Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
papanash spune:
Rox si Erina, sunteti niste bombonici, multumesc mult !
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
Papanash, eu se pare ca am ramas cu jucariile, azi nu am avut timp nici sa "mor", o intreaga nebunie, unde spuneam ca scap la 14, am ajuns la 17,30 acasa, noroc ca a ajuns tati ...altfel imi ramanea copilul la portar
Maine avem serbarea, abia asteapta sa se imbrace in print...am aflat o veste care ne-a bulversat, d-soara o sa plece din ianuarie, o sa fie fff greu pentru Cristi, o iubeste mult( nu stie inca)...si sincer eu o apreciez enorm, "influenta" pe care o are asupra lui Cristi, de cand merge la gradi este imensa...in sensul bun.
In alta ordine am aflat acum ca nasicul nostru are scarlatina, 3 ani, epidemie la gradinita...iar noi am intrat in contact cu el duminica....sper sa fim ok.....
fug sa ma documentez despre subiect..........
valentina_22 spune:
Din pacete fetelor, trecem printr-o criza pe care sper din tot sufletul sa o rezolvam. Multumesc mult,conteaza enorm pentru mine sprijinul vostru.
La prima vedere constipatia este cauza pentru care Andrei a facut kk cu sange. Pe mine m-a speriat cel mai mult faptul ca, curgea foarte mult sange. Astazi a patit-o la fel, cand l-am sters ca acum nu-l mai las pe el, iar am vazut sange. Am sunat pediatra dar avea telefonul inchis. Maine insist din nou. Simt ca ma cuprinde depresia. Nu stiu, problemele avute in ultimul timp, necazurile cu baiatul, ma sleiesc de puteri si nu mai vad luminita de la capatul tunelului.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
BAZAR DC
Sabina spune:
Valentina, din exp mea, boala solicita f mult un cuplu. E o situatie care atarna f f greu pe umerii partenrului sanatos.
se combina imposibilitatea de face ceva definitv pt calelalt( sa il vindeci)_ cu asumarea mult mai multor responsabilitati.
Daca oamenii n-au mentalitate de sfinti (noi n-avem )cel mai bine, tot din experienta mea, e sa te certi
decat sa induri asa cu demnitate si dupa aia sa se sparga buboiul intr=un mod muklt mai profund.
certurile astea mai marunte mai disperseaza problemele.
Il pup pe Andrei, o sa fie bine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mandarinutza spune:
Nana, suntem alaturi de voi. Sa fie totul bine si sa aflati tratamentul corect.
Noi serbarea o avem pe 22, pregatim costumasul de Craiasa. Azi am fost cu Antonia la homeopat ca are o tuse de cateva zile, continuam cu remediul pe care il lua si pana acum.
Roxana_G spune:
Salutare si de la noi. Fara varicela deocamdata si sper sa ramana asa.
Papanash, si multumiri ca ati muncit atata ieri.
Valentina, daca sangerarea e de la constipatie probabil e o fisura anala. Daca e un vas capilar acolo cantitatea de sange poate fi mare. Culoarea este cea care conteaza, daca sangele e deschis la culoare sigur asta este. Va tinem pumnii sa fie totul bine.
Sabina spune:
Rox, bine ca ai aparut.
mai zi-mi de unde ai luat costum popular pt Andrei?
si cat costa?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Rox, bine ca ai aparut. mai zi-mi de unde ai luat costum popular pt Andrei? si cat costa? |
De la Artizanatul de vis-a-vis de magazinul Victoria. Sunt de fapt 2 magazine cu produse artizanat si mai exista un mic stand chiar la parter in Victoria.
Costa ...multicel.
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Yaia , multumim mult de tot pentru surpriza, elfii au fost rapizi anul acesta . Asteptam poze de la serbare ! |
Elfa sefa se bucura! Si bine a facut ca s-a grabit, altfel ar fi fost concediata de Mos craciun, ca nu ar mai fi avut timp sa-si faca treaba, cu elfa cea mai mica cu otita! AGAIN! Cat pe ce sa rateze serbarea...dar e bine acum, de maine inapoi la gradinita, cel mai probabil...
Sanatate multa Irinucai!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Mara, , multumim mult!
Valentina, putere iti doresc! Va veni soarele si pe strada ta, trebuie! Rezista!
Si sanatate mulat lui Andrei...daca e fisura anala, ustura rau...bietul de el. Nu merge nimic pentru a combate constipatia? Prune, pere, caise uscate?
Nana, intru mereu sa caut vesti de la voi...Doamne-ajuta!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)