Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_Theo spune:
Ochidut imi place bona ta. Face o multime de lucruri.
Cristina ideea cu calendarul mi se pare super.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca pana la urma cine mai da ulei de peste/in la copil??? |
eu. cate o lingurita la 2 zile
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rubia spune:
Vreau doar sa le urez celor care azi serbeaza ziua de nume sau de nastere:La multi ani! numai impliniri pe toate planurile,sanatate multa si fericire exagerata.Pup
Revin,ma apuc sa recuperez cateva pagini din cap trecut si cel actual...
Roxana_Theo spune:
Btz si Theo s-a tot dat cu capul de ce nimerea timp de vreo luna. Cum se enerva, cum gasea podeaua, un colt de usa, orice...Obisnuiam sa-i tin mana mea sub cap ptr a nu se lovi; sau il luam de acolo si incercam sa-i atrag atentia spre altceva. Acum face din ce in ce mai rar. O data la cateva zile.
Sunt multi copii care fac asta. Eu eram disperata in perioada aia. Am tot citit pe net si am vazut ca situatia nu-i chiar asa dramatica. Pediatrul ma sfatuise sa-l las in pace. Insa nu am putut sa mimez indiferenta in timp ce el isi facea rau. Si mai ales la cap. Asa ca il protejam cum puteam.
A fost doar o etapa. Eu zic sa mai astepti. Mai citeste si observa-l cateva zile si apoi vezi daca e cazul sa mergi la medic.
rodyka spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Eu i-am pus lui marius o crenguta dintr-o floare ca alta nuia nu am gasit ca m-a repezit aseara ( a pierdut dinamo si era nervos). L-am si avertizat ca o sa ii aduca mosul nuia :)) a inceput sa rada cand a vazut dimineata |
Roxana_Theo spune:
Mai da cineva calciu in perioada de iarna copilului? Eu am 5 ml pe zi, timp de 10 zile; din doua in doua luni pana in aprilie. Si eram curioasa sa vad daca mai urmeaza si alti delfinasi aceeasi schema.
crispro spune:
De 2 ore incerc sa il cul pe v. A adormit dupa o ora, ca de obicei, dar la 5 min a inceput sa planga urat de tot. Eu eram inca langa el. A venit sotul, a crezut ca a picat din pat. A trebuit sa aprind becul sa se linisteasca. Inca nu doarme, desi e treaz de la 3, dupa un somn scurtut de amiaza, de o ora juma. I-am dat si panadol acum, poate il chinuie maselele. Adio gatit pe maine, ii dau borcan.
Sa-l ajutam pe Alex
palomina spune:
Of, mai Cris ! Hai ca mai aveti un pic si gata. Scapati de dinti !
Crissteo, si eu am descoperit acum ceva zile subiectul ala :)))))) haios e si celalalt, cu traznaile mamicilor :))))) mi-au placut mult !!!!
Doamne ajuta, se pare ca in sfanta zi de azi nebuna de jos a lasat pe cineva sa intre si sa-i repare tevile si avem si noi apa ! Oricum, nu ma bucur cine stie ce ca sigur mestereste ea altceva...
Victo, te felicit si eu ! Pentru mine esti o eroina !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Pe mine ma tot macina in ultima vreme gandul ca va fi destul de greu sa-l motivez sa faca ceva in viata, sa invete cata vreme are tot ce-si doreste. |
nu o sa fie chiar asa . Maria ori de cate ori o intreb ce-si doreste, imi raspunde invariabil: nimic, am de toate. vreau doar sa fim impreuna mereu . cand citesc scrisorile ce i le scrie lui mos Craciun, in fiecare an plang de-a binelea, cum scrie ea ca un om mare tot ce simte, cat e de fericita si de multumita, cum nu-si doreste nimic pentru ea si se gandeste pana si la copiii din Africa ce n-au apa de baut... eu nici nu am incercat vreodata s-o motivez material, e fata isteata si stie ca noi facem tot posibilul sa nu-i lipseasca nimic fara sa-i cerem ceva in schimb...
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro De 2 ore incerc sa il cul pe v. A adormit dupa o ora, ca de obicei, dar la 5 min a inceput sa planga urat de tot. Eu eram inca langa el. A venit sotul, a crezut ca a picat din pat. A trebuit sa aprind becul sa se linisteasca. Inca nu doarme, desi e treaz de la 3, dupa un somn scurtut de amiaza, de o ora juma. I-am dat si panadol acum, poate il chinuie maselele. Adio gatit pe maine, ii dau borcan. |
of, cris, sper sa se termine in curand calvarul noptilor nedormite la voi. poate mai tarziu nu va mai dormi la amiaza si va avea somn intreg noaptea (Maria asa a facut de pe la 1 an jumate)
in acelasi context, ziceam ca sambata a fost cea mai rea noapte si duminica a dormit foarte bine. no, m-am inselat! cea mai rea a fost cea de ieri . eu abia m-am pus in pat cand a inceput Isa sa planga rau de tot, am rezistat o ora (dar nici n-am reusit sa adorm), asa ca am luat-o cu mine in pat (tati a fugit in salon ). ei, asa am tinut-o pana la 4.30, cu plans continuu si de neconsolat , nici cantecelele nici masajul n-au ajutat, din contra, mai tare plangea. asa ca l-am trezit pe tati s-o tina cu forta sa-i dau o seringa de siropel. mi-era asa de mila de ea cum se ineca plangand si nu putea sa scuipe siropul gros, dar deja simteam ca o iau razna dupa atatea nopti nedormite si zile lungi de lucru . rezultat: dupa 7 minute s-a cuibarit la mine in brate, l-a aruncat pe omul de zapada luminos jos din pat si a zis "naaa". culmea ca am mutat-o in patutul ei (lipit de al nostru) si a dormit acolo pana m-am ridicat eu din pat la 6.30. m-a simtit insa si a inceput sa planga, am dus-o la mama in camera dar imaginea ei plangand cu lacrimi mari siroaie si cu manutele intinse spre mine strigandu-ma m-a urmarit toata ziua. nu stiu cum oi lasa-o la gradinita daca va plange tot asa dupa mine. acum tocmai a reactionat la fel cand am pupat-o si-a dus-o mama la culcare, cred ca imi simte lipsa peste zi scumpica...
victo, sa nu uit sa te felicit pentru rezultatele minunate, sper sa iasa cum vrei tu cu Clujul
crispro, calendare am facut si noi anul trecut! anul asta ne-am gandit la cani de cafea cu poza fetelor