Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Zumzu;am recunoscut toalele lui Darius..fifi e superba

N-am avut net..dar am intrat la farmacie!!!!!!!!!!
iete listuca cu produsele
CREME MICA HIDRATANTA MIGDALE
CREMA MICA ANTIRID ZI/NOAPTE/WROSE
CREMA MICA ANTIRID ZI/NOAPTE /RODIE
MASCA WILD ROSE MICA
CREMA MARE ZI IRIS HIDRATANT TEN USCAT
CREMA MARE NOAPTE IRIS
CREMA MARE MIGDALE PENTRU TEN SENSIBIL
SEBAMED MIC TEN SENSIBIL-USCAT
CREMA MARE WILD ROSE TEN USCAT
CREMA MARE WILDROSE TEN NORMAL-MIXT
CREMA MARE WILDROSE NOAPTE
CREMA CONTUR DE OCHI
ULEI MIC MIGDALE/WILDROSE/RODIE
ULEI 100ML RODIE
ULEI MASAJ 100ML GALBENELE
ULEI 100ML LEVANTICA

restul e .... CHESTIE DE PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Hello. Of, tare rau ma simt ca nu pot sa scriu nimic peste zi de ceva vreme...Dar citesc...si pana scriu, mai uit chestii. Cum am uitat ieri, de exemplu, sa le zic lui Mirelush si Zumzu ca au niste pui grozavi. Ca eu am amintit ieri doar de puii de Mada si Irinuka.
Si probabil ca am mai uitat si altele dar, comoarele mele, va asigur ca nu cu intentie, ca TOT am citit.

Nici Miruna nu merge singura, nici macar un pas, ci doar tinuta de manuta sau pe langa mobile. Nu-mi fac griji deloc. Are vreme. Abia ieri a zis mamamama clar. Dar nu spre mine. Oriucm, eu nu prea pricep cum e treaba asta cu a spune MAMA. Pai daca eu ii dau de inteles ca eu sunt MAMI (mami te iubeste, mami te pupa, mami schimba fetita, hai la mami, etc), cum sa imi spuna MAMA? Lamuriti-ma, please. Vorbesc serios, cum se poate?
M-am gandit la un SZ avand in vedere ca au inceput sa se transforme bebelusii nostri in copii, ca a trecut un an peste noi: CE VI S-A PARUT CEL MAI GREU IN ANUL ASTA DE MAMICIE SI CE VI S-A PARUT CEL MAI FRUMOS? (desigur ca in tot anul a fost si greu si frumos, stiu, stiu )

Hehe, uite asa ma fofilez sa nu scriu, dar sa va citesc. Ca daca tot nu apuc...

fetele mele scumpe si dragi!

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Anka ti-l inchiriez ieftin, vb lui ziki e musafirul perfect, nu mananca, nu face alte consumatii!! Stii cum e la noi acum? Face la olita (pi, ca), se ridica, varsa olita in wc, se urca la chiuveta si umple olita cu apa si apoi varsa iar in wc, adica un fel de spala singur dupa el. Catepdata se spala si pe maini la urma!! sau trage apa la wc (la noi se apasa si nu-i prea reuseste).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

LA NOI A FOST ASA
de enspe ori!
copil descurcaret
mers la baie
s-a pus pe olita facut caca
sters fundulic
iesit afara din baie..aaa spalat manute!
intrat mama..vazut caca pe jos..uita sa puna recipientul
Am avut olita d'aia dubla..scaunel..interiorul era separat..ce trebuia spalat dupa..Eu uitam s-o pui la loc si bubu meu se kka pe jos..era f distractiv..sau am avut sosete de tati scapte in olita..bubu s-a kkt pe ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

mada - am facut io alaltaieri la ei 30 de lei, sunt si alea care zici tu dar si "gloabe" de atarnat in pom.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Tunde, esti dementiala cum povestesti tu acolo de olita:))))

Motata, e tare frumoasa, abia asteptam sa mai vedem si alte poze...BRAVO ZUMZU!!!!!

Noi azi am fost pe ;a biroum vb cu sefa, din ianuarie gata...o iau de coada oficial...sunt in cautare de bona acu.

in rest, tot mai avem muci, mai mult peste zi, noaptea doarme bine si neintrerupt...macar o chestie e buna...

pop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde olita de aia are si robert. hihihi, am ras cand te-am citit!!

Anduta revin, promit, am ceva la cuptor si intreb ta e frumoasaaaa..o sa se lase cu capitole multe, o s areusim sa le schimbam zilnic fara sa ne certe nimeni si sa ne puna la colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Mada..ai pm

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Razvan in vizita! Tudor tot se sperie de rasul lui, dar timid, timid se imprietenesc ei

https://picasaweb.google.com/108529349254647911736/RazvanInVizita?authkey=Gv1sRgCLrjk7GawaLscA#

Mergi la inceput

doi scumpici, cum se joaca ei amandoi acolo... iti vine sa le mananci falcutele dolofane...

Gabi - ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Piscotel, ti-am raspuns

Mergi la inceput