Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 6

Roxana_Theo spune:
Ochidut imi place bona ta. Face o multime de lucruri.
Cristina ideea cu calendarul mi se pare super.

rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca pana la urma cine mai da ulei de peste/in la copil??? |
eu. cate o lingurita la 2 zile

rubia spune:
Vreau doar sa le urez celor care azi serbeaza ziua de nume sau de nastere:La multi ani! numai impliniri pe toate planurile,sanatate multa si fericire exagerata.Pup
Revin,ma apuc sa recuperez cateva pagini din cap trecut si cel actual...

Roxana_Theo spune:
Btz si Theo s-a tot dat cu capul de ce nimerea timp de vreo luna. Cum se enerva, cum gasea podeaua, un colt de usa, orice...Obisnuiam sa-i tin mana mea sub cap ptr a nu se lovi; sau il luam de acolo si incercam sa-i atrag atentia spre altceva. Acum face din ce in ce mai rar. O data la cateva zile.
Sunt multi copii care fac asta. Eu eram disperata in perioada aia. Am tot citit pe net si am vazut ca situatia nu-i chiar asa dramatica. Pediatrul ma sfatuise sa-l las in pace. Insa nu am putut sa mimez indiferenta in timp ce el isi facea rau. Si mai ales la cap. Asa ca il protejam cum puteam.
A fost doar o etapa. Eu zic sa mai astepti. Mai citeste si observa-l cateva zile si apoi vezi daca e cazul sa mergi la medic.

rodyka spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Eu i-am pus lui marius o crenguta dintr-o floare ca alta nuia nu am gasit ca m-a repezit aseara ( a pierdut dinamo ![]() |

Roxana_Theo spune:
Mai da cineva calciu in perioada de iarna copilului? Eu am 5 ml pe zi, timp de 10 zile; din doua in doua luni pana in aprilie. Si eram curioasa sa vad daca mai urmeaza si alti delfinasi aceeasi schema.

crispro spune:
De 2 ore incerc sa il cul pe v. A adormit dupa o ora, ca de obicei, dar la 5 min a inceput sa planga urat de tot. Eu eram inca langa el. A venit sotul, a crezut ca a picat din pat. A trebuit sa aprind becul sa se linisteasca. Inca nu doarme, desi e treaz de la 3, dupa un somn scurtut de amiaza, de o ora juma. I-am dat si panadol acum, poate il chinuie maselele. Adio gatit pe maine, ii dau borcan.
Sa-l ajutam pe Alex

palomina spune:
Of, mai Cris ! Hai ca mai aveti un pic si gata. Scapati de dinti !
Crissteo, si eu am descoperit acum ceva zile subiectul ala :)))))) haios e si celalalt, cu traznaile mamicilor :))))) mi-au placut mult !!!!
Doamne ajuta, se pare ca in sfanta zi de azi nebuna de jos a lasat pe cineva sa intre si sa-i repare tevile si avem si noi apa ! Oricum, nu ma bucur cine stie ce ca sigur mestereste ea altceva...
Victo, te felicit si eu ! Pentru mine esti o eroina !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

rodyka spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Pe mine ma tot macina in ultima vreme gandul ca va fi destul de greu sa-l motivez sa faca ceva in viata, sa invete cata vreme are tot ce-si doreste. |
nu o sa fie chiar asa

rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro De 2 ore incerc sa il cul pe v. A adormit dupa o ora, ca de obicei, dar la 5 min a inceput sa planga urat de tot. Eu eram inca langa el. A venit sotul, a crezut ca a picat din pat. A trebuit sa aprind becul sa se linisteasca. Inca nu doarme, desi e treaz de la 3, dupa un somn scurtut de amiaza, de o ora juma. I-am dat si panadol acum, poate il chinuie maselele. Adio gatit pe maine, ii dau borcan. |
of, cris, sper sa se termine in curand calvarul noptilor nedormite la voi. poate mai tarziu nu va mai dormi la amiaza si va avea somn intreg noaptea (Maria asa a facut de pe la 1 an jumate)
in acelasi context, ziceam ca sambata a fost cea mai rea noapte si duminica a dormit foarte bine. no, m-am inselat! cea mai rea a fost cea de ieri

victo, sa nu uit sa te felicit pentru rezultatele minunate

crispro, calendare am facut si noi anul trecut! anul asta ne-am gandit la cani de cafea cu poza fetelor