Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, nu am vazut emisiunea cu protezarea auditiva. Ai gasit ceva informatii care sa te ajute?

De cand am slabit, am facut de 2 ori herpes, desi eu pana acum nu aveam. Dupa primul mi-a ramas cicatrice, si urmatorul s-a facut tot acolo, cand am fost la mare, la intalnire cu fetele. A trecut, dar tot a ramas cicatrice. Si acum apare iar. Am dat cu aciclovir, cu plasture din ala special, tot mai mare crestea. Asa ca am dat cu crema de galbenele si arnica( de la fares). Si am reusit sa il stopez!!!! No, asta vroiam sa spun, ca e buna crema asta si la asa ceva :)

Va pup, noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, maine mergi sa faci actele de internare? Sa iasa totul bine, sa poti face operatia si sa poti merge si cu sotul la Iasi.

Ochidut, am vazut-o pe Larisa, e tare scumpa cu cadourile de la mos! Parca s-a inaltat tare, asa imi pare.

Aaaa, si azi a dat V cu capul de gresie. Sub supravegherea lui tata-so. Ce porumbei am scos pe gura, ioi...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

La multi ani Dragaica!!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa ai parte numai de clipe fericite alaturi de familia ta frumoasa!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani mamica scumpa si draga, Andreea (Dragaica)!
Sa fii sanatoasa, voioasa, fericita si norocoasa! Sa ai o viata lunga si fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

La multi ani si de la noi!

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Si de la noi, si de la noi!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani mamica scumpa si draga, Andreea (Dragaica)!
Sa fii sanatoasa, voioasa, fericita si norocoasa! Sa ai o viata lunga si fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

La multi ani si de la noi!

Si de la noi, si de la noi!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Si de la noi!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Bumblebee, fi barbata . Ne gandim la tine...Multa sanatate si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Am gasit ceva jucarii pe siteul asta: http://jucariipentrutine.com/elicopter-baterii-forme-p-561.html. Mi se par interesante si nu scumpe.
Cautam un autobuz, o masina cu care poti sorta si forme, i se misca ochii cand merge, stiti despre ce vorbesc? S-au jucat copiii cu ea undeva si le-a placut foarte foarte mult. Albert a fost atat de incantat, nu-mi venea sa cred.

Crissy, multa putere mami draga, Doamne-Doamne va face El ce stie mai bine. Nu-ti pierde increderea, esti o luptatoare, cel putin pentru mine esti un exemplu de mamica extraordinara si cea mai buna. Multa forta sa te ridici si sa continui. Te imbartisez foarte mult.

Noi am fost azi la budimex la doctor, pe albert nu l-a mai vazut ca a zis ca e ok cu rinichii, s-a uitat pe eco de data trecuta, cu teo poveste mai lunga, nu ma simt acum in stare sa zic, oricum noi astia mari nu facem chiar tot cum trebuie si-s foarte suparata pe tema asta. Asta e, negarea nu-i mereu o solutie, sau nu-i niciodata. Unele lucruri nu se rezolva de la sine. Am auzit si eu de rolurile ambilor parinti si ce efecte sunt daca nu se implica amandoi asa cum ii e mai bine copilului. Nu ca nu stiam, dar a fost prea evident azi. M-a ca, lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Salutare fetele!!

Nici nu-mi vine sa cred :).tocmai facui un test si a aparut a doua liniuta slaba, dar e acolo.Nici nu stiu ce sa fac, sa-l anunt pe tati, sa mai astept??nu prea mi-a fost bine zilele astea, plus ca iar am rau de masina, la fel ca la Cristian :).Imi tremura mainile, zau asa, parca nu as mai fi foat gravi :D

wow , felicitari!! si o sarcina usoara . abia astept sa vad la semnatura!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

OOff, asa de ciudat ma simt, ca e slaba liniuta aia...probabil ca o sa mai iau unu sa ma asigur :D.

noi te-am felicitat, sa nu te razgandesti . eram gravi cu Maria de 6 sapt si nu mi-a iesit nimic la 2 teste facute in inteval de o saptamana. dar eu ziceam la toata lumea ca fac bebe, asa ca am mers la gine si mi-a confirmat sarcina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Eu sunt disperata ca nu mai raspunde la comenzi. De ieri sun continuu pe tel fix, nu-l mai repereaza. La fel mobilul. Am lasat-o mai moale, am zis sa-si revina dupa drumurile lungi si foiala de pe la controale. Moooor

cristina, eu cumva te inteleg ca la tine cel mai mic semn e de fapt o mare problema. dar uite, Isa de multe ori nu ma baga in seama daca o strig, nu reactioneaza la zgomote pe care de obicei le recunoaste si le numeste cumva. daca eu sunt acasa, Isa nu baga in seama telefonul fix, daca insa nu-s, cand il aude fuge repede ca e "mama, mama, aloo". eu nu ma ingrijorez ca stiu ca e normal, poate si Beatrice draga de ea o fi obosita sau fara chef

Mergi la inceput