Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Laurika, felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara!!!
Crissy, stii si tu ca copii sunt f schimbatori. Cand ti-e lumea mai buna, te pot cobori jos de tot si invers...cand nu mai stii pe unde sa o apuci si ce sa faci, sunt capabili sa te faca sa uiti de toate probleme. S-a intamplat ceva mai deosebit cu Bea zilele astea? In afara de petrecerea Elisei? E perfect adevarat si ce spun fetele, poate are perioade. Si Raul a avut 2, 3 sapt cand era calare pe telef cand suna, nici nu puteam vb de el. Acum il ignora cu desavarsire. La alte sunete reactioneaza?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

histamina, te mananca? nu e riscul prea mare?

eu zic sa nu va mai ganditi la cum va fi facultatea pt copiii nostri. poate pe vremea voastra era misto cu trenul si la camin, dar acum nu prea mai e si peste 17 18 ani cred ca nici atat

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Eu sunt disperata ca nu mai raspunde la comenzi. De ieri sun continuu pe tel fix, nu-l mai repereaza. La fel mobilul. Am lasat-o mai moale, am zis sa-si revina dupa drumurile lungi si foiala de pe la controale. Moooor

of! ce e de facut?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+ cu

OOf Crissy, poate e doar obosita..mai incearca, nu stiu ce sa zic.Mama ei de viata!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alice, nu mai e misto cu trenul la facultate?. Ce tare ai fost!!!!
Sunt sigura ca pana vor ajunge copii la scoala se vor schimba multe si ne vom schimba si noi pct de vedere, adaptandu-le la cerinte...

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

mara inca doarme. cred ca se vede ca-s calare pe forum. am facut ciorba de pui si orez cu legume si carne, am bagat la spalat si acum stau. as trezi-o ca e cam tarziu dar nu a venit inca marius acasa asa ca o mai las, sa nu ma chinui cu ea singura

maine cica vine soacramea, asa ca nu imi mai bat capu sa fac curat sau ceva prin casa. daca tot vine, macar sa nu stea degeaba

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Alice, nu mai e misto cu trenul la facultate?. Ce tare ai fost!!!!
Sunt sigura ca pana vor ajunge copii la scoala se vor schimba multe si ne vom schimba si noi pct de vedere, adaptandu-le la cerinte...

Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

mie imi placea sa merg cu trenul. cand n-aveam ce face ma duceam si pana la mangalia si inapoi. dar la facultate rar am venit cu trenul. in afara de faptul ca faceam 5 ore de la cta la bucuresti erau si mizerabile si pline de tigani si oameni nesimtiti.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

daca descopera vreuna din voi secretul ca strumf sa doarma si sa NU mai manance noaptea, sa mi-l zica.promit sa ii umplu camara cu dulceturi si zacusti si sa ii fac masaj gratis mai multe generatii.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

me toooooooooooooooooooo.....

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Salutare fetele!!

Nici nu-mi vine sa cred :).tocmai facui un test si a aparut a doua liniuta slaba, dar e acolo.Nici nu stiu ce sa fac, sa-l anunt pe tati, sa mai astept??nu prea mi-a fost bine zilele astea, plus ca iar am rau de masina, la fel ca la Cristian :).Imi tremura mainile, zau asa, parca nu as mai fi foat gravi :D

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Lauricoooooooooo, vine bb???? bravo!!! felicitari!!!

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

crissy, draga mea, nu muri ca fetele au nevoie de tine... nu stiu ce sa zic, dar paote tocmai pt faptul ca a auzit prea des sunetul telefonului sa-i fie deja indiferent??? nu cred ca asa brusc paote fi o modificare atat de brusca a auzului...nu?

PS - nici ai mei copii nu reactioneaza mereu la sunetul telefonului, soneriei, etc. daca sunt f preocupati de ceva/prinsi cu joaca...

nicoleeeeee, si eu zic sa te potolesti...(sa nu te superi pe mine)...dar nu risti prea mult??? ai un sufletel care are nevoie de tine, mami...

sunteti mortale cum va ganditi voi deja la facultate... pana atunci cine stie ce-o mai fi...hai s-o luam catinel, ca ardeleanu, si sa ne gandim mai intai la gradinite...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Laurika, Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si sanatate multa!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput