Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello gagici!!!

intru rpd sa va salut. am citit in fuga tot. am ras la pataniile vostre, am admirat bebei frumosi, admirat poze superbe de zumzu. si cam atat imi aduc aminte

asteptam sa vina nasii pe la noi, care s-au anuntat de la 5, si uite ca e 8 si nu au ajuns noroc ca am temrinat toata treaba la timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Razvan in vizita! Tudor tot se sperie de rasul lui, dar timid, timid se imprietenesc ei

https://picasaweb.google.com/108529349254647911736/RazvanInVizita?authkey=Gv1sRgCLrjk7GawaLscA#

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare. Gabriel Garcia Marquez

comentariu la ultima poza:
iti mai torn un pic de cola sau vrei s o lasi pe mami tau sa doarma la noapte?

super poze

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

http://colaceibebe.webs.com/" target="_blank">colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

greu: mulsul din 3 in 3 ore, cu nesomnul m am obisnuit, la cata cafea beau, cred ca daca mi tai venele, curge cafea, nu sange

frumos: tot, ma uit la ei cum merg si nu mi vine sa cred ca erau 2 galme cu niste picioruse subtiri si strambe ca niste crengi, iar acum sunt ditai omuletii cu personalitate, care bat din picior cand nu le dai ce vor sau mai nou tipa "a mea" -azi Robi i a luat o lingurita din mana lui RAzvan si acesta disperat a tipat "a mea"- am ramas masca

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

pe unde umblati fratica, ca de 4 ore nu s a scris nik?
tot dau refresh si nik nik
ai mei iar dorm de la 6, deci iar am program artistic dimineata pe racoare
of, ca daca stiam ma apucam de una alta

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Dragele mele,

Va pup repede-repede si raportez:
- primul zbor cu avionul fara pb, Catalina a dormit non-stop, nici nu stie ce i s-a intamplat...
- prima masa la restaurant a domnisoarei, in sensul ca a stat in scaunelul ei si a avut meniul ei (baby menu) cu piept de pui, orez si morcovi.
- primul dintisor pe pamant cehesc... (am zis noi la plecarea din Buc ca o sa aiba primul dintisor aici...doar fitzosica noastra a falfait in burtica pt prima oara in Thassos...)

Si dupa cum vedeti, ne laudam si cu internet la hotel, ca sa pot sa va pup repejor, fara sa citesc insa, ca murim de somn...suntem treziti de azi-noapte de la 3...

Noapte buna!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Roxx, bine ca ati ajuns ok, acum ramane sa va distrati si sa faceti cumparaturi!

Rapuns la intrebare: ce mi-a placut, aproape tot! Imi amintesc ce bucurie a fost cand s-a rostogolit singur de pe o parte pe alta, cand a zambit sau a ras, cand s-a ridicat in picioare singurel.... fiecare lucru care atunci cand era povestit despre alti copilasi pe vremea cand noi nu aveam copii parea ceva minor, acum la al nostru e o mare realizare. Multumesc lui D-zeu ca a fost sanatos, nu am avut probeleme asa ca doar trezirile peste noapte au fost si raman ceva la ce as renunta bucuroasa. In rest eu as vrea sa fiu mereu asa fericita cum am fost anul asta, cu toata monotonia statului acasa prefer asta decat stresul permanent de la servici.

Atentiune - Atentiune!
Fetele de la Craciuneala, stati cu ochii pe posta! Primul colet (al meu, cred...) a plecat de la Brasov spre ...undeva! Azi l-am pus la posta, sunt curioasa cand ajunge. Daca din Bucuresti in Bucuresti face o saptamana, sper sa ajunga si al meu in maxim doua...sa nu vina Mosul inaintea cadoului! Sper sa aiba mamica mea rabdare sa nu-l deschida in cazul in care ajunge foarte repede. Am emotii, sper sa-i placa, l-am facut cu mare drag, special pentru ea

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

RSZ;ce a fost greu in acest an?
-a fost un an foarte solicitant pentru mine..cu doi copii.e foarte greu..greu la patrat!dar a fost si frumos la patrat!asa ca nu ma gandesc la cele grele..
-colici..am avut putine
-nopti albe..tot putine
numai de cand cu dintisorii avem mai multe sedinte de tzatz
Roxx;ce ma bucur pentru voi!bravo Cata!mai..nu v-ati dat seama care e regula de aur?trebuie scos fata in afara granitei ..p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Seara buna si de la noi,
Azi am fost mai toata ziua pe la munca , ce sa mai am intrat in vrie cum se zice, faza tare e ca m-am acomodat foarte usor, chiar imi lipseste tare mult jobul meu, si cand ma gandesc ca nici nu am inceput "pe bune " si astia deja m-au luat de "noua".
Maine sunt la Casa Schiller pentru expozitia noastra de patchwork din fiecare an unde se expun adevarate opere de arta lucrate cu mult drag de fiecare dintre cele ce facem parte din Asociatia Romana de Patchwork, de-abia astept mai ales ca vom organiza o tombola unde vom vinde cel mai "tare "quilt iar cu banutzii stransi ii donam unei familii nevoiase sau unui copil destept care are nevoie de toate cele pentru scoala.

Tunde , vezi ca dulceata de portocale are un secret ca sa zic asa, coaja trebuie se fie foarte subtire, dups ce se taie se tin cojile in apa rece 3-4 zile , se schimba apa in fiecare zi ca sa iasa amareala din ele si apoi se scoate partea alba , dupa care se taie partea portocalie ca sa zic asa si se face dulceata.Eu nu fac din pulpa , nici nu stiu daca se face.Cred ca de-aia a iesit amara , altfel nu imi explic.Eu asa stiu de la bunica mea ca ea facea.
Ma duc la facut de manechiura si altele, maine trebuie sa fiu frumoasa!!!!
Tunde daca se mai poate mai bag si eu o mica listuta , , dar numai daca se mai poate!!!
Sapt viitoare trimit si eu cadourile de Craciun ca sa ajunga la timp!!!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Ce bebei frumosi am vazut si ieri si azi !

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Seara buna si de la noi!

Multumim inca o data pentru urarile calde de ziua lui Patrick. Au fost din suflet, le-am simtit si asta conteaza enorm.
M-am bucurat ca au reaparut si mamici "din umbra" (foxy, crissia) - haideti fetelor mai des cu o vorba buna, o buna-dimineata cinstita, o cafea, o bomboana... ceva!

Am petrecut ziua lui P "in liniste", intr-o atmosfera plina de iubire si caldura. Seara ne-au vizitat socrii si cam atat!

Din amintiri:

RSz: Momente deosebite (ca n-as putea nominaliza exact): primul zambet/ ras in hohote, primul cuvant, atunci cand a inceput sa se ridice in picioare singurel sub propria greutate si sa nu uitam de seara cand a inceput sa mearga singurel. Au fost atatea momente unice si frumoase ce ma fac sa zambesc atunci cand mi le amintesc...

Greu: ca nu a vrut niciodata sa stea si singurel si asa cum povesteste si Lucia nu e chiar usor sa faci totul cu un bb in brate (cine stie - cunoaste). Dar nici eu n-as indrazni sa ma plang din asemenea motiv. Greu este pentru acei parinti ce au copiii bolnaviori si sunt neputinciosi in fata suferintei lor.

Am vazut poze minunate cu motata Catalina si buburuzii Razvan si Tudor!
felicitari Catalina pentru primul dintoc... era si cazul ca acum implineai anisorul si nici urma de el,,,

Idee de cadou pentru rude/ bunici: http://www.fundeal.ro/brasov/calendar-personalizat-pe-hartie-fotografica-kodak-la-20-ron.html

Asa Dedicut ai facut pasul cel mare a? Foarte bine, cineva trebuia sa sparga gheata. Trimitem si noi saptamana viitoare ca e mai lunga.

Hai noapte buna va doresc!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput