Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
SimonneL-done!
Ma gandesc ca spitalul si medicul cu care nastem il vom trece cand trecem si APGAR, cm..greutate bebe,adica dupa ce nastem!
Alice_Elena..mai ai asa putin!!!Cum te simti, fetita?Ai emotii?
Am vazut poze pe FB cu zebra ta dolofana!
31+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
aerlilian spune:
Alina,ma bucur din tot sufletul pentru vestile minunate!Vezi si tu acum de ce ai burta mare...Bravo!!!Sa fie sanatos si vanjos, sa creasca repede si frumos si sa "rupa" inimile fetelor!In ceea ce priveste nasul si buzele, cam aceleasi lucruri le-am vazut si eu la al meu.Un nas mai mare si buze pline.Probabil distorsioneaza mult si lichidul...Si cred ca trasaturile le vor schimba rapid dupa nastere.Bravo, inca o data, Alinutza, sa dea Dumnezeu ca toate sa avem astfel de vesti!
anahadasa spune:
Buna dimineata!
Eu sunt super happy astazi, LA NOI A NINS!!!! Cand am ajuns la geam azi-dimineata pe la 7 si am tras perdeaua, am scot un strigat de s-a speriat sotul, a crezut ca poate nasc... Si o alta veste buna, mi s-a modificat programul de somn, seara adorm bine in jur de 12, 1 si ma trezesc dimineata devreme, adica de pe la 6 nu mai am somn si e super ok, ma bucur mult pt asta, ca nu mai stiam ce sa fac...
Sper sa aveti toate o zi reusita, ca la mine a inceput taaare bine!
Ana, mami de doi strengari si 34+ cu
https://picasaweb.google.com/home
carina spune:
Neata,
Mama cat am avut de citit de dimineata
Mar_ysa: si la mine apar usoare usturimi, dar nu de fiecare data. Legat de apetit, ca intrebau fetele e ffff sus, surprinzator pentru ambele parti implicate
Lexi: nu prea stiu ce as putea sa spun ca asa frumos au scris fetele pana acum Vreau doar sa te asigur ca eu ma gandesc la tine si mi-as dori sa pot sa te imbratisez si sa iti ridic moralul (aceleasi stari am avut la prima sarcina - parca totul era impotriva mea, toti erau ocupati cu altceva, etc).
Adc: super vestile de la eco.
Bulinutza: multa sanatate pentru bebele vecinei si pentru ea si capul sus - o sa fie bine la tine.
Mihaela: drum bun si astept un semn daca treci prin Cluj
Faith: foarte dragut numele . Si la noi a fost ca si la prietena ta, doar ca eu am refuzat sa fac orice tratament. Cand deja nu mai speram, a aparut Toma, dupa cam 6 ani de incercari si asteptare.
Mady: ma bucur ca esti acasa in sfarsit. Nu e usor, dar merita tot efrotul si nu mai avem chiar asa de mult. Ai mare grija de voi.
Matza: cand am citit aia cu nemtoaicele care nu zic nimic si daca nasc tripleti deodata era sa ma inec de ras. La firma majoritatea clientilor sunt companii germane si iti dai seama ca am vizualizat majoritatea gagicilor cu care am lucrat cum nasc ele pe muteste in timp ce mai fac si ceva "grafice de productivitate"
Alina: felicitari pentru "Pasarila".
Eu azi am o groaza de chestii de facut si ma enerveaza ca si aseara, dupa ce am terminat cu bine cele 2 zile de training, am avut iar contractii urate. Copila are concert de colinde, trebuie sa merg cu masina in service sa ii monteze ultimele 2 cauciucuri de iarna care abia acum au sosit, sa merg la spital la bunnica sotului pe care azi o opereaza de cataracta, de raspuns la o groaza de mailuri. In plus ai mei sunt in drum spre Cluj cu oprire la Ikea in Bucuresti sa imi cumpere mobila pentru Toma si Carina si ma suna din ora in ora .
Va pupacesc si aveti mare grija de voi,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 29+
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
dr_anca spune:
Neata!
Am recuperaat aseara dar azi am timp pana incep treaba sa scriu si eu.
Alice eu sunt un simplu dentist , am intrat la faculatate sa ma fac stomatolog si astia cu normele lor UE m-au scos dentist de pe bancile scolii.
Marysa si eu as spune ca este candida ppentru ca am experimentat cele spuse de tine si la lama asta a iesit, vezi totusi ce spune dr.
Cele cfara activitate s. o de la mine. Pot sta si eu o saptamana dar apoi incep nervii si crizele de isterie si nu ma risc. Ma gandesc ca dupa nastere oricum voi sta pe tusa aproape o luna si apoi e dificil cu 2 sa ne "intalnim" asa ca profitam acum cat putem.
Bulinuta imi pare rau ca ai facut indigestie si ce sa mai zic de vecina ta Poate trec cu bine si ea si bebe peste incercarea asta.
Ana , te invidiez pentru zapada.
Alina dar daca e viroza antibioticul este cam degeaba. Imi pare rau pentru Sara dar ei fac fata mult mai bine la viroze decat noi, incearca ceva pentru imunitate si poate se intremeaza mai repede.
La noi cand raceste Sara noastra e o batalie in casa si certuri urate tare, sotul totul timpul are cate un antibiotic si ma streseaza sa ii dam, eu am lasat-o si doua zile cu febra. Tratata cu Ibubrofen si bai caldute, caldura la min. Am convenit ca daca dureaza mai mult de 2 zile atunci actionam. Bine noi ne perimitem sa facem experimente cu copilul dar nu este recomandat.
Eu sunt bocna, mucioasa rau Tot sper sa imi treaca fara nimic doar cu ajutorul lui Dumnezeu dar se pare ca nu merge. Am zis macar Coryzalia sa iau of of. Am trecut prin toate etapele gat rosu, nas curgator acum e si mai rau si mai si tusesc de la mucii astia. Da dracusor mort n-am vazut asa ca rezist.
Lexi in loc sa dai o petrecere ca ati scapat de soacra tuu mai rau de afunzi? Capul sus si lasa ideile negative pe care le ai la o parte.
La noi ba e soare, ba nor.
Va doresc o zi frumoasa!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 30s+ cu
iulie 2008
bubbles21 spune:
Neata.Si la noi a nins si inca ninge atat de frumosAm dormit binisor As lua azi scutecele un bax dra al meu zice ca nu ... cred ca el nu realizeaza ca de acum oricand poate sa apara
30+
bulinuta27 spune:
neata fetele
bublles ma bucur sa aud ca sunteti bine
aerilian sa stapaniti sanatosi patutul
alina super cu Pasarila felicitari ptr bb mare si sanatos si multa multa sanatate Sarei
Simmonel foarte frumos numele
mar ysa esti durere ce program de noapte ai e bine ca rezisti
annesi sa nu fie o raceala incepe cu ceaiuri cu lamaie si miere ca mai ajuta
ana ce frumos sa ninga
dr anca sanatate multa sa te faci repede bine
carina
eu aseara am avut contractii si se facuse burtica beton ...nu am dormit iar calumea si sunt cam zombii...iar lui Rares i-a iesit giardia ...offf
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 28+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
aerlilian spune:
Anca, eu m-am prins cum sta treaba cu specialitatea ta inca de acum cateva luni cand am invocat sangerarea gingiilor si te-ai grabit sa-mi dai un raspuns absolut profesionist.Cat despre dentist sau stomatolog...sa le zica ei cum vor, dar tu nu minimaliza importanta meseriei tale.Cand eram copil visam la meseria ta, gauream gurile tuturor papusilor ca sa vad cum stau cu dantura si faceam gauri prin pereti pe care apoi le "plombam" cu amestecuri din medicamente pisate si diverse unguente...
anangel_lexi spune:
buna tuturor.
Alina, multumesc mult pentru reteta si felicitari pentru vestile bune de la eco.
Ana, ma bucur pentru tine, ca a nins, stiu ca-ti doreai tare mult. Aici deocamdata nu se anunta asa ceva, iar fii-mea ma intreaba intr-una "mami, cat mai e pana vine iarna?" adica pana cand ninge...
Carina, ai fost mortala cu graficele de productivitate.
Aseara am primit mail de la moasa cu care am vorbit la telefon (ii spusesem ca o sa scriu pe email intrebarile mele) si si-a cerut scuze ca nu m-a putut ajuta la telefon. Mi-a spus ca trebuie sa ma programez pt. o discutie la ei. Alta acum, fix de asta aveam timp... In fine, o sa ma duc, ce sa fac?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 34+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Matzaila_81 spune:
Neata fetelor.
Astazi am o zi ok, nu atat de grozava. Sunt putin cu fundul in sus dar cred ca e de la vreme si pentru ca nu m-am odihnit bine noaptea trecuta.
Care merge azi sau mane la expozitie? Poate ma lipesc de cineva
+31