Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonavlas spune:
Laurika, felicitari, sarcina usoara! Ei, ca suntem apropiate cat de cat (DPN), asa ca voi avea cu cine impartasi greturi (daca va fi cazul) miscari ale bebelusilui, etc.
Eu as sta pana la Craciun sa anunt vestea. Mi-as desena un smile face pe burtica si asta ar fi cadoul pt toata lumea!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ooana spune:
Tu nu zici chiar nimic? cum e scaunul?
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
histamina spune:
felicitari Laurika!
poate va urmez si eu!
fetele, vreau sa plec in vacanta macar 3 zile!
laurika1982 spune:
OOff, asa de ciudat ma simt, ca e slaba liniuta aia...probabil ca o sa mai iau unu sa ma asigur :D.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
Ramona, cu greturi ...de aia mi-e frica si de ingrasat .mai ales ca fi-miu e atomic si vrea de cateva zile numai in brate...ca un facut.o sa mai fac unu sa fiu sigura.va anunt maine daca mai apare ceva.:D
Alice_Elena spune:
laurica, ai facut de mult testul? ca asa aparuse si la mine, abia se vedea (asta dupa unu negativ), dar intr-o ora asa s-a colorat frumos
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Salutare fetele!! Nici nu-mi vine sa cred :).tocmai facui un test si a aparut a doua liniuta slaba, dar e acolo.Nici nu stiu ce sa fac, sa-l anunt pe tati, sa mai astept??nu prea mi-a fost bine zilele astea, plus ca iar am rau de masina, la fel ca la Cristian :).Imi tremura mainile, zau asa, parca nu as mai fi foat gravi :D Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 |
HIHI
FELICITARI! mai astepta 2 zile si mai fa un test.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+ cu
coteasca spune:
laurika, felicitari mamico, sa fii sanatoasa, sa ai un bebe sanatos si la termen!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena laurica, ai facut de mult testul? ca asa aparuse si la mine, abia se vedea (asta dupa unu negativ), dar intr-o ora asa s-a colorat frumos Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+ |
Acu juma de ora l-am facut :D..simteam eu ceva..