Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (114)
Raspunsuri - Pagina 9
gabrielaromt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Gabi super-super pozele Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
Ma bucur ca iti plac :)
luciact spune:
super pozele, 2 grasuni scumpi, asa are si Eva un antemergator Vtech ca al lui Tudor, dar nu prea il baga in seama
Andutza,..cel mai greu...mi se pare atunci cand nu mananca, acum multumesc lui Dzeu e mai bine, putin, dar mananca,mi e si frik sa spun
chiar daca ca am fost mereu singura si nu am avut niciun ajutor, (in afara de sot care mai mult plecat e), ca am tinut o mereu in brate si nu puteam sa fac mai nimic, eu sunt recunoscatoare si ii multumesc lui Dzeu ca e sanatoasa, cand vad si aud de atatia copilasi bolnavi, mi e si teama/jena sa ma plang de chestii din astea minore
cel mai frumos...totul
comoarele
madalina_m spune:
Mi-am adus aminte ca anul trecut cand era Irinuka in travaliu imi pusesem la statusul de pe mess "Vine prima buburuza" si m-a asaltat toata lumea cu mesaje si telefoane, credeau ca nasc eu.
madalina_m spune:
RSZ Andutza: cel mai greu mi-a fost cu trezitul noaptea. Eu sunt bolnava cu somnul. Daca nu am 7-8 ore de somn legate nu functionez. Eram terminata. Din fericire la noi s-a terminat chinul pe la 5 luni cand a inceput sa doarma toata noaptea (de la 21.30-22 la 6-7). Eu ma minunez cum faceti fata fetelor care inca aveti treziri noaptea. Eu daca o mai tineam mult ajungeam la balamuc. Eram cu nervii la pamant.
Cel mai frumos: vorba Luciei - TOTUL. Primul suras, al doilea suras, al n-lea suras; primul zambet, al doilea zambet, al n-lea zambet, primul MAMA fara adresa, al doilea MAMA fara adresa etc. Fiecare zi e minunata in felul ei si ma bucur de fiecare lucru pe care il face fie ca e pentru prima oara fie ca e a n-a oara.
madalina_m spune:
sa va povestesc ceva haios: v-am zis ca am fost acum 2 sapt la prietena cu fetita de 4 ani si pisica chinuita. Intram noi, ne facem comozi, Anisia (fetita) tot facea piruete cu un balon in mana si asta il distra teribil pe Razvan. La un moment dat bunica fetitei ii zice: "Anisia, dar nu l-ai intrebat si tu cum il cheama", la care Anisia: "Cum te cheama, balonule???"
florintunde spune:
citat din mesajul lui madalina_m sa va povestesc ceva haios: v-am zis ca am fost acum 2 sapt la prietena cu fetita de 4 ani si pisica chinuita. Intram noi, ne facem comozi, Anisia (fetita) tot facea piruete cu un balon in mana si asta il distra teribil pe Razvan. La un moment dat bunica fetitei ii zice: "Anisia, dar nu l-ai intrebat si tu cum il cheama", la care Anisia: "Cum te cheama, balonule???" Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
luciact spune:
citat din mesajul lui madalina_m sa va povestesc ceva haios: v-am zis ca am fost acum 2 sapt la prietena cu fetita de 4 ani si pisica chinuita. Intram noi, ne facem comozi, Anisia (fetita) tot facea piruete cu un balon in mana si asta il distra teribil pe Razvan. La un moment dat bunica fetitei ii zice: "Anisia, dar nu l-ai intrebat si tu cum il cheama", la care Anisia: "Cum te cheama, balonule???" Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
madalina_m spune:
TUNDE haioase tare pataniile voastre cu olitza. Mie mi-e frica de astfel de accidente. Eu la primul kk evadat din pampers am aruncat toate hainele de pe el la gunoi. Intre timp m-am obisnuit ca altfel nu mai aveam nicio haina pana acum, dar sa vad kk pe jos in momentul asta mi s-ar parea horor. Dar probabil ca prima oara e mai greu.