Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
puiutz_mic spune:
am uitat sa spun ca aseara incepusem si noi sa ne gandim la bb 2
parca ne bate gandul...
Crissy, poate e doar o perioada, poate e mai obosita si ii solicita altceva atentia mai mult, mai asteapta, mai observa
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee In fine, acuma am dat-o in balbaiala. Chiar nu am vrut sa te supar.. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
NU M-AI SUPARAT!!! sau nu ma supar eu atat de usor pentru ca fiecare are o scara a valorilor, pentru fiecare lucrurile sunt diferite, opiniile si parerile la fel
eu am zis ca fara apartament si fara masina in facultate in sensul de a nu i se parea normal ca eu cu orice efort sa ii satisfac nevoile, pentru ca si el trebuie sa muncesca nu neaparat fizic poate intelectual avand o bursa sau rezultate bune facand sa merite ceea ce i se ofera
oricum iti dai seama ca copiii nostri deja au mult mai multe lucruri decat am avut noi - cine naiba avea Zebra de la Fisher...sau nu stiu ce carucioare foarte scumpe
fiecare are un destin, al meu asa a fost sa fie...dar am avut o copilarie de poveste la bunici
cea mai mare tristete pe care mi-o amintesc: fratele meu de 1 an si 2 luni striga prin casa "tata,tata" si tata nu mai venea...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Crissy nu stiu pur si simplu ce sa iti spun, doar atat sufletul meu e alaturi de voi
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
LAURICA felicitari pt sarcina
Explicatie de la gineco meu din sept "cand linia a 2a apare foarte slab evidentiata inseamna ca sarcina este foarte mica".
Daca dai un search pe DC legat de acest lucru vei gasi numai raspunsuri asemanatoare de la mamici.
Iar testul,are rezultatul corect intre 5-10 min,dupa aceste minute chiar daca se schimba liniutele nu mai este valabil.Scrie si pe cutie.
CRISSY poate e o etapa de repaus,spun asta pt ca si la Paul observ acelasi lucru,plus ca face lucrurile total aiurea,nu mai raspunde nici la nume decat cand are chef.Poate e obosita si ea.
Ma chinui de vreo 90 min sa-l adorm,la noi lucrul asta se intampla asa:eu ma pun in pat si ma prefac ca dorm,iar el vine langa mine si se culca.
Ei bine,acum nu mai vrea,refuza si suzeta,urla,maraie,vrea sa stea numai pe marginea patului unde exista riscul sa cada pe spate,e f agitat.Dar are si motiv:mai ies 2 maselute deodata,gurita lui parca e aparat de facut popcorn.
A venit si mosu la noi in final,desi vroiam sa pastram pana la Craciun ,ne-am facut cadou unul altuia haine.
btz_ovi spune:
OANNA iti multumesc pt gestul tau,am rugat-o si pe mama sa se uite prin oras dupa camasuta,iar in cazul in care nu va gasi nici ea sa stii ca voi apela cu toata rusinea la tine.
De gasit gasesc,dar ori sunt modele neplacute pt mine si care nu se potrivesc costumasului,ori sunt prea mari,ori un alb galbui ce mie imi displace ori mult prea scumpe.
Te anunt zilele astea da??
Fetele,eu nu mai stiu ce sa ma mai fac cu vecinii mei,la fiecare miorlaiala a lui Paul,care nu ar fi deloc deranjanta pt niste oameni cu scaun la cap,ei ori imi bat in teava,ori vin la usa.
Mai inainte,Paul Mic a cazut cu burta pe o cutie de plastic,nu s-a lovit ci doar speriat,a inceput sa planga iar in 3 sec era vecinu la usa amenintandu-ma ca va chema Politia daca nu il potolesc,caci ei sunt satuli de noi.Nu stiu cum naiba aud ei orice,nu sunt pereti de rigips,ci din placi,banuiesc ca stau cu urechea lipita.Asa ma enerveaza,am tot incercat sa le explic ce inseamna un copil,ei au in jur de 40-45 de ani si fara copii,dar degeaba le spun.Oare daca ma trezesc cu Politia la usa exista riscul sa primesc vreo amenda???
btz_ovi spune:
Nici eu nu sunt de acord cu masina si apartament in timpul liceului/facultatii,precum si mofturi,mi-as dori ca Paul sa stea la camin,sa mearga cu trenul in gasca mare,cu tramvaiul,asta e viata de student.Dar asta nu inseamna ca nu il voi ajuta financiar cand va avea nevoie,nu as vrea sa stie ce e chiria cum stim noi,cum e sa ai rate neplatite de luni intregi in timp ce soacra se bucura de lucrurile pe care tu le platesti la banca,cum e sa fii dat la o parte de parinti in favoarea strainilor si a intereselor personale (aici vb strict de Ovidiu).Vreau sa stie ca desi il voi ajuta neconditionat trebuie sa munceasca si el pt a-si lua ce isi doreste si cel mai important sa pretuiasca si sa valorifice banul,nu sa cheltuiasca aiurea.
Si mie imi este teama de droguri si prostituate,poker,aparate,o tigara si o bere la ocazie mai accept,dar asa ceva nu.
Consider ca totul depinde de noi si de educatia care le-o vom oferi pe viitor.
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Eu sunt disperata ca nu mai raspunde la comenzi. De ieri sun continuu pe tel fix, nu-l mai repereaza. La fel mobilul. Am lasat-o mai moale, am zis sa-si revina dupa drumurile lungi si foiala de pe la controale. Moooor |
of! ce e de facut?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+ cu
histamina spune:
crissy,cauta ceva pe afara.hai sa vedem daca s epoate prin formularul E112.
cum sa te ajut?
ai doua picaturi de viata cu care te-ai chinuit f mult.stiu ce inseamna sa cresti un strumf de la stadiu in care ti-e frica sa si respiri langa el.
VREAU BEBE 2.
DE SAPT VIIT UIT SA IAU PASTILUTELE.
M-ATI CONVINS!