Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

lady, dar un nume mai romanesc nu ti-ar place? Nu stiu cum rimeaza numele ales de tine cu numele de familie. Sa nu fie ca nuca-n-perete

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

adriana, anca, nici eu nu am cumparat mare lucru (decat un set de 5 body ), dar mai am de la Mara una alta. adica astea mai importante. trebuie sa iau consumabile, biberoane suzete, sa mai caut niste hainute si cam atat. mai am doua saptamani la dispozitie :)) e timp

anca, ce specializare ai?

eu sunt singura cu mara. acum doarme, eu ar trebui sa gatesc ceva da mi-e cam lene. a plecat marius la birou cu inima indoita ca ma lasa singura cu copilul dar n-avea incotro :)
fug sa vad ce apuc sa fac.
zi frumoasa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

My Lady - cum Rebecca? Mai bine?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

36+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Adriana..numele si prenumele rezoneaza ok...si nu..nu imi plac numele romanesti!

Cristina..Rebecca e ok, acum plecam la medicul de familie sa o vada..la un control de doi ani..sa-mi dea un set de analize pentru ea si dupa 14.12 sper sa ajungem si la pediatru

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lady, cu atatea pe cap tot am retinut ca ai schimbat din nou numele crestinei!

fetele, va pup pe toate si ma bucur ca v-am regasit.
Eu m-am mai linistit putin dupa eco desi m-a lovit alta ingrijorare, l sfarsit de 30 saptamani puiul meu avea doar 1466 grame. Nu e camputin? A, si puta si-a petrecut cordonul pe dupa gat ca de, e baiatul lui maica-sa, daca aia e impiedicata si are o predilectie catre belele er de ce nu ar fi?

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Eu m-am mai linistit putin dupa eco desi m-a lovit alta ingrijorare, l sfarsit de 30 saptamani puiul meu avea doar 1466 grame. Nu e camputin? A, si puta si-a petrecut cordonul pe dupa gat ca de, e baiatul lui maica-sa, daca aia e impiedicata si are o predilectie catre belele er de ce nu ar fi?

+31

nu-i crestina inca.iti place?

Matza..nu ar fi bine sa mai mergi matale si la alt ginecolog..sa mai ceri o parere..asa pentru a te linisti!

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

+31

duap graficul de aici
http://www.mamicamea.ro/sarcina-pe-saptamani/evolutia-greutatii-fatului-in-timpul-sarcinii.html
bebe nu e mic, e in grafic
merg si eu azi la eco, va spun ce si sum!

in 30+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

am revenit si noi...abia v-am prins din urma cu cititul

danezza este sigur azi dr t...este pana pe 23 inclusiv caci atunci m-a chemat pe mine

am fost vineri bb e bine are 1100 si e mai mare cu 1 saptamanan si 5 zile dar e bine ca nu a luat avans si mai mare...
cu starile mele...imi fac maine niste analize...si sambata mi-a fost rau de tot cu tahicardia asta idioata

zilele astea mai mult am zacut si am dat indicatii, aiz e ziua sotului deci il las in pace diseara nu-l mai terorizez...bonus

olga ce frumos la Paris ...noi am fost cand era Rares mic si as vrea si eu sa merg in mai...cu Rares la disney...si cu bb mic?

cati mady va tin pumnii sa fie totul bine...pupici multi

cristina ma bucur ca esti bine

alina sanatate Sarei...pupa pitica

dr anca ma bucur ca ai mai scris si sunteti bine

jessamine de ce cezariana? asa vrei tu sau asa vrea dr?

puiuta ce faci? totul ok?

altesa cand ai zis ca vreti sa va vedeti la mall? ca poate reusesc si eu sa vin sau poate mai bagam o intalnire fetele

eu as putea sa vin oricand la intalnire dupa 3 jumate sau chiar is la masa de pranz numa in zilele de 15 si 16 decembrie nu pot caci atunci vreua sa merg la fundatia aia
va pup si revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 26+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

neata fetele

am revenit si noi...abia v-am prins din urma cu cititul

danezza este sigur azi dr t...este pana pe 23 inclusiv caci atunci m-a chemat pe mine

am fost vineri bb e bine are 1100 si e mai mare cu 1 saptamanan si 5 zile dar e bine ca nu a luat avans si mai mare...
cu starile mele...imi fac maine niste analize...si sambata mi-a fost rau de tot cu tahicardia asta idioata

sar'na!
vad si eu azi ce imi zice. numar minutele pana la revederea cu bebica :)
probabil ca in jur de 20 ma va chema si pe mine .. tre sa ma programeze la morfo de trim 3 (32 de sapt) si cam pe acolo ajungem.

in 30+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

danezza iti tin pumnii

lady esti durere cu schimbatul numelui

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 26+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput