Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
histamina spune:
daca descopera vreuna din voi secretul ca strumf sa doarma si sa NU mai manance noaptea, sa mi-l zica.promit sa ii umplu camara cu dulceturi si zacusti si sa ii fac masaj gratis mai multe generatii.
matusa77 spune:
Coteasca si noi luam ulei de peste cam de o luna,nu ne-am ingrasat inca iar mesele tot cosmar.Dupa cate vad majoritatea mofturosilor sunt baieti,nu?
Eu ma duc pe aratura cu mesele astea, am ajuns sa-i dau papa in baie ,el se joaca cu apa si eu mai bag cate o lingura,greuuuu.
crispro spune:
Am culcat si eu copilul, astept sa plece fata de la curatenie si ma pun si eu la somn.
Aseara am fost la socri, adicA la usa alaturata :) si a venit si nepotul, am pus muzica, alergat, jucat, fugit, ascuns. Dar cateva ore am tinut-o tot in chiote si joaca. Si cred ca a fost prea obosit- desi lui ii placea, si nu s-ar mai fi oprit. intr-o seara am mai patit asa, l-am culcat la 9 si s-a trezit la 9 juma urland, si abia la miezul noptii am reusit de l-am adormit. Si in seara aceea tot asa facusem tambalau cateva ore bune cu distractie- de asta ma gandesc ca l-o fi prea obosit atata agitatie. Am zis ca incerc macar cu o ora, o ora juma inainte de culcare sa stam acasa, mai linistiti, sa ne uitam prin carti, sa ne jucam, ca altfel e prea agitat. Sau poate or fi doar maselele?!?
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Aici m-ati bagat in ceata mamici. Daca ati suferit ca nu ati fost ajutate la timp vreti la fel pt copiii vostri? Credeti ca ati fi apreciat mai putin daca vi se puneau cheile unui apt in mana? |
atat timp cat voi fi eu pe pamant copilul meu nu va suferi daca va sta in puterile mele sa il ajut
eu nu am suferit deloc!
nu ai inteles ...sunt orfana de tata de la 7 ani si am facut facultatea in Bucuresti pentru ca mama avea 2 locuri de munca...si la 18 ani am primit cadou o excursie la Paris...mi-as fi dorit poate masina dar stiam care sunt limitele...si eram recunoscatoare pentru ceea mi se putea oferi...nu am luat nimic din ceea ce am primit ca si cum le-as fi meritat, am luptat si am muncit ca sa le merit!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
Nici nu-mi vine sa cred :).tocmai facui un test si a aparut a doua liniuta slaba, dar e acolo.Nici nu stiu ce sa fac, sa-l anunt pe tati, sa mai astept??nu prea mi-a fost bine zilele astea, plus ca iar am rau de masina, la fel ca la Cristian :).Imi tremura mainile, zau asa, parca nu as mai fi foat gravi :D
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Oana, banuiesc ca la Metro la reduceri l-ai luat pe Jojo. Cora in apropiere nu am, mai stau un pic, poate mai baga la Metro reduceri. |
da, de la Metro
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Salutare fetele!! Nici nu-mi vine sa cred :).tocmai facui un test si a aparut a doua liniuta slaba, dar e acolo.Nici nu stiu ce sa fac, sa-l anunt pe tati, sa mai astept??nu prea mi-a fost bine zilele astea, plus ca iar am rau de masina, la fel ca la Cristian :).Imi tremura mainile, zau asa, parca nu as mai fi foat gravi :D Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 |
sunt PRIMA care iti spune FELICITARI MAMI !
sa iti dea DD o sarcina usoara
1an + 08.07.2010
Noi 2
Alice_Elena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Ai dreptate! Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
pana aici sunt de acord cu amandoua :)))
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+
Alice_Elena spune:
cris, au fost reduceri la metro de pe 2 pana pe 5 si nici urma de iepuras, l-am cautat si eu l-am gasit in schimb pe un site 160 de lei si 20 transportul
coteasca, asta imi zicea si maicamea azi. daca naste la regina maria ii pozez copilul si vi-l arat
Alice_Elena spune:
lauraaaaa, felicitaari!!! cine zicea ca asteapta sa vada cui ii aduce mosu un bebe??