Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, felicitari lui Andrei...abia asteptam sa urcam si noi pe ski...acum este incantat de idee, se uita la Tv si spune ca asa o sa faca si el, dar vedem dupa prima tranta...eu sper sa ma mosteneasca si sa fie mai curajos decat tati, care prefera saniuta si mersul pe jos.

Erina sanatate celor mici..si noi ne-am capacit cu ceva mucisori( fara alte complicatii), sper ca ne trec pana luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salut ! mai este cineva la serviciu la ora asta ? nu cred, in afara de mine .
acum finalizez si inchid pravalia pana la anul ce sta sa vina.

Va urez sarbatori magice, liniste sufleteasca si un an muuuulllt mai bun decat cel care se incheie !
( adica exact ce-mi doresc si eu ).

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Valentina33 , nu mi-ai raspuns si numai la ore tarzii imi imi vine sa te sun. Sunteti bine ???
Andreea, voi cum mai sunteti ?

Mergi la inceput

papanash, cred ca toata lumea este in vacanta, doar tu mai bantui pe aici......si eu sa vad ce faceti...

Mergi la inceput

salutare !!!
eu de 3 zile sunt fara baieti, au plecat in vacanta la bunica.
maine dimineata iau trenul spre Busteni, baietii vin direct, si o sa petrecem revelionul cred ca pe partie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani 2012 !

Pentru Piciulika si adimercedes, care deja au pasit in noul an cu focuri de artificii de 6 milioane de dolari , cate un gand bun si o calda imbratisare, sa aveti un an extraordinar alaturi de familiile voastre minunate !

Mergi la inceput

La multi ani Piciulika si Adimercedes!!!!!

Mergi la inceput

Nu stiu daca mai apuc sa scriu anul acesta, asa ca

Petrecere frumoasa!!!

si

La multi ani, sanatate, fericire si multe bucurii alaturi de cei dragi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si belsug!!! Fie ca 2012 sa va aduca tot ce emai bun, mai sincer, mai curat si mai frumos!!!! Toate gandurile sa devina realitate si toate visele sa vi se indeplineasca!!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (35+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Noi am avut un Craciun de vis, cu tone de cadouri si surprize placute, copiii s-au simtit minunat si noi la fel. u am primit un notebook de pe care butonz acum, deci sper sa vin mai des seara pe la voi. Speram ca si in seara aceasta sa avem parte de clipe placute si copii sa reziste pana la 1. Acum inca dorm de pranz, deci arata bine deocamdata.

Roxana, felicitari lui Alex pt. rezultatele bune de la scoala si lui Andrei pt. performantele pe schiuri! Si sanatate multa, brrrr, arsura!

Papanash, noi facem o combinatie de iesiri si lenevit de Craciun, altfel nu am fost cuminte de nu ii aduce Mosul macar o dupa-amiaza de somnic cu copiii de Craciun.

Luy, Alexia ajunge la poza cu fetele tale pusa pe frigider si zice ca in poza e Aesia si Tudol. Evident, Tudor e Maria. Degeaba incerc sa-i spun ca sunt alte fetite, o tine una si buna.

Sa va aduca noul an multa sanatate, sa va puteti bucura de copiii vostri minunati! Tot ce va doriti sa se implineasca, sa aveti parte de surprize minunate!
LA MULTI ANI 2012!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput