Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

'neata, si o felie de cozonac.

crispro, am patit-o si eu cu herpesul de revelion, abia acum nu se mai vede semnul de pe locul care a depasit buza, pe buza tot se vede daca te uiti atent. De la emisiune nu am aflat nimic nou, s-a discutat doar de pierderile de auz nu si neuropatie. Am bocit continuu, apogeul fiind la o fetita nevazatoare care canta la orga si vocal... angelic.

bumblebee, ma gandesc la tine si tin pumnii. E grea operatia? Anestezie generala/locala?

crissteo, dar Teo ce pb are?

La mine iar s-a adunat una-alta. Nu va zic ce spaima am tras marti cu Elise, si-a suflat nasul si a eliminat un cheag de sange. Si cand am luat-o dupa masa de la camin mi-a zis educatoarea ca a lovit-o o colega din greseala cu cotul in nas si i-a curs sange, apoi seara iar cheag. Aseara era ok. Sper sa fie de la oboseala.

ainotna, tu cum opresti sangerarea la Bogdan?

Cu Bea... Rodica ai dreptate, trebuie sa fim foarte atenti la orice schimbare. Starea asta de letargie tine de 3 saptamani deja iar faza cu telefonul a pus capac. La ea calea auditiva trebuie batatorita, nervul trebuie pus la treaba continuu, toate sunetele trebuie invatate. Ieri am zdranganit fixul continuu, stateam cu tel langa urechea ei (fara sa ma vada) si nicio reactie. Nu a surzit, asta e clar, reactioneaza la alte zgomote (alarma de la cuptor). Stiti ce frumos arata ea parul si limba, in astea 3 saptamani nimic. La fel si restul lucrurilor pe care le arata.

Ma duc sa duc copilul mare la camin.
Pupici si va mai las o apa plata, minerala, vin, de baut ca de mancat nu mai fac nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Crissy, eu zic sa ai rabdare, nici nu stiu foarte bine cum s ate incurajez.Al meu copil si-a gasit o noua pasiune de vreo cateva zile, cand prinde telefonul, suna de la baza, ca aia are un buton .are si el momente cand il strig si nu ma baga in seama sau cand vorbesc cu el si parca vorbesc singura.

Am mai facut un test de dimineata si tot pozitiv e,acum se vede mai bine ca primul.Tati e fericit, i-am dat ieri mesaj: cred ca vina fetita cu codite!.acum dimineeata era fericit cand a vazut si el testul.acum sa mai vedem.peste vreo 2 sapt ma gandesc sa merg sa medic si abia de craciun sa anuntam familia, sa vedem ca e totul ok.Mai ciudat e ca nu mi-e greata incontinuu de vreo 2-3 zile si copilul meu e extrem de mamos de vreo saptamana.

Va pupez mult si va multumesc din suflet pentru felicitari si incurajari.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

dorm.a adormit la 1.25 azi noapte.s-a trezit la 3.30,a mancat, apoi s-a trezit uraland la 6.30.
musca si noaptea sanul.pur si simplu nu mai vrea.sunt disperata,ca nu vreau sa il intarc.

a urlat pana la 7.45,cand a adormit, iar eu am plecat la o noua zi de job.
de ce urla????????burtica nu era, in gurita nu am lasa sa ma uit.
un fecalom l-a eliminat pe la 12 noaptea.
sunt zombie.simt ca ma lasa creierii!
si am examenul de brusa saptamana viitoare si mai am de tocit cca 200 de pagini in germana!voi pierde bursa. am nevoie de o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza.

Laurica felicitari inca o data,deci e pozitiv clar acum.Poate da DD si va fi fetita,cum va doriti voi.Sarcina usoara:*

Histamina,Eladea si noi aveam nopti cu "n" treziri pt intr-o perioada,intarcatul ne-a ajutat,nu stiu alta metoda care ar fi.

LUDMILA unde esti?Am luat hrisca,da-mi o idee te rog ce as putea face cu ea.Si alta intrebare:in jurul carui pret de invarte un Kg de hrisca?Eu am gasit doar cu 10 lei si mi s-a parut cam scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani, Crissy draga!!! Iti doresc din suflet sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume, pentru ca meriti tot ce e mai bun! Esti o persoana minunata, cum foarte foarte rar intalnesti, esti o mamica grozava! Te apreciez enorm! Si iti doresc sa fii mereu sanatoasa, sa fii la fel de optimista si curajoasa! Sa ai numai bucurii la tot pasul, sa fii iubita si fericita in fiecare clipa! Te pup cu mare, mare drag!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

la multi ani crissy! Dumnezeu sa iti daruiasca tot ceea ce e mai bun pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

La multi ani Crissy!!!
Sa fii sanatoasa si sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume!!
Alina, azi mergi la control? Pana la urma te pasuieste dr pana luni?
Nicole, spor la invatat!! Sebastian numai noaptea face kk? Raul doar cand a avut diaree a facut noaptea kk...Poate de aceea se tot trezeste.
Rody, chiar mi-a fost dor de tine!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Crissy , la multi ani!Sa fii fericita, sa te bucuri de fetele tale si sa ai numai impliniri cu ele!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

CRISSY si aici LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata

nicole si eu iti zic, sub aceeasi rezerva...e prea riscant. te rog sa te gandesti mult mult. daca chiar mai vrei un bb, de ce nu te gandesti la adoptie?sun atat de multi copii parasiti in spitale. faci si un bine si nu iti risti viata.

off..eu sunt intoarsa pe dos. nu mai am nici timp sa merg la psiholog( ajung la 5 acasa..pe la 6 ar tb sa ma duc la psih..pe la 8 as ajunge acasa)-ar insemna sa nu-mi vad copiii o zi, si nu sunt dispusa la asta. si-asa ii vad f putin.

mamicile care lucreaza..incurajari, ca-s in butoi..pe Stefan il vad dimineata cam o ora. dar pe Mihai nu-l vad decat seara, mi-e un dor de el de mor

Cristeo..si eu tot ma straduiesc sa inteleg ce e cu copilul meu mare si nu reusesc. aseara am fost sfarsita de suparare- i-am schimbat fata de perna cu una alba..si nu cea cu ursuleti pe care ar fi vrut-o el. copilul asta e ca un mic dictator. daca nu facem noi exact cum vrea el, e circ. mai, dar nu mai stiu sa rezolv situatiile, zau.
no, si aseara suparat nevoie mare, a inceput...o sa te omor, o sa iti tai gatu, iti scot ochii, iti scot tot din tine si te bag sub pamant sa nu mai existi! deci, am simtit ca mor si ca vreau sa mor cd mi-am auzit copilul zicandu-mi asa ceva.
ma apuca plansetele si nu inteleg. ce am facut rau?????

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput