Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aici m-ati bagat in ceata mamici.
Daca ati suferit ca nu ati fost ajutate la timp vreti la fel pt copiii vostri? Credeti ca ati fi apreciat mai putin daca vi se puneau cheile unui apt in mana?
Nu zic ca ii voi da orice, oricum, oricat.
Dar doar n-o sa plateasca plodnsteinii mei chirie doar ca sa invete cum e cu greul si eu sa stau cu apt gol sau cu alti chiriasi.
Mie si sotului ni s-au pus cheile apt in mana, sotul meu are apt pe numele lui, dar traieste mama lui in el. Eu locuiesc intr-un apt care numai ca nu sunt pe actele de propietate, dar e aproape tot una.
Noi tot ne-am facut credit si ne-am ridicat casa.
Nu ne lafaim in niciun caz acum, dar eu sper ca pt copiii mei sa nu aiba grija unei rate apasatoare, sau a unei chirii. Ei isi vor descoperi alte motivatii, vom incerca sa ii ghidam sa nu isi piarda interesul fata de o realizare profesionala/umana. Dar tot nu vad cum as putea sa am si sa nu dau, crezand ca invata vreo mare lectie a vietii..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

fetelor, m-ati omorat... nu credeti ca va ganditi totusi prea departe? Mai sunt 18-20 ani pana la case si masini. Pana atunci cred ca cel mai important e sa ii invatam pe bebeluci ce e bine si ce nu, si - cel mai important din punctul meu de vedere - sa isi asume raspunderea pentru faptele lor. Eu cred ca nu e niciodata prea devreme pentru asta, adica na! daca isi arunca mancarea pe jos, sa le explicam de pe acum ca alta nu mai primesc, sau daca strica intentionat o jucarie, la fel. Parerea mea!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

neata

fetelor, m-ati omorat... nu credeti ca va ganditi totusi prea departe? Mai sunt 18-20 ani pana la case si masini. Pana atunci cred ca cel mai important e sa ii invatam pe bebeluci ce e bine si ce nu, si - cel mai important din punctul meu de vedere - sa isi asume raspunderea pentru faptele lor. Eu cred ca nu e niciodata prea devreme pentru asta, adica na! daca isi arunca mancarea pe jos, sa le explicam de pe acum ca alta nu mai primesc, sau daca strica intentionat o jucarie, la fel. Parerea mea!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+ cu

Ai dreptate!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Alina, iti dau dreptate. Adica, eu nu ma pot abtine la o nenorocita de jucarie, si sunt convinsa ca, daca o sa am bani, o sa ii ofer copilului tot ce pot. Mie nu de astea imi e teama, ca nu va sti sa aprecieze ce are...mie imi e frica de droguri. Asta e cosmarul meu. Pe vremea mea, nu am fost nevoiti sa luptam cu ele,nici nu stiam ce sunt. Dar sper din tot sufletul meu, ca, copilul meu sa comunice cu mine si sa avem o relatie deschisa, sa putem discuta deschis despre orice.
Raul nu mai suporta sa fie murdar. Daca se murdareste pe manute, in prima faza si le linge, si apoi vine la mine si mi le baga sub ochi, mama, mama, pana il sterg pe manute.
Ieri am fost cu Matei la un centru de joaca pt copii. Saptamana asta in fiecare seara am iesit undeva, nu mai stiu ce sa fac seara!!! Asa greu trece timpul...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Vreau si eu linkul de la aparatul ala de masaj. Pls .

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

de droguri imi e frica si mie.
am reusit sa scap cat de cat de cosmarul pe care il am de cand l-am nascut:ca il rapeste cineva si il omoara.
mi s-a explicat ca e pt ca , in cele 21 de ore de contractii la minut si dilatatie 0,cand bebe nu a mai miscat in burtica si nu i-am mai putut detecta pulsul,am trait o groaza f mare ca moare.

incet,incet scap.

mi-e teama s anu il sufoc,sa nu fiu prea agasanta.

closca pe langa mine e o indiferenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

Corina, cantecelul (de fapt o poveste cantata) este in rusa.

Btz, la noi mare succes are si paiul de baut.

Ochidut, te astept cu recomandarile pediatrului tau. Ce fel de biscuiti iei pt Larisa? Inainte eu mai luam de la organix, dar nu mai vrea sa-i manance. Bine, ca acum oricum nu-i mai dau biscuiti, dar sa am ceva pentru cazuri de extrema urgenta.

Oana, banuiesc ca la Metro la reduceri l-ai luat pe Jojo. Cora in apropiere nu am, mai stau un pic, poate mai baga la Metro reduceri.

Ramona, la Real scaunelul cu pricina este mult mai ieftin. Chiar ieri l-am studiat. Nu mai retin exact pretul, dar parca e cu un milion mai ieftin.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
Alina, iti dau dreptate. Adica, eu nu ma pot abtine la o nenorocita de jucarie, si sunt convinsa ca, daca o sa am bani, o sa ii ofer copilului tot ce pot. Mie nu de astea imi e teama, ca nu va sti sa aprecieze ce are...mie imi e frica de droguri. Asta e cosmarul meu. Pe vremea mea, nu am fost nevoiti sa luptam cu ele,nici nu stiam ce sunt. Dar sper din tot sufletul meu, ca, copilul meu sa comunice cu mine si sa avem o relatie deschisa, sa putem discuta deschis despre orice.
Raul nu mai suporta sa fie murdar. Daca se murdareste pe manute, in prima faza si le linge, si apoi vine la mine si mi le baga sub ochi, mama, mama, pana il sterg pe manute.
Ieri am fost cu Matei la un centru de joaca pt copii. Saptamana asta in fiecare seara am iesit undeva, nu mai stiu ce sa fac seara!!! Asa greu trece timpul...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Diseara veniti la noi....si s-a mai dus o zi!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Btz, oana, palomina, rody,
Roxana, eu ii dau calciu doar cand ii dau siropul de alergie, cica sa-l asimileze mai bine, 5ml/2zi
Anca, noi avem chiar 2 maselute, credeam ca suntem codasi la capitolul dintisori, nu stiu daca mai este vre-un delfinas fara dintisori!
Alice, demult vroiam sa-ti zic ca si luminita anghel naste tot pe 20 poate va nimeriti in aceeasi rezerva
Cris, eu stiam o poveste de la razboi, cand era foamete, si copilul cerea paine, si cerea pana s-s dus de foame, credeam ca e la fel!
pana la urma cred ca o sa-i dau si eu ulei de peste, macar sa se ingrase tudorel putin ca e la silueta, fotomodel il fac, cel putin cand vine vorba de mancare e jale...

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

crispro, dar daca il obosesti la maxim seara, inainte de culcare, sau il scoti pe afara sa alerge, nu doarme? off, stiu cum e sa nu dormi noptile si eu aveam problema asta cu tudor, si acum mai am, dar parca doarme un pic mai bine, si azi-noapte am stat sa-l legan, hai ca trece...trebuie sa treaca

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput