Licurici de ianuarie-februarie 2009 (157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani Elena! ce repede trece timpul!

Am vazut pozele cu Stefan pe FB, mi se pare f inalt!

Eu nu mai stiu parola si contul de la gmail.

Porumbita, ce secret?

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

multumesc de complimente, fetelor

sunt suparata, nervoasa, revoltata, dezamagita! Prietena mea, care incearca de multi ani sa ramana gravi, nu reuseste si speram ca luna asta sa fie cu 2 liniute, ca facuse si inseminare...

nu mai stiu ce sa-i mai zic ca s-o consolez.......
altii au si nu stiu cum sa scape de ei...
cum e viata asta uneori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Elena!

Micola, e tare frumos Alexutu tau! Lasa ca-ti face Rox concurenta cu anti-FB si nu in ultimul rand al meu sot...

Daiopri, asadar va strangeti randurile de sarbatori, foarte bine!

Rox, gand la gand...si carlei i-am luat un set cu Thomas si un Zhu-zhu Hamster si inca ceva maruntisuri.

Ca tot m-ai intrebat ce mai face mandra, ieri a apucat-o dintr-o data facutul de pipi la WC de buna voie si nesilita de nimeni, asa ca toata ziua am lasat-o doar cu chilotei si pantaloni si mi-a zis de fiecare data cand a vrut sa faca pipi. Azi am trimis-o la gradi tot fara pampers, sunt curioasa cum s-a descurcat...

Miere, iti dau PM cu parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Iulia, bravo Carlei. ai vazut, cand e copchilu pregatit... [;]
Miere ce mai fac copchiii. trecura virusurile?
Micola imi pare rau de prietena ta. mai sunt si alte cai. (nu esti singura fara cont facebook )
Raluca, cum esti??? ai ceva vesti?
ma duc la trebi.. noroc ca e vineri!
o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Micola si eu sunt, din pacate, in aceeasi situatie cu fratele meu si sotia lui . Incearca de vreo 4 ani, au facut si 4 sau 5 inseminari si tot nu reusesc. Cand am ramas insarcinata cu Andra am plans amandoua. Cand a vazut-o pt prima data pe Andra (ei sunt si nasii ei), Bianca a inceput sa planga spunand ca vrea si ea...mi-a rupt sufletul. Imi pare asa de rau de ei, insa timpul nu este pierdut.

Iulia bravo Carlei ...astept si eu ziua aia de la Razvi poate se hotaraste si el brusc asa cum a facut cu suzeta.

Chiar de Naty nu stie nimeni nimic? Ieri m-am gandit toata ziua la ea, sper sa vina cu vesti bune .

Noi suntem binishor, Razvi iar a inceput sa tuseasca si muceste un pic (nu stiu frate de unde ca doar a stat acasa ) si mandra are si ea muci bineinteles. E o silfida, are 5,150kg, mananca ca o vrabiuta - daca ati mai pomenit copil de aproape 4 luni sa manance numai 100ml la 3-4 ore . Eu m-am resemnat ca asa e materialul, ea e vesela, vorbareata.

Trebuie musai in week-end-ul asta sa gasesc o portita de scapare de acasa sa iau cadouri si sa fac plinul in frigider ca deja nebunia e in floare in Bucuresti...toata lumea alearga haotic .

o zi usoara tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

micola atunci macar un site specializat ca picasa sau ceva in genul la care sa pui link aici :)

miere secretul cum ati procedat cu aidan de e asa afectuos cu pitica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Micola, imi pare tare rau pt prietena ta, si eu am patit cam la fel cum zice Crisspy, nici nasii nostri nu au reusit sa aiba bebe desi incearca de ceva timp...Dar ma rog pentru toate familiile care isi doresc copii sa li se indeplineasca dorintele!
Crisspy, sanatate multa puilor si spor la cumparaturi
Iulia, felicitari Carlei, sa o tina tot asa Cum a fost la gradi?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 39+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Micola (nu esti singura fara cont facebook )

o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc mult, fetelor, ca v-ati gandit la mine.
Am fost aseara la doctor, exista, intr-adevar (dupa cum m-am gandit si eu vazand analizele si stiind ce simptome am) suspiciunea bolii. Nu a putut pune insa diagnosticul cu certitudine, mi-a mai dat niste analize. A zis sa le repet si pe celelalte.
Voi face analizele dar, cum rezultatetle dureaza multisor, ma duc la ea dupa sarbatori.
Sincer, si daca ar fi iesit mai devreme nu m-as fi dus decat in ianuarie (pe 5 m-am programat). Doctorita a zis ca e la spital pe 27 si 28, dar chiar nu vreau sa aud diagnosticul fix inainte de ziua Nadiei, oricum o saptamana in plus sau in minus nu conteaza (daca e boala, e nasoala dar nu mor chiar acum, nu e atat de urgenta inceperea tratamentului incat sa nu mai pot astepta o sapatamana).

Doctorita mi-a recomandat sa fac analizele la Synevo. Si eu am auzit ca-s buni, voi ce stiti?

In alta ordine de idei, Nadia face kk cu sange. Am observat de cateva ori cand am sters-o putin sange pe hartie, in vasul de toaleta nu se vede insa nimic. O sa sun azi la dr. sa vad ce zice

Asa m-am saturat de problemele astea medicale, parca nu se mai termina

Oricum, acum incerc sa ma relaxez si sa ma bucur de serbarile care vin. Ce-o fi o fi, om vedea la anu!

Carmen, iti zic si eu cu intarziere un La multi ani din toata inima pentru pustoaica!

porumbita iti dau PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Naty sper ca celelalte analize sa infirme diagnosticul initial . De Synevo am auzit lucruri bune, am si facut acolo cateva analize, insa eu in general am fost la Matei Basarab pt analizele facute in ambele sarcini plus acolo duc copii ca sunt foarte bune asistentele de acolo.

Sper ca si Nadi sa fie OK

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput