Licurici de ianuarie-februarie 2009 (157)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere, si mie mi-a placut mult cum ai povestit despre familia ta fericita. Numai o mica, mica intrebare am, sa nu te superi: cum percepe Aidan chestia cu "you are special because you are my first born?"

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu inteleg exact intrebarea.
eu vreau sa priceapa ca ei sunt amandoi importanti pentru mine dar in acelasi timp diferiti, el e primul meu copil si chestia asta il face special si diferit fata de sora-sa, nu neaparat mai bun.

nu cred ca sta el sa disece prea mult aspectul asta.

ce simt fata de el ca fiind first born e cumva diferit fata de felul in care am simtit cand s-a nascut Nadia, cumva se completeaza dragostea, el mi-a ocupat jumatate (prima jumatate de inima) si apoi a venit ea si a luat a doua jumatate.

e special pt ca el m-a invatat sa fiu mama ori asta nu poate fi inlocuit de nimic

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Iulia felicitari pt potty training!

A. inca face kk in diaper, nu stiu cum sa fac sa-l dezobisnuiesc de asta. Si inca mai are diaper noaptea. Ziua nu avem probleme.

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Elena!!
LA MULTI ANI, Ana-Maria!!

Naty, ma gandesc la tine si sper sa se infirme diagnosticul!!

Miere, ce frumos se dezvolta relatia dintre Aidan si Nadia! Foarte bine ai procedat,lasand totul sa se intample natural

Iulia, felicitari pentru potty-training!

Ledi,big hugs la voi!

Eu sunt tare happy, va scrisesem ca Mister era pe doua waiting lists de gradinite, a fost acceptat de amandoua si ne-am decis azi la care sa mearga. E o gradi mica, doar 20 de copilasi, 3 educatoare, au review-uri foarte bune, si e la nici 30 de metri de noi. Jupan va merge zilnic, de la 9 la 12, si apoi la childminder pana dupa-masa, ca si pana acum.

Cu cadourile am cam terminat, mai astept sa soseasca ce am comandat de pe Amazon, ca de obicei am cam sarit peste cal, dar noh, e si craciunul si ziua lui de nastere. Deci avem carticele cu trenuletul Thomas si Maisie the mouse, garaj cu masinute, un set de Imperial Walkers de la Razboiul Stelelor, un trenulet din seria lui Thomas (asta va fi pus in ciorapul traditional), niste cuburi de lemn si un fel de puzzle cu litere si cifre - cadourile le-am cumparat pe parcursul anului, s-au tot adunat in debara. Deci astea sunt o parte pentru Craciun si o parte pentru ziua de nastere, acum trebuie sa le impartim. La mine a venit mosul in avans, dar ce sa-i faci, daca in acceasi saptamana s-au stricat si laptopul (a se citi "am stricat laptopul" ) si fierul de calcat, asta este situatia. Ma rog, laptopul il trec la cheltuielile firmei si il scot din banii de taxe, asa ca e OK...ma consolez cu gandul ca am "jucarie noua" desi nu fusese prevazuta pe lista.

Multa sanatate la toti bolnaviorii!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

eu vreau sa priceapa ca ei sunt amandoi importanti pentru mine dar in acelasi timp diferiti, el e primul meu copil si chestia asta il face special si diferit fata de sora-sa, nu neaparat mai bun.

ce simt fata de el ca fiind first born e cumva diferit fata de felul in care am simtit cand s-a nascut Nadia, cumva se completeaza dragostea, el mi-a ocupat jumatate (prima jumatate de inima) si apoi a venit ea si a luat a doua jumatate.

e special pt ca el m-a invatat sa fiu mama ori asta nu poate fi inlocuit de nimic

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

frumos raspuns!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Iulia, ce fata hotarata ai! bravo ei!
Eu ii mai pun doar la somn, desi cu scandal, cu pacaleli cu distras atentia, ca el nu mai vrea, dar dimineata e plin scutecul de No. 1...
Miere, te citesc cu drag, mereu, de cand te stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA sarbatoritilor si sanatate la bolnaviori.
Vroiam doar sa zic pe fuga, am trimis si eu pozele de sarbatori (alea chinuite) pe mail-ul comun pt cine vrea sa ne vada.
Miere, eu nu stiu daca as formula asa, desi asta e adevarul. Daca mai faci un baietel, ha?;)Acum e micut, dar mai incolo daca retine si o sa ii zica surioarei lui asta? Eu i-as spune doar ca il iubesc ca si el e special. Zic si eu, ca baba, care are 2 mai maricei asa si am fost si nr 2 in rand.
Uite, eu de ex ma lupt acum cu ce am creat mai devreme. Tot ii spuneam lui cel mare sa nu ii dea dulciuri la cel mic ca e mic, nu are voie. Acuma, desi nu vreau inca sa aiba cel mic dulciuri, imi dau seama ca de fapt l=am “invatat” fara sa vreau pe cel mare sa aiba pt el doar.
Lasa-l in linistea lui cu kk. O sa se rezolve candva (sa zic cine e pe la 11 noaptea la baie?:)))
Iulia felicitari pt succese.
Si noi mergem binisor, numai ca ne mai trezim cu pantalonii zapaciti:))
Ca ma intreba cineva de cel mare, ce sa faca, ar face el bine daca nu l-as zapaci eu cu scoala:) Tare mai trebuie impins de la spate si nu imi place.
Rox, trebuie sa zic ca Thomas cela e deal breaker. Musiu tot o trage cu T in sus T in jos, dar daca e sa ii pui filmul incepe sa planga. Tot Dora e pasiunea lui...
Numai bine tuturor

PS: Lisa, cum mai esti? Naty tin pumnii stransi stransi.
Si pt toate mamicile noastre dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Daca aici ar fi un emoticon cu "jos palaria" as pune 100...pentru ca le meriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Nu am putut intra aseara, dar vreau sa va spun ca inca odata Alinuk si cu alte membre ale forumului DC au facut o treaba minunata prin organizarea Spiritului Craciunului pentru copii.
A fost o seara superba, Stefan a fost incantat.. nu am cuvinte sa va spun bucuria lui si a altor copii.

Multumim pentru aceste clipe unice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Carmen ma bucur ca v-ati simtit bine, tare as fi vrut sa fiu si eu acolo.
Felicitari Alinuk!!!

Miere eu cred ca o sa te anunte Aidan cand e gata sa renunte la pampers de tot.

Dark bine ca a venit mosul, chiar daca mai mult fortat de situatie. Al meu mai nou e tare pasionat de Chugginton, mai ca a uitat de Thomas.

Daiopri sa nu lasi tu copilul in pace si sa ii tulburi linistea cu temele

Lisa n-ai mai scris de mult...faci incontinuu la torturi?

Eu astazi am finalizat treaba cu invitatiile, mai trebuie sa le pun in plicuri si sa le dau. Va las si voua sa va dati cu parerea. Dar aveti mila ca sunt la inceputuri cu chestii din astea, in fine am mai facut doar pentru nunta noastra si pentru botezul lui Marius.

https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/PregatiriDeBotez#

La noi ba e ceata, ba ploua si nu pot sa scot si eu copiii afara, ma supara tare vremea asta. V-am mai zis ca vreau sa vina primavara? Bine, m-ar multumi si o zapada sa ma joc in ea cu cel mare.

Mergi la inceput