta, el este bun, fara indoiala, dar stii ca unii pediatri nu recomanda stimularea imunitatii cat timp ea nu este inca formata pe deplin, abia in jurul varstei de 3 ani se incheie procesul de formare a imunitatii (cel putin asa mi-a spus dr. noastra).
Dar daca se imbolnaveste des (parca asa tin minte ca spuneai de Ducu) si nu a luat in greutate de multe luni, atunci clar ii este necesar, iar daca are ca efect si cresterea apetitului e si mai bine in cazul vostru.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crissy77 spune:
coteasca, nu stiu cum o fi cu baietii, dar amandoua fete ale mele au apreciat tablita magnetica. La Elise am avut vreo 3, tare mult i-au placut, mai desena, mai trantea... dar banii au fost amortizati . Concediu placut si fara "globulete" pe pielea lui Tudor.
matusa, nici laptic nu bea? Nu stiu ce sa-ti zic... si eu am tras-o cu Elise si ma consumam, la Beatrice incerc sa nu ma agit prea tare. Nu are nicio mancare preferata?
laurika, fac update la listuta de pe prima pagina? Sau asteptam si confirmarea dr. gineco?
bamboletta, eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca nu-s cu naturistele, doar sprei in nas si aspirat f bine. Verifica link-ul de pe prima pagina SFATURI UTILE, acolo am mai pus capturi, e si o sectiune dedicata mucilor. Sanatate!
puiutz, o fi avand dreptate pediatra daaaar... la 3 ani incep gradinita... sa vezi atunci boli . Elise abia acum, in grupa pregatitoare, s-a mai pus si ea pe picioare.
Am vb cu Alina. Are dureri, a zis ca cezariana e, citez, "pantaloni scurti" pe langa ce a facut ea azi. Si-a revenit din anestezie inca din sala de operatii asa ca a simtit toate denivelarile de pe holuri. E posibil sa o externeze duminica. Cu moralul e cum o stim . Aaa, se mai plangea de dureri in omoplatul stang...
Constat ca a mea fiica a mai primit o tura de urari de LMA. Nu le refuzam, dar azi e ziua sageticai OtilieiV, Elisa.
Mi-a mai revenit si mie inima la loc, Bea s-a reobisnuit cu tel. fix. Nu stiu ce Dzeu o fi fost... am mai vb cu o mamica de la odiseea Elisei si zicea de fata ei ca nu mai aude bine dupa un episod de otita seroasa. Forma asta de otita e asimptomatica, fara febra si fara dureri. E posibil sa fi avut si Bea ca a avut muci vreo 3 saptamani, proasta de mine nu m-am gandit sa o duc la un consult. Tb sa cautam un orl-ist pe la Sv, asta de la noi e un mosulica ramolit caruia ii tremura mana.
Si inca ceva: mucii nu se sufla ci se aspira (Bea de ex. stie sa sufle nasul) pt a nu imprastia infectia spre urechi.
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui baby78 Eric (eladea2005)!! Elisa (Otiliav)!! Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti o copilarie minunata!! Iuliana mami fericita de minune Tudor |
La multi ani si din partea noastra!
eladea2005 spune:
crisssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, acu ca ziceai de otita seroasa, sa stii ca asa e...Eric a avut anul trecut de Craciun(ca si acu ma ia cu tremuraturi)...otita seroasa bilaterala...ii scazuse auzul, mai tare la urechea dreapta...trebuie sa strig mai tare langa el sa ma auda...ma speriasem rau...a durat cateva luni pana ne-am revenit...l-am dus si la ORL, dupa 2 luni, sa vedem cum stam, dar n-a mai 'gasit' nimic in neregula...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
adrianaBuc spune:
Coteasca, Rebeca la inceput era interesata de tablita mai mult sa ii desenam noi pe ea ce ni se cerea (adica mau, ham, chit, tup etc). A avut o perioada cand am desenat impreuna cu ea, adica tineam pixul de la tablita impreuna. Acum deseneaza singurica si e tare meticuloasa. Eu i-am luat o tablita mare, cu forme atasate pe care le foloseste si pe astea. Oricum e o investitie buna, nu imi pare rau ca i-am luat.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
31+ cu
racusor2010 spune:
Buna seara
vin si eu sa va servesc cu o prajitura de mere de post (facuta de mama ) si un pahar de suc , ca azi puiutul meu a implinit 1 an jumate
iiiuuui, ce baiat mare are mama!!!
nu am avut acces la calculator, am stat acasa, a venit pediatra, ne-am jucat si apoi m-am incuiat in camera sa invat pentru examen cu ocazia asta am auzit si ce frumos se joaca Andrei cu bona
miercuri am examen si sunt varza
a venit pediatra, are 12420 si 84.5 cm , a crescut normal ca Fat Frumos, aproape 800 de grame si 4.5 cm in 3 luni e pe curba lui, nu are nici o urma de pufosenie,deci suntem bine. are o usoara viroza in urma calatoriei cu avionul....ramanem doar pe imunorezistan, maine facem analize de kk, si peste vreo saptamana incepem alte siropele in primul rand trecem din nou pe cura de mugur de brad, nu mai luam ulei de peste (cica se face pauza dupa 2 luni). si mai vedem ce si cum...
dupa episodul pediatra a adormit la 11 si in seara asta era frant, asa ca a dat cu capul de gresie...mergea in 4 labe, s-a dezechilibrat si buuufff!!!
ma duc sa invat, sa vad si ce timp am sa mai citesc din urma
am citit doar ca Alina s-a operat azi multa sanatate si recuperare rapida, sa mergi repede acasa la Vichidor
la multi ani pentru sagetica Otiliei
si multi pentru Victo esti o mama deosebita!!
si pentru Cris
revin
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ilinca79 spune:
La multi ani printisor frumos Eric! Ce frumos ti-ai serbat ziua la gradi
La multi ani frumoasa Elisa!
Sa fiti sanatosi, norocosi si mereu voiosi!
Am culcat pruncul, ma duc sa strang ca mi-e toata casa intoarsa
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Victo spune:
Andreea, la multi ani pt Eric! Sa fie sanatos si un frate cat mai bun pt Filip.
chiar ca a fost emotionat la gradi!
Mai faceti party sau nu vrea?
am reusit sa il vaccinam pe Stefan! :):):)
Doar ca drita mi-a creat o problema. i-a spus sa ii pune abtibild cu spiderman..si...de fapt nu i=a pus nimic :(:( un leucoplast simplu. no.si acum tb sa ma straduiesc eu sa gasesc o rezolvare..da, mami, am fost cuminte la vaccin, de ce nu am spiderman?
ma asteptam sa faca urat de tot, chiar glumeam ca mai era prin cabinet un doctor (probabil rezident)..si i-am zis daca a solicitat ajutoare. dar au reusit tati si asistenta sa il tina iar drita sa il convinga sa stea minutul ala nemiscat.
ma duc sa pap ceva fructe , la dus si la nani, ca/s obosita..
aa..sa ascultati o piesa faina- Santa baby..mor dupa ea. o ascultam la birou intr-una..:):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ludmila_p85 spune:
Si eu vreau brad,dar simt ca nu rezista prea mult in casa noastra!!! In seara asta tati a aprins ghirlanda si vlad o priveste fr fericit,vrea sa atinga luminitele