Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ceamica, de ce un pupic special pt Rox ? vreau si eu unul special

Cecilia, condoleante !

Luy, ce mai faceti, sunteti bine, nu ?

noroc cu FB ca am admirat foarte multele poze cu piticii, care mai de care mai fericit !

Valentina_22, da un semn, vreau sa stiu ca sunteti bine !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

La multi ani fericiti tuturor celor care astazi serbeaza ziua numelui, mamici, tatici, pitici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Craciun fericit !

p.s. un pupic special pentru Rox

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Pupici si de la mine, speciali speciali.
Am facut ceva bine?

Pana una alta, la multi ani de Sf Stefan pentru toti sarbatoritii de azi!

Mergi la inceput

Sabina, multam fain de invitatie, insa nu cred ca mai ajungem. E nebunie cu traficul si trebuie sa pregatesc bagaj pentru Austria.

Din pacate am o singura mana in putere, la stanga am avut un accident in bucatarie si cateva degete au arsuri destul de urate. Ieri era sa dau fuga la urgente, dar nu era nimeni acasa cu mine si nu aveam nici o masina. mi am dat singura primul ajutor, au sunat niste cumetri la un dr de arsuri si mi au adus ai mei tratamentul. Acum sunt ok, mai putin inelarul pe ambele parti si jumatate de deget mic, insa ieri erau varza degetele de am urlat de durere...la propriu.

Deci sa ne vedem cu bine, sanatosi, la anul. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna ziua, dragele mele, cam greu dupa Craciun, nu ? Eu am o stare de lene... M-am saturat de stat in casa, dar n-am chef sa ma imbrac si nici nu am unde sa ma duc . Dar mai tarziu tot trag eu o fuga pana la Sun Plaza, mai am de luat un cadou si de lasat un plic la posta.
Rox, imi pare tare rau de patania urata cu arsurile . M-am oparit si eu saptamana trecuta cu cafeaua care tocmai fiersese, tare a mai usturat, dar am scapat totusi usor, ca nu au fost decat 3 degete si am bagat rapid mana sub apa rece. La tine inteleg ca e tare rau . Uite un special si de la mine, sa treaca mai repede !
Petreceti revelionul in Austria ? Sa fie totul asa cum iti doresti, sa incepeti un an mai bun, cu multa sanatate, intelegere, impliniri si bucurie ! Copiii merg cu voi ?

papanash, bravo pentru formula Craciunului perfect ! Noi am stat acasa, dar am fost gasca mare, ca au venit ambele perechi de bunici + fratele meu cu familia... Agitatie mare, mancare multa ... Mi se pare stresanta perioada aceasta, de-abia asteptam sa intram in normal
Voi pe unde v-ati plimbat ? Am vazut pe FB niste poze cu luminite tare frumoase, nu mi-am dat seama unde sunt facute...

Danuta, multa sanatate Mirunei ! Sper ca sunteti mai bine acum
Sanatate si pentru Mihnutzu, Daria si David... Multi copilasi bolnaviori in perioada asta

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

pozele sunt de la Mogosoaia, de la cartierul Mosului, acolo intr-o casa este Mosul cel adevarat care vorbeste cu toti copiii, le da o bomboana si le pune stampila pe pasaport.

Mergi la inceput

Rox, multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana urata patanie, sa treaca repede si sa aveti un concediu placut in Austria.

Luy, chiar ca a fost agitatie multa la voi, casa plina, dar asa este frumos de sarbatori.
Legat de lenea de a iesii din casa, o cunosc, dupa ce am tremurat la inmormantare, sambata am facut de toate, iar duminica m-au lasat puterile, am stat la caldura, abia ieri am iesit cu Cristi afara sa cumparam un cadou si sa-l duc la o petrecere de pici. Azi am stat iar la culcus, de maine avem drumuri...revelion in gasca mare si apoi plecam la Ranca pe 3 ianuarie...sper sa avem parte de ceva zapada.

Papanash

Mergi la inceput

Daaaa, abia astept sa plecam. M am odihnit tare bine la Bran, dar stiti cum sunt eu cu plecarile.

Degetele sunt bine, cu exceptia unor basici mari pe care nu ma lasa familionul sa le sparg. am si unele micute, dar le ignor. Cele mari ma impiedica sa indoi degetele si simt ca am mancarimi daca nu pot strange pumnul. Azi am reusit sa fac mancare folosind 3 degete .

Va pupacim si va transmit salutari de la schiori. Da, Andrei coboara singur pe partia Bradul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

O salutare si de la noi.

Sanatate Roxana. Ce baiat soprtiv ai tu acolo.

Luiza ce bine ca atrecut. tare frumos trebuie sa fi fost cu bunicii.

Plecaciune mamicior super harnice care au facut cozonaci, etc...Am avut mese foarte indestulate, dupa care ma resimt dar aici mai mult contributia mamei mele, a cumnaticii, veriosarelor...

Noi de pe 26 seara am avut copiii bolnaviori, acum sunt mai bine. Craciunul a fost alb, minunat, in compania nepoteilor.

Mergi la inceput