Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina daca descopera vreuna din voi secretul ca strumf sa doarma si sa NU mai manance noaptea, sa mi-l zica.promit sa ii umplu camara cu dulceturi si zacusti si sa ii fac masaj gratis mai multe generatii. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Hai sa ti spun cum a fost la noi, de sunt atat de incantata ca de cateva zile R nu mai papa noaptea.
Pana la 1 an si 3 luni l am alaptat, in ultimele 3-4 luni vroia f des noaptea, era clar ca se trezea de dorul tzatzei si nu a foamei, daaaar dimineata venea si Catalin cu un bibe de lp de 270 ml, in jur de ora 4.30-5. Singurel a inceput sa si reduca portia( adica ramanea lp in bibe aprox. 30-60 ml) si cand am vazut, am stabilit sa i facem cu 30 ml mai putin....asa ca i am mai redus din cantitate( au fost dimineti in care ar fi baut vreo 300 ml dar am avut noroc ca el lua bibe in somn, iar cand nu mai era adormea la loc, dormea si cand ii schimbam pampersul, ca dadea pe afara de atatea ore, mai ales ca el era satul si dormea pana la 10,30)....iar cu timpul i am spus lui Catalin sa si faca aparitia mai tarzior, schimbam ora cam la 2 sapt. Adica 2 sapt i am dat la 5, urmeatoarele 2 la 5, 30 s.a.m.d
Am ajuns pana la ora 6,30 cand Cata a uitat sa i faca lp ca am fost in club.....si uite asa s a trezit Raducu la 8,30, exact cum ne am dorit, la recomandarea pediatrei
puiutz_mic spune:
La multi ani, Dragaica!!!!!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
rodyka spune:
citat din mesajul lui ooana cea mai mare tristete pe care mi-o amintesc: fratele meu de 1 an si 2 luni striga prin casa "tata,tata" si tata nu mai venea... |
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
puiutz_mic spune:
La multi ani, Crissy, sa fii iubita si fericita, sa te bucuri de comorile tale minunate!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Salutare fetele!! Nici nu-mi vine sa cred :).tocmai facui un test si a aparut a doua liniuta slaba, dar e acolo.Nici nu stiu ce sa fac, sa-l anunt pe tati, sa mai astept??nu prea mi-a fost bine zilele astea, plus ca iar am rau de masina, la fel ca la Cristian :).Imi tremura mainile, zau asa, parca nu as mai fi foat gravi :D Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 |
Iupyyy!!! felicitari Laura!
Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Hehe....parca Otilia spunea zilele trecute daca vine Mosul cu vreun test pozitiv.....si iataaa unde i norocoasa
Alice_Elena spune:
Ilinca, nu stiu luminita anghel ce face da eu sigur nu impart rezerva cu nimeni. Decat cu marius :)) La cat costa ar fi fost culmea
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Aveti dreptate, nu tb sa i se ofere totul pe tava, tb sa si merite, tb sa aiba un sistem de valori bun (dar eu sper sa reusim ceva cat mai bun in privinta asta). |
pai vad ca eu gandesc cu totul diferit . o sa-mi rasfat fetele atata cat m-or tine mainile, capul, picioarele si buzunarele!! nu doar ce e necesar sau ce si-ar dori, ci si ce mi se nazare mie ca le-ar placea si tot le iau. n-as suporta sa vad ca se uita la ceva si sa nu le pot oferi eu. cand vor fi pe picioarele lor si vor putea sa-si satisfaca toanele, foarte bine. si chiar si atunci, tot o sa le rasfat. faptul ca suntem aici de atatia ani are la origine nasterea Mariei, ne-am gandit noi ca in Ro din 2 salarii de bugetari (invatamant si primarie) nu-i putem face o casuta a ei . buunnn, acum ca a venit Isa am amanat planurile de intoarcere in Ro pentru inca cativa ani . eu nu am primit nimic de-a gata, am muncit si eu si Florin pe branci sa facem un cuibusor al nostru, am lasat birourile pentru sapa de lemn, casuta calduta si prietenii pentru o chirie printre straini, parintii pentru copii . dar nici un moment nu-mi pare rau de alegerea facuta, copiii mei sunt mai presus de orice si sunt convinsa ca vor sti sa pretuiasca ce au, chiar daca vin de-a gata. imi e draga Maria de mor cand o vad cum se gandeste la altii (ma cearta ca folosesc prea multa apa la baie si multi copii nici nu au o baie sau un robinet, alege cadouri/jucarii/haine mai ieftine doar pentru a nu cheltui prea mult pentru ea, isi aduna vecinii de-o varsta cu ea in camera ei sa se joace cu colectia Littlest PetShop ca e cald si mami sigur le duce o gustare si-un pahar de ciocolata calda ), ce sa zic?? poate tine de firea fiecaruia, poate si de educatie... eu chiar zilele trecute ma gandeam la copilaria mea. in primii ani cat am fost singura am fost o rasfata la care nu-i lipsea nimic, tata avea delegatii in Ungaria si Cehoslovacia (asta in anii 75!) si aveam o multime de jucarii pe care le cam uitam pe la vecini , apoi a venit si sora-mea, ne-am mutat in Bistrita si s-au schimbat multe: tata a renuntat la multe functii din UTC, au luat-o cumva de la capat in alta parte si a fost tare greu. dar eu pe mama nu o tin minte niciodata sa ne fi luat in brate sa se joace cu noi, sa ne cante, sa ne iubareasca , nici acum n-o face. si o iubesc atat de tare dar parca si mie imi vine cateodata greu sa-i spun. stiu ca timpul nu ne iarta, asa ca asta e ce pretuiesc eu cel mai tare: IUBIREA!! chestiile materiale vin si pleaca, dar daca dragoste nu e, nimic nu e.
rodyka spune:
no, ca am monopolizat forumul acuma
dragaico, sa fii fericita multi multi ani!!
crissy, multa fericire si sanatate, nu-ti pierde speranta in ziua de maine
bumblebee, chiar daca nu am scris , is cu gandul la tine. sper sa treaca repede si cu bine zilele astea
eu ar cam fi trebuit sa dorm dar dependenta asta , m-am apucat sa citesc o pagina si apoi am ajuns la zi, a trebuit sa comentez si eu si gata, e miezul noptii!! noapte buna, delfinariu
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crissy77 laurika, doamne-ajuta, sa fie o sarcina usoara
Posibil ca doar mamele de baieti sa se planga. lauri_ca zicea ca Stefi mananca putin. Eu tac, am altele de care sa ma plang Eu sunt disperata ca nu mai raspunde la comenzi. De ieri sun continuu pe tel fix, nu-l mai repereaza. La fel mobilul. Am lasat-o mai moale, am zis sa-si revina dupa drumurile lungi si foiala de pe la controale. Moooor La 15.30 pe TVR1, Oameni ca noi - "Performante in protezarea auditiva" Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Si R are momente cand Aude usa de la intrare si nu reactioneaza,doar daca il incurajez eu.....sau daca trece pe langa niste obiecte preferate, nu le baga in seama, ex. Tel fix, telecomenzile din sufragerie , cand le vede isi ia o viteza si le da de dupa canapea.
Va