Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)
Raspunsuri - Pagina 8
Anastasia_7 spune:
Foarte buna lista, Anahadasa, mai ales ca e facuta special pt gemeni. O sa mi-o pun si eu pe perete ca sa pot bifa din ele, pe masura ce le cumpar.
Din postarile voastre, mi-am dat seama ca faceam o mare tampenie cu Magne B6, eu luam cateodata si cate 2 odata, seara, mai ales cand ma apucau contractiile si durerile de mijloc, din dorinta de a linisti musculatura uterului si uite ca am dat in altele, insomnii in toata regula...de azi o sa le iau cum trebuie, cum ati spus voi, inainte de ora 12
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2
dr_anca spune:
Buna burtici!
Intru pe fuga sa scriu ca nu mi-am luat burtiera de acasa cu gandul ca voi naste natural dar dupa cezariana nu puteam sa ma ridic fara ea. Am avut chiar doua ca era foarte cald si le schimbam des sa le spal.
Dupa vreo 15 ore de la operatie mi-am pus burtiera ca sa pot cobori din pat- eu am facut operatia la ora 19. Apoi chiar am purtat-o si zi si noapte cu aproximatie 40 de zile si ma simteam excelent cu ea.
Imi place asa mult de voi ca va pregatiti, eu sunt lenesa mare. In afara de cateva lucrusoare la bebe nu am luat nimic.
Eu nu am folosit crema pentru sani decat bephanten , dar poate sunt eu mai speciala. Fiica-mea a stiut sa suga de cand am pus-o la san si nu mi-a facut rani decat la eruptia primului dinte, dar iar poate suntem noi o exceptie.
Acum am pentru Sara A-Derma si o voi folosi si pentru mine si pentru funduletul lui bebe dupa ce iau un tub de bephanten ca imi cere sigur in spital.
Eu sunt sigura ca nu ne lasa cu lucrusoare la bebe in spital la Is ca sunt obsedati de stafilococ asa ca nu ma agit inca cu pregatirile.
Burticile cu gemeni, azi am fost la contabila care are doua fetite de aproape 2 ani gemene si imi povestea ca a nascut la 33 de s. Termenul era in aprilie dar stiu ca era imensa si tot o intrebam daca mai poate, ei in febr s-a declansat nasterea. Fetele s-au nascut cu 2100g amandoua deci foarte ok si nu au avut probleme.
Am vrut sa va povestesc ca incurajare
Si la noi aceiasi poveste cu Mos Nicolae si Mos Craciun
La gradi au strans 100 de lei pentru cadoul de Craciun al copiilor , mi se pare o suma exagerata tinand cont ca va primi ceva ce sigur are, pariez pe un bebelus. Da asta e.
O zi frumoasa va doresc si spor la treburi!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 30s+ cu
iulie 2008
ian.feb2012 spune:
neatza....in sfarsit am gasit numele perfect...pe bune!
deci
Noël Micaela Christine
pareri?
My_Lady0091 spune:
io eram
31+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui dr_anca Imi place asa mult de voi ca va pregatiti, eu sunt lenesa mare. In afara de cateva lucrusoare la bebe nu am luat nimic. |
Tot ai luat ceva, eu nu am luat nimic nimic. In ianuarie o sa ma ocup sa fac cumparaturi pentru bb2.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+ cu
anangel_lexi spune:
Noel nu-i nume de baiat?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
puiutza27 spune:
Matza, imi poti lasa te rog nr tau de tel pe PM? am facut programare pentru azi la 17:00 la Sanador. Acum am vazut ce mi-ai scris, nu am putut sa intru deloc in week pe forum, am zugravit :) Pup si multumesc!
27+
My_Lady0091 spune:
e si nume de baiat si de fata
intra aici:
http://www.namepedia.org/ro/firstname/?q=noel&btnSubmitSearch=Search
am verificat..sa nu mai fac prostii
sunt multe variatiuni ale acestui nume
31+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
CristinaGoji spune:
Dr Anca - si mie mi se pare mult, dar cine stie ce cadou le pregateste? La gradinita la Vladut s-a decis 20 lei pt cadou, dar e gradi Waldorf si nu se pune pret pe valoarea obiectului, ci pe semnificatie. Pt Sf.Nicolae am dat 10 lei si o sa le dea turta dulce un mar si nu mai stiu ce, simbolic oricum, intr-un saculet de panza facut de educatoare. Panza e mai scumpa.
Eu mai am de cumparat cadourile pentru educatoare si igrijitoare si gata.
Astept sa vina Vladut acasa de la gradi sa aranjam casa cu beteala, sa facem bradul, desi la cat ii de cald afara, zici ca vine Pastele.
Anahadasa - ce organizata esti! Eu inca n-am pregatit nimic pentru bagaj. Tot spun ca am vreme, dar cine stie cat, ca 36 s cu + .
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
36+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
My_Lady0091 spune:
Nici eu nu am facut bagajul..dupa 14.12, ma apuc usor-usor, pana de Rev..sper sa-l termin
31+