Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ilinca, multumesc de aprecieri, da, de cand stau mai mult in casa sunt foarte povestitoare. Dar asa-mi place sa stau cu copiii astia, ma gandesc ca e un privilegiu sa pot sta asa mult cu ei. Adica stiu sigur ca asa e, ma bucur ca n-am de ales si nu trebuie sa ma intorc la serviciu, mai ales ca iau bani mai multi stand acasa. Asa ca sunt foarte bucuroasa si adevarul e ca si ei sunt foarte haiosi amandoi si fac tot felul de chestii si acum de cand am simt un pic mai bine parca viata e altfel. Rau e sa nu te simti bine. Mi-a mai trecut, nu de tot, dar pot respira, nu ma mai doare capul, asa ca-s spre bine.

Victo, bravo pentru note. Pai mami eu sper sa-ti iasa cum o fi mai bine pentru tine. Acum zii si tu, notele tale nu sunt marete, tinand cont de ce conditii de invatare ai avut?

Am avut si eu un examen de dat la putin timp dupa ce m-am intors la serviciu, era pentru pastrarea postului, s-au mai inscriu la concurs inca 3, dar surpriza, in ziua concursului n-am fost decat eu. Deci, Doamne-Doamne mai face El ce nu putem face noi. Oricum, felicitari. Eu stiu ce greu sa inveti cu copil acasa si eu aveam numai unu si ala avea 3 ani, adica esti tare!

Ooana, ma bucur ca e bine cu bona,. Apropos, cu cat timp inainte de plecarea vostra ati luat bona? Si cat a durat sa o gasiti?

Alice, merci de ideea cu mazarea- vreau sa fac si eu, chiar nu mai stiam ce sa fac. Teo a mancat acum cu o pofta, salata de ridiche neagra cu telina, a facut sotul, el mai nou tot experimenteaza. Buna, ce sa zic, de unde m-am strambat prima data, am constatat ca e buna. In schimb a facut pate de soia si a pus nu stiu ce condimente, ca eu nu pot manca. Si eu am ramas defecta de la condimentele din sarcina.

Mergi la inceput

Victo, te cred ca esti trista ca n-ai apucat sa-i vezi pe amandoi cum isi primesc cadourile. Eu l-am ratat dimineata pe teo si tot mi-a parut rau. Dar eram asa rupta de oboseala ca n-am auzit cand au plecat la gradi, dimineata il duce tacsu, care oricum ieri m-a suparat, tot asa el avea de vazut meciul, eu aveam de facut scrisoarea pentru mosu cu teo. Nu ne-am sincronizat si asa in familia nostra armonioasa am fost plina de spume ca in loc sa stea cu copilul se uita la meci. Dar l-a vazut mosu, nah si n-a primit nimic.

Ochidut, ne luam de mana, nici eu nu-s capabila sa fac miscarea cu linku.

Mergi la inceput

Aoleu, palomina ce de probleme aveti si voi cu vecina. Cred si eu ca stai cu teama si mai e si lipsa de confort, la noi tot a fost oprita apa cand calda, cand rece, si tot eram nervoasa, ca ma incurca. Si s-a remediat repede. Of, dar chair nu poate nimeni sa faca nimic?

Bumble, ma bucur ca-ti place cum povestesc. Vorbesc si eu in scris, ce sa fac. Inseamna ca nu-I frumos medicul de ai asa vise cu lipsa hainelor pe masa de operatie. Glumesc, o sa scapi repede si bine. Iti doersc sa fie asta cea mai mare problema si sa vii sanatoasa inapoi.

Ce de cadouri frumoase ati primit! Asa da!

Mergi la inceput

Mai zic ceva si gata, ca vad ca umplu pagina si mi s-a terminat si pauza. Meine mergem air al budimex pentru rinichi, am ceva emotii.

Si daca vreti sa va distrati, o prietena mi-e recomnadat sa citesc http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168445. Am ras aseara cu lacrimi, am zis ca lesin nu alta, eu credeam ca numai al meu sot e asa de ciudat-sa zic frumos, dar ce am citit acolo. Ma dureau falcile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ochidut, pai de ce crezi ca era ciufut marius? ca eu eram bucuroasa ca a castigat steaua :)) drept urmare asta a fost singurul meu cadou de mos

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi

urez si eu cu intarziere La Multi Ani Elisei

Crispo... multumim de intrebare, suntem bine...Am fost plecati ....in Israel...de joi pana azi..Ne-am hotarat brusc...joi si am cumparat bilete de avion si am plecat...A fost tare bine si Tudor s-a comportat exemplar...(dar la el este al doilea zbor cu avionul)....
Vremea a fost superba...am stat cu tricouri...am vizitat mormantul sfant...A fost minunat....Dar scurt

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut
Ooana, Larisa are jojo cu masinuta si se joaca cu el, imi tot aduce telecomanda si ne jucam prin casa, se face ca fuge de masinuta si rade si tipa.....si apoi schimbam rolurile Dar celalalt jojo e educativ, vb....

no' acum ii avem pe toti 3 - submarinul - e putin defect asteptam sa il repare tati, masinuta si cel ce se joaca de-a ascunselea

Citat:

Noi avem camere in casa, dar sa stii ca eu nu le-am folosit prea mult, doar atunci la inceput. In schim Paul se mai uita si acum si cand e bona intr-un unghi mort ma suna ca el nu o vede, ca ce face.

vai eu ma gandeam ca e suficient o camera ascunsa intr-un ceas

Citat:
Bona Larisei la fel la inceput nu mi-a promis ca o sa faca ceva, nu am discutat nimic, decat eventual mancare Larisei. tot asa copilul cu care statea inainte adormea doar cu ea in pat si nici nu se putea ridica....

sper din suflet ca pe parcurs sa vada ca Matei chiar e cuminte exceptand eruptiile dentare in tandem cum suntem acum cu 2 canini deodata si sa vada ca doarme 3-4 ore la amiaza...iar pe parcurs sa mai faca cate ceva...de mancare mi-a propus si o voi lasa mai incolo

sti, cum e, Matei s-a obisnuit, eu inca mai am nevoie de timp

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissteo
Ooana, ma bucur ca e bine cu bona,. Apropos, cu cat timp inainte de plecarea vostra ati luat bona? Si cat a durat sa o gasiti?

cam 1 luna au durat cautarile
si 1 luna o sa fim impreuna acasa - ea va veni doar 4 ore/zi
din ianuarie ma intorc la munca intr-un fel astept in alt fel parca nu

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Mai zic ceva si gata, ca vad ca umplu pagina si mi s-a terminat si pauza. Meine mergem air al budimex pentru rinichi, am ceva emotii.

Si daca vreti sa va distrati, o prietena mi-e recomnadat sa citesc http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168445. Am ras aseara cu lacrimi, am zis ca lesin nu alta, eu credeam ca numai al meu sot e asa de ciudat-sa zic frumos, dar ce am citit acolo. Ma dureau falcile.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

am ras de m-am "pisat" pe mine

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

La multi ani (cu intarziere) tuturor celor care poarta numele Sfantului Nicolae.

Noi iar am lipsit de pe DC. Motivat, zic eu, pentru ca am mers din nou la munte, la Bran. A fost atat de cald ca nu-mi venea sa cred ca suntem in decembrie.

Cat priveste subiectul cadouri... Noi nu i-am pus nimic lui Theo in ghetute asa cum se face in mod traditional. Insa o vom face la anul. La munte i-am luat o jucarie caci nu voia sa se joace cu nimic din ce avea la el; apoi duminica i-am mai luat din ikea un covoras din acela simaptic ce are pe el imprimata o strada cu trecere de pietoni, semafor, etc; in plus a mai primit si un set de tacamuri si unul de castronase asa ca mi s-a parut suficient.

Mie imi place foarte tare atmosfera de sarbatori si ma gandesc ca probabil in anii viitori voi avea tendinta sa-l rasfat cu tot felul de jucarii si nu cred ca va fi neaparat bine. Pe mine ma tot macina in ultima vreme gandul ca va fi destul de greu sa-l motivez sa faca ceva in viata, sa invete cata vreme are tot ce-si doreste.

Mergi la inceput