Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, Doamne-ajuta sa gasiti raspunsul si tratamentul! Ma rog pentru voi!

Valentina, sanatate multa, sa nu fie nimic!

eu am cam terminat cu cadourile...mai astept unul al Alexiei, daca nu vine la timp il anulez si iau cel de rezerva, dar sper sa ajunga. Maine are si Alexia serbare si ma mai linistesc...sper...

Cam liniste pe aici...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Alina, Alex al tau are lentile de contact? Ca in prima poza parca are o culoare a ochilor...uau...in poza cu Olivia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara si de la noi,
Nana tinem puminii!

Multumim foarte tare pentru calendare. M-am straduit sa le trimit cat mai repede, inainte de data de 9.

Noi sutem teleghidati amandoi, iar copilul e foarte bine, sanatos si plin de energie...nu am luat nici un cadou si nu stiu sincer cand o vom face. Vlad ne e codita peste tot...musai sa ne organizam ca altfel am incurcat-o. La cat e de curios o sa afle mai repede decat trebuie adevarul despre Mos Craciun.

Despre serbari: Vlad e ostas in sceneta Nasterea Domnului. Am emotii pentru ca nu-i plac deloc poeziile si cantecelele. Le transforma invariabil in povesti! Costum avem. Am inchiriat. Nu m-as fi descurcat singura cu costumul de soldat roman sugerat de educatoare...

Rox mai bine sa va ocoleasca varicela. La noi a venit de Paste, in vinerea mare...si era o vreme superba...asa ca am stat in casa...

O noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, gandurile noastre bune se indreapta catre voi, ne rugam sa aflati raspunsurile pe care le cautati si sa gasiti rezolvarea tuturor problemelor. Doamne ajuta !

Valentina, o calda imbratisare de la mine ! Ai avut un an tare greu, sper ca 2012 sa va aduca numai lucruri bune !

Yaia , multumim mult de tot pentru surpriza, elfii au fost rapizi anul acesta . Asteptam poze de la serbare !

De azi Maria a reinceput gradinita, sper sa nu mai 'culeaga' nimic de acolo pana la vacanta. Serbarea este saptamana viitoare, ieri i-am luat si rochita alba 'de fulg de nea' de la un magazinas de aici din cartier. Aveau si costume de lup , de cocos , mi-a zis d-na de acolo ca au avut si de ren dar s-a dat ( imi pare rau, papanash ).
Irina inca pe tratament, facem aerosoli cu Flixotide de 2 ori pe zi, punem Colargol in nasuc si luam Prospan. Se pare ca de data asta scapam usor, infectia nu a coborat la plamani. Doamne ajuta sa petrecem de sarbatori sanatosi !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Alina, Alex al tau are lentile de contact? Ca in prima poza parca are o culoare a ochilor...uau...in poza cu Olivia...

Tocmai ce confirma si fotograful pozelor respective pe FB, ca sunt absolut reali ochisorii lui. Eu mereu ii zic ca are doua pietricele de saphir in loc de ochi. Ma mostineste pe mine.
Si daca tot vorbim de ochisori, de ieri suntem posesori de ochelari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Nana, sper sa fie totul bine!

Vale, imbratisari stranse, sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Nana ma bucur ca ai scris vesti despre voi si la Dulceturi. Doamne ajuta sa fie asta tratamentul. Sa mai dai vesti.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

Intre 10 -16 decembrie - 848 - DONATI UN SMS, DARUITI O PICATURA DE VIATA - Pentru ca Bibi sa se faca mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, doamne ajuta sa fie bine si sa lamuriti cauza problemelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, ar fi super genial daca s-ar rezolva pe keto!!
da, steroizii cresc glicemia, dar dau si risc de diabet (zice hematologul meu)

Doamne ajuta, tin pumnii!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Valentina.
Corason la propriu sau la figurat?
ca m-ai pus pe jar.
Mi-ai dat vestea buna a saptamanii cu analizele

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput