Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Felicitari, Laurika! Sa ai o sarcina usoara!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Iuliana, super faina treaba cu excursia!!! Ma bucur ca v-ati simtit bine!! Poate ne arati si niste pozici :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, super faina treaba cu excursia!!! Ma bucur ca v-ati simtit bine!! Poate ne arati si niste pozici :)

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Da...Ne-am dorit tare mult sa ducem copilul la mormantul Sfant....Si ne-am decis asa repede caci nu stim ce ne mai rezerva anul care vine...Nu ca acum ne dadeau banii afara din casa, dar ne-am facut un concediu pentru suflet chiar daca am descoperit bine linia de credit

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aveti dreptate, nu tb sa i se ofere totul pe tava, tb sa si merite, tb sa aiba un sistem de valori bun (dar eu sper sa reusim ceva cat mai bun in privinta asta).

La multi ani mamica scumpa si draga, Andreea (Dragaica)!
Sa fii sanatoasa, voioasa, fericita si norocoasa! Sa ai o viata lunga si fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa!!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani mamica scumpa si draga, Andreea (Dragaica)!
Sa fii sanatoasa, voioasa, fericita si norocoasa! Sa ai o viata lunga si fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

La multi ani si de la noi!

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Btz, am una cu maneca scurta si mai am una tare frumoasa de la Z cu maneca lunga si guleras dublu, dar nu stiu cu ce s-a patat ca nu mai pot scoate petele - mici ca niste boabe de mac, nu se vad dar le stiu eu acolo
no' ca sa concluzionam, nici vorba de rusine...posta e aproape, asa ca astapt sa imi spui - oferta ramane valabila!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Crissy mi-e gandul si inima la voi. Ma rog la Doamne Doamne sa fie doar o faza trecatoare.

Laurika felicitari, mami. Si la mine a fost liniuta slaba, dar rezultate fals pozitive nu prea sunt. Asa ca e clar ca vine barza. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

Alice crezi ca Luminita Anghel imparte salonul cu cineva? In cel mai bun caz va ciocniti burtile pe coridoare.

Tu fetelor, si eu zic ca si Andreea (ca de-aia sunte ardelence), sa o luam catinel asa, sa traim clipa si sa nu ne facem planuri prea mari privind viitorul indepartat al copiilor. Eu mi-am schimbat cu 180 de grade anumite pareri privind cresterea copiilor in doar 2 ani. Cine stie cum va evolua lumea (inclusiv eu) peste inca 20?

Si noi dormim foarte prost noaptea, cu foarte multe treziri si scanceli. Eu nu inteleg cum poate dormi bine cateva nopti, iar apoi 2 saptamani e dezastru si ciclul se repeta. Ultimii 4 molari nu cred ca ies, iar ceilalti dinti ii avem deja, deci chiar nu pricep ce poate fi...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

La multi ani fericiti Andreea!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Crissy, poate s-a plictisit de acele sune. Vlad nu reactioneaza deloc la multe sunete, ca nu i se par interesante.sau le stie si nu ii starnesc curiozitatea. Asa ca nu te alarma. Te pup!

Ilinca, mare dreptate ai! Eu mereu am zis ca nu impart patul cu copilul, ca el va dormi in patut. Vezi de treaba, dupa 12 noaptea is cu el in pat. Apoi am zis ca nu il leagan, il mai las sa planga. Fac exact pe dos. Si lista e luuuunga.asa incat sunt convinsa ca ce gandesc acum despre deciziile viitoare legate de V nu o sa aplic 90%.

Cred ca doarme!!! Aleluia! De o ora stau cu el...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Ramona, tu cand ai termen?Supa cum pare, la mine o sa fie 17 august..dar fiind cezariana, probabil ca o sa fie mai devreme

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

La mine e 20 iulie, tot cezariana.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput