Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si acum urarile

Laurika, FELICITARI!!!!!! sarcina usoara si un bebit sanatos, mancacios si somnorici!

Crissy, La multi ani, sa fii sanatoasa mami si sa ai putere sa iti cresti fetele cat mai bine.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

victo, nu cumva desenele la care se uita sunt de vina?am observat asta la nepotelul meu!
Sebastian noapte papa si nu san,ca nu mai vrea. mancare pur si simplu.
fecaloame elimina noaptea,doar daca nu am eu timp dim sama ocup de asta.
pur si simplu nu vrea sa doarma.
nu stiu de la ce e.
simt ca ma prabusesc de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

LA MULTI ANI, Dragaica !
lA MULTI MULTI ANI FERICITI, crissy!
Tot ce iti doresc e sa ai fetele sanatoase!

Burtici mici, cand treceti la semnatura?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

LA MULTI ANI, Dragaica !
lA MULTI MULTI ANI FERICITI, crissy!
Tot ce iti doresc e sa ai fetele sanatoase!

Burtici mici, cand treceti la semnatura?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+ cu

Eu mai astept putin sa merg la medic sa confirme, sa vad ca e totul bine...adica peste vreo 2 saptamani :)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

pe fiecare in parte pt urari

crispro, adriana, m-au uns la suflet urarile voastre. Pt mine nu imi mai doresc nimic. Desi ar mai fi loc de putina sanatate, ca nici aici nu stau bine, dar nu indraznesc sa cer.

Al meu ma tot bazaie pe mess cu babix

Victo, Dumnezeule mare... de unde a auzit asa expresii? Pune-l sa-si imagineze cum s-ar descurca o zi fara voi, alta idee nu-mi vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crissy, la multi, multi ani fericiti si sanatosi alaturi de familia ta frumoasa!!! Iti doresc ca in noul an din viata ta, sa ti se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta!!!
Sa ai o zi minunata!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

victo incearca sa te detasezi putin de vorbele lui si sa vezi supararea din spatele lor, stiu ca nu e usor!
desenele animate nu au nici o legatura cu atitudinea lui!
supararea lui e mare pe tine si pe bb - i s-a rapit ceva din ceea ce i se cuvenea in mod natural prin faptul ca e primul nascut! timpul tau pentru el!
nu e un comportament iesit din comun!
eu am fost o astfel de sora....am vrut pe rand sa le "duc" pe mama si pe sora mea in beci si sa pun pamant de capul lor, apoi sa le duc la maternitate si sa le las acolo, am vrut sa le arunc in Timis si sa le las in zapada cand am fost la sanius!
diferenta de varsta dintre mine si sora mea e cam aceeasi ca la tine!

Trebuie putina pedagogie si multa rabdare....cred ca mama mea te poate intelege cel mai bine!

Despre mancat noaptea Maria, mananca de la biberonul de seara si inclusiv pana la cel de dimineata 4 portii de 150-180 ml cu 2-3` masuri de cereale. Vlad la fel era si ce am discutat cu medicul de familie si numai e nosrmal ei cresc noaptea celula creste noaptea si e normal!
Si eu dorm pe unde scurte la 6.30 ma trezesc dimineata si mai prind patul in jur de 23.00 asta este doar o perioada si trece!

Oboseala cu carul, dar nu ma plang ca nu e timp si loc la ora 14.00 trebuie sa fiu fresh pt lectii care se termina in jur de ora 18-19.00 plus ca trebuie si mancare zilnic pt pranz...concluzia este ca nu am timp sa simt oboseala si cu atat mai mult sa ma mai si plang de astsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Crissy La multia ani si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si putere!
Anca, cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Crissy, La multi ani mami de fete frumoase! Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume si sa te ocroteasca in fiecare clipa. Pentru mine, stii, esti un exemplu, exemplu de daruire, de credinta, de perseverenta, de putere. Iti doresc sa ai sanatate si tu si fetele tale si sotul si toti cei dragi, intelegere si speranta! Si sa ai o zi excelenta astazi!

Victo, imi pare tare rau ca treci prin toate astea. Nu stiu ce sa zic, dacat ca poate ti-ar fi un pic mai usor daca ai merge la psiholog in continuare. Eu ma gandesc serios la asta, nici eu nu mai gestionez cum as vrea totul in familia nostra si tot asa cel mai mult nu-mi place ce face Teo. Este iar stresat, cel mai mult cand il iau de la gradi, acum 2 zile cand l-am luat mi-a zis ca-mi da una in cap, pentru ca eu il puneam sa se incalte si el vroia sa alerge. Si tot in seara respectiva, mi-a reprodus o gramada de porcarii noi noi, achizitii din ziua respectiva, niste obscenitati marete. E foarte stresat la gradinita, aici sigur facem o schimbare in scurt timp. Doamnele sunt foarte stresate si ele perioada asta, urmeaza serbarea si cea mai in varsta ii tot cearta, ca nu stiu poezia, ca nu stiu cantecelele. L-am trimis pe sot sa vorbeasca cu ea azi dimineata ca aveam de stablit mai multe impreuna cu ea legat de ce se intampla la gradi, dar surpriza, nu a putut vorbi, ca era multa lume. M-a suparat rau cu asta, dar eu stiu ca se bazeaza pe faptul ca merg sa vorbesc eu.
Si la noi mai sunt si ceva neintelegeri intre noi, astia mari,astea sunt urgent de rezolvat.

Crissy, noi am fost la spital cu teo ca face pipi in pat la somn, noaptea mereu si uneori ziua. Eu sunt stresata ca avem ceva cazuri de cancer de vezica urinara si cand i-au mai gasit si lui albert nu stiu ce malformatie la rinichi- inexistenta s-a dovedit apoi-, am zis sa-i investighez sa nu fie ceva doamne fereste, ca la 4 ani si 7 luni el tot face.
Doctorita la care am fost ieri ne-a sfatuit sa nu incepem invaziv, ar trebuie anestezie, etc si sa incercam sa facem un calendar al mictiunilor si un training pentru el- cu trezit la ore fixe, etc. Si ne-a mai trimis la psihologul din spital sa vada daca e si asta o cauza.
Mie nu mi-a placut psiho prea tare, dar nu ma grabesc, incerc sa iau ce e bun pentru noi din ce a zis. Concluzia a fost ca teo are nevoie de mai multa afectiune si valorizare. Adica fiecare dintre noi sa petrecem mai mult timp numai cu el, nu in timp ce facem curat sau mancare sau cumparaturi. Si mai investigam si ce e la gradi, unde iar el nu se simte ok. Unele lucruri le-am vazut si eu, altele mie mi se pare ca nu-s asa, ma rog, nu e important acum. O sa mai mergem saptamana viitoare si atunci ma decid, sau ne decidem daca mergem la ea sau cautam pe altcineva.

In concluzie, aseara am lasat balta tot, pe sot aproape plangand ca albert nu sta cu el, ca plange dupa mine, ca el nu stie, etc si am iesit cu teo, de pe la 6 pana pe la 8 jumate. Am fost cu bicicleta, am fost la cofetarie, a vrut sa facem o prostie si am cumparat 3 crenwusti- noi nu prea mancam, dar el a gustat si ii plac, asa ca a fost foarte incantat de prostia facuta. M-am protit pe drum cum a vrut el, noroc ca nu era nimeni, a fost foarte incantat,radea in hohote, cred ca amandoi aveam nevoie de asta. O sa mai repetam cu siguranta, din pacate nu se poate prea multe zile pe saptamana ca sotul ajunge dupa 9 acasa, dar in zilele in care se poate, e clar o perioada stau numai eu cu teo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata si de la noi...hahahah..la pranz asa...

Crissy, mamica deosebita, LA MULTI AAAAANNNNNIIII!!! Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce-ti doresti tu sa se indeplineasca! Sa ramai intotdeauna atat de rabdatoare, de puternica, de dedicata si persuasiva asa cum te cunoastem noi. Multi pupi si un mare buchet de pentru tine! Petrecere frumoase.

Andreea Dragaica, LA MULTI ANI! cu multa sanatate si fericire alaturi de ratoii tai frumosi.... Nu am pucat sa intru ieri, asa ca pls scuze intarzierea...

Laurikaaaa, felicitari!!!! Ia uite ce cadou frumos in prag de sarbatori... Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput