Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara!
Mady, ma bucur ca esti acasa! Lasa ca trece timpul mai repede asa si ai sa ajungi pana la termen!Si eu trebuia sa ma internez vineri, dar a aparut ceva neprevazut in programul sotului si am anulat programarea, mergem doar sapt viitoare, cu bagaj cu tot Dar mai am cateva zile la dispozitie, vineri vreau sa facem bradul si sambata dimineata sa le dam la copii primele cadouri, ca sa particip si eu...
Imi place Ana Beatrice! Noi nu ne-am hotarat nici acum la nume...
Valorile ecografice sunt aproximative, nu va ingrijorati!

Ana, mami de doi strengari si 34+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Buna seara.Am reaparut si noi dupa o luuunga absenta
Bun venit lui bebe Sven
Noi am fost internate in saptamana 26 spre 27 ca am avut sangerari dar s-au oprit.
Ma simt binisor doar ca nu stiu de ce dar am din ce in ce mai tare ca o presiune jos in pelvix si simt ca ma apasa si e mai gata sa tasneasca afaraOare e normal?
Si ma mai ustura si pielea sub sani de unde incepe burtoiul .. e mai mult ca o arsura dar nu e rosu sa altceva ,pur si simplu e incomod foarte tare.
Cred ca am si contractiile acelea Brixton Hicks ca simt ca se intareste busrtica cateodata si ma apasa in jos dar nu doare ,doar ca sunt ft ft incomode.
Acum mi-e frica si pe strada sa ies ca asa ma apasa cateodata de mi-e frica sa nu o pierd si mi-a zis o prietena ca a patit si ea asa din luna a7a si ca a purtat un brau ca sa poata merge.Acum nu stiu ce sa fac .Abia pe 19 avem programare la doctor si abia astept sa vad ce zice si daca e destul de mare bebelina.
Numele nu ne-am hotarat .. eu vreau unul,al meu altul si tot asa...momentan e domnisoara X
Azi am intrat in 30 saptamani .Ma bucur ca am ajuns pana aici si sper sa mai stea bebelina macar 7 saptamani la caldurica

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ica, nu cred ca e cazul de ingrijorare...5 zile se recupereaza repede.Pe de alta parte, un alt ecograf iti poate arata 5 zile plus.E relativa masuratoarea.
Noi am intrat in posesia patutului, este bine ambalat in cutii de carton si s-a chinuit tati foarte tare impreuna cu un prieten sa-l urce la etajul 2.Este foarte greu, inca nu l-am desfacut.Am avut acces doar la salteluta si la lenjerii care sunt ok.Va anunt cand il montez.
Alina, cum e bebe din burtic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

n-am facut io capitol nou

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

mady, bubbles ma bucur pt voi ca sunteti mai bine sanatate multa voua si bebeilor
ica,matza ecogaful are o abatere de plus/ minus si apoi nu toti copii asimileaza la fel oricum am citit in carte ca de la 30-31 sapt inainte acumuleaza grasime incercati sa fiti optimiste , sa va odihniti si sa va hraniti sanatos atat timp cat restul parametrilor sunt buni nu aveti de ce sa va ingrijorati

33 + DPN 12 01 2012 Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

.Am venit de la eco, baietelulo e f bine, e intors cu capul jos (perfect!), are 2300g, si e ff lung (are membrele de 36-37 sapt!!), dar dr a zis ca nu e nici o problema, e perfect.. Si cum nu gaseam un nume care sa i se potriveasca, acum cred ca o sa ii spunem PASARILA
In rest, colul de 3,3 cm, placenta ok, lichid ok, totul PERFECT.
Si pt prima oara i-am vazut si noi fatzuca, eram topiti. Mi se pare ca are nasul lui Doru, asa masculin, gura sorei male (mai buzata), ochii mari ca Sara si fata micutza ca a mea. Oricum nu are capul mare, corespunde varstei cronologice, ceea ce imi permite nasterea naturala.

Lexi, fierbi putin spanacul, il scurgi, il toci si il calesti in 50 g unt cca 5 min. Pui apoi putina faina si 50 ml lapte, sare si piper. Si mai calesti cateva min. Apoi iei de pe foc, amesteci cu telemea taiata cubulete, sunca taiata cubulete (optional), 2 felii de paine inmuiate in lapte si apoi stoarse, 2-3 oua, putin pesmet si optional ceapa verde, marar. Dai totul la cuptor pt 30-40 min.

sara are mucisori si e ragusita, deci e clar o viroza.. Macar stim de la ce e febra. Dar ne chinuim ca nu vrea sa ia antibioticul, desi are un gust bun, dulce...Offf, si acum s-a stricat si la stomac de la el, desi ii dau biotics. Si parca a inceput sa ma doara si pe mine putin gatul...

Sunt ff obosita, v-am citit pe fuga, va pup pe toate, incerc sa ma odihnesc, pt ca aseara n-am dormit de grija Sarei..

Alina 33+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Multumesc fetelor! E bine sa fii intr-o comunitate ca a voastra si sa citesti pareri si sa ceri sfaturi cu privire la perioada prin care trecem noi acum!
Lady, datele mele sunt : DPN 21.01.2012, dar voi face cezariana in jur de 16-17.01 la Regina Maria in Bucuresti. Bebe e fetitza, numele Patricia Maria si este prima mea sarcina, obtinuta dupa multe, multe tratamente! Cu sarcina in sine nu am avut probleme, dar acum citind la unele dintre voi , si la mine are 3-4 zile intarziere, adica asa a fost de la primele eco, corespunzator la 3-4 zile in minus. Doctorita a zis ca nu e absolut nici o problema, copilul recupereaza.
Data nasterii mele : 24.03.74.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Buna seara mamici!

eu sunt varza de 2 zile, ma simt foarte obosita, imi ard ochii si simt asa o presiune in organism, mai ales in burtica. ieri bebica a fost foarte agitat, s-a miscat atat de mult si asa de tare, incat am crezut ca ma rupe si iese prin buric. au inceput si la mine contractiile, mai mult daca stau in picioare. si chiar nu stau, dar cum ma ridic din pat, mi se intareste burtica. e naspa rau. de abia astept ziua de vineri sa-i povestesc medicului. mi-am luat tensiunea, e ok, mi-am luat temperatura, e ok si ea, nu stiu de ce ma simt asa de rau. sper sa nu racesc acum ca sa se complice situatia...
noapte buna tuturor!

Anne 33+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ica7

buna fetelor,

am venit si noi de la eco si sunt tristuta...baietelul meu e mai mic cu 5 zile si mai slabut. are doar 1600 grame :(...in rest nu sunt probleme. acum toata lumea s-a pus pe mine sa mananc, dar cat sa mananc ca nu pot....
alina tu ce-ai facut?

31+

Ica, doar 1600 gr? e f bine!
Nu au nici ecografele cum sa-ti deaexact
stai linistita

in 30+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Sar'na gagici pt raspunsuri.
Infectie urinara nu are cum sa fie ca mi-am facut analizele si nu a iesit insa chestia cu candida nu m-am gandit.O sa fac si o secretie zilele astea.
Sunt varza....am umblat azi ca o bezmetica cu fii-mea la dr sa iau avizul pt gradi si ultima doza de moldamin, apoi am fost la Ikea de unde ma luat o gramada de lucruri insa ni le aduc maine ei ca nu ne incapeau in masina. Pat etajat, saltea, dulap pt jucarii,lenjerie, pilota, perna + alte maruntisuri.
Acum ma duc sa si totul pana incepe dr House.
Dupa asta ma bag la si nanita.
Maine o duc pe Leyre la gradi, apoi o sa iau micul dejun pe undeva ca sunt chiauna de la atat stat in casa si pe la 11 ma prezint la baby expo sa clatesc ochii si sa mai iau una alta dar nu stiu ce...vreau oricum un leagan balansoar.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 30 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput