Licurici de ianuarie-februarie 2009 (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Naty, eu am speranta ca nu e nimic grav si posibilul diagnostic se infirma! Sunt alaturi de tine Eu am avut si o experienta mai proasta cu Synevo, adica mi-a iesit Pioceanic la o analiza de urina ceea ce nu aveam (m-am si speriat), analize repetate la multe alte centre. De atunci nu am mai fcut analize la ei...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Naty, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! La fel si pentru Nadiusha
Crisspy, nici sora mea nu reuseste sa ramana deloc, dar macar ea nu face eforturile pe care le face prietena de care v-am zis...Nu insir aici cate analize, cate investigatii a facut, dar ea e o enciclopedie de informatii legate de infertitlitate...desi nu lucreaza in domeniul medical. Si chiar merita...
Si, in sinea mea, speram sa aiba prietena mea un rezultat pozitiv si, poate asa, se ambitiona si sora-mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata!

Am supravietuit primei zile fara mami cu amandoi piticii. Nu a fost chiar asa rau , mi-a amintit ca si la Marius am fost singura pana la 1 an si m-am descurcat.

Micola stiu cum e, am si eu o prietena (ca o sora, ii si zic matusica copiilor mei) care se chinuie de ceva vreme. Stiu ca atunci la Marius planuiam sa ne plimbam amandoua cu bebe cand o sa fim insarcinate, sa vina ea de la Bucuresti la mine o perioada. Si uite ca la mine e deja si bebe 2. A mai si avut o sarcina ce a pierdut-o. Acum situatia pare sa se repete si la sora mea.

Iulia bravo pt Carla. Eu sunt happy ca Marius s-a cerut la pisu in vreo 3 nopti. Pana acum nu facea peste noapte, acum ca a facut s-a cerut. Inseamna ca o sa scapam si de pampersul ce era pus pt linistea mea.

L-am vazut si eu pe Alex, tare e dragut. Recunosc ca si mie imi e greu sa intru pe mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

inceperea tratamentului incat sa nu mai pot astepta o sapatamana).

Doctorita mi-a recomandat sa fac analizele la Synevo. Si eu am auzit ca-s buni, voi ce stiti?

In alta ordine de idei, Nadia face kk cu sange. Am observat de cateva ori cand am sters-o putin sange pe hartie, in vasul de toaleta nu se vede insa nimic. O sa sun azi la dr. sa vad ce zice

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

nadia ar putea fi constipata; poate nu pare, ca nu da semne cand merge la kk insa dc acel kk e prea tare rupe pielita de acolo de la anus, se fac un fel de fisuri anale;
nu stiu ce merge la copii asa mici, la mine functioneaza ori sa beau o lg de ulei dim pe stomacul gol ori sa ma dau local (si un pic inauntru) cu o crema antihemoroidala

pe nadia nu cred ca o deranjeaza ff mult insa in timp poate deveni o problema;

eu analize fac des la sinevo; dc nu fac la sanador
ultima tura am facut la anima ca era doc de acolo
toate trei imi par ok
nu as face sub nici oforma la o clinica mica sau de cartier si nu am incredere in medsana si medlife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

porumbita chiar e Nadia constipata.
Nu vrea cu nici un chip sa manance fructe; nici macar suc de portocale nu bea.

Analizele le voi face la Synevo.
Pe celelalte le-am facut la Medlife (acolo am abonament, acolo merg la dr., mi-a fost mai simplu sa le recoltez tot acolo). Dar nici eu nu am prea mare incredere in ei. Si doctorita mi-a zis ieri sa le fac la alt laborator desi lucreaza la Medlife ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Naty, ma rog la Dumnezeu ca suspiciunea sa nu devina certitudine iar testele noi pe care ti le-a prescris dr sa infirme diagnosticul prezumptiv.

Si eu am fost trimisa tot la Synevo, in special pentru testele care nu se fac in Romania sau care sunt rare. Ei le trimit in Germania. Deci mergi la ei cu incredere.

Presupun ca te-a trimit sa determini complementii serici si sa refaci anticorpii Anti ADN dublucatenari, Anti ANA, Anti sm, anticorpi cardiolipidici, antifosfolipidici, lupus anticoagulant (sau cum s-or mai numi).

Tine-ne la curent cu rezultatele.

Asa cum ti-am spus, prezenta unui singur anticorp si a unei singure categorii de simptome nu indica neaparat ca ai boala ci ca esti un candidat pt ea.

Tin pumnii sa fie bine!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Naty suntem alaturi de tine si ne rugam ca minunea acestui post de Nasterea Domnului la tine sa fie infirmarea diagnosticului.
Sper ca si Nadia sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Naty s-a mai intamplat si la aidan sa faca kk cu sange, in special cand a fost constipat.

Porumbita, sa stii ca am acordat atentie f mare aspectului asta. Nu i-am spus niciodata lui a. ca trebuie sa o iubeasca pe sora-sa, nu am vrut sa pun presiune pe el in nici un fel, nu l-am rugat sa ma ajute cu nimic, nu l-am responsabilizat (pt ca nu e responsabilitatea lui sa ma ajute sau sa aiba grija de sora-sa), dimpotriva i-am zis ca nu trebuie sa o iubeasca daca nu simte asta, pt ca Nadia are o mami si un tati care o iubesc, la fel ca si el, si tot ce vreau de la el este sa fie atent si sa nu o raneasca pt ca este f f mica si fragila. Inainte de nastere nu prea am abordat subiectul si nu am lasat lumea din jur sa vorbeasca prea mult despre asta pt ca am observat ca devenea stresat si crispat cand incepeau diversi sa-l intrebe de viitoarea sora. Si mi-am petrecut ultimele luni de sarcina...tot timpul meu liber a mers la el, si intr-adevar devenise foarte atasat de mine, nu il mai lasa pe taica-su sa faca nimic, nimic, eu trebuia sa fac totul. La un moment dat am crezut ca am gresit, ma intrebam ce vom face dupa nastere daca se va purta la fel.

Cand am venit acasa prima oara a fost foarte emotionant, a fost curios si un pic trist, a vrut sa o tina in brate si l-am lasat. Apoi au fost cateva zile de adaptare in care a plans f mult pt ca nu mai puteam sa-l duc in brate din cauza cezarienei. Dar cu bebe s-a purtat f f frumos, ii spunea tot timpul cat de mica si frumoasa este, imi cerea voie sa o pupe, sa o mangaie....apoi s-a imbolnavit si asta mica si atunci a fost f f protector cu ea, am lasat relatia lor sa evolueze asa cum a dorit el fara sa-l fortez in nici o directie. Afectiunea lui este veritabila, nu am nici o indoiala, nu a fost intretinuta de noi si nici directionata.

am incercat sa pastrez ritualul lui de culcare si sa petrec macar o ora pe zi numai eu cu el (chiar si imediat cum am venit acasa), daca imi cerea ceva ma ridicam si ii dadeam chiar daca alaptam sau faceam ceva in momentul ala cu pitica. L-am tinut o saptamana acasa imediat dupa nastere ca sa-i dam posibilitatea sa se adapteze la noua formula, apoi i-am continuat rutina cu gradinita pt ca am vazut ca s-a cam plictisit cat a stat acasa cu toate ca am facut tot posibilul sa il plimbam in fiecare zi in diverse locuri noi.

Cam asta...nu pot decat sa sper ca relatia lor va continua asa bine si in viitor, deocamdata e f atasat de ea, ieri l-am surprins cum ii canta: I love you and you love me, we are a happy, happy family!

si ii repet in fiecare seara ca el e special pt ca e my first born si my only baby boy

M-am intins cat o placinta:)))

Roxana, ne-au trecut virusii:)), multumesc pentru intrebare. acum stau cu frica pt ca ieri era un copil cu enteroviroza in clasa la aidan, doar ce vomitase si il trimisesera acasa:((

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Naty draga, ma alatur si eu fetelor in speranta ca nu se confirma diagnosticul!

Miere, ce frumosai vorbit, cred ca iti creeaza asa o stare de bine comportamentul lui A.!

Noi declaram inca o zi fara accidente, a facut pipi de 4 ori (la gradi doar o data), de fiecare data s-a cerut la baie. Ii mai spuneam din cand in cand sa nu uite sa spuna daca o trece si imi spunea pe un ton foarte ferm: "eu nu fac pipi un chilotei". Eu as fi vrut sa mai aman momentul pana ne intoarcem din California (plecam pe 29 si stam o saptamana), dar daca ea a vrut de la sine n-o sa pierd momentul. Sunt absolut mirata cat de brusc s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Naty, cand locuiam in Cluj, numai la Synevo mi le faceam si nu am avut niciodata probleme.

Ce mi-a placut a fost ca s-a intamplat sa imi trimita pe mail rezultatul unei analize si mi s-a parut mie ca e ceva in neregula (nu erau datele mele completate bine). Le-am semnalat problema si m-au sunat sa ma asigure ca proba a fost prelucrata corespunzator si ca rezultatul analizei este perfect in regula.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput