Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
bumblebee spune:
Neata!
Am vazut pozele cu frumoasa Andruta, cum probeaza ea si tricoul lui mami, ghetele ei, rolele, hai si-un pampers.
Am vazut si pozele frumoase puse de papusa Bambo! Sunteti tare frumosi si pozele in parc sunt superbe!
Ooana, sa fie cu succes!!
Rody, !
Am uitat sa va spun, ma bucur ca v-ati intalnit mamicile din Bucuresti! La cat mai multe!
Eu mi-am facut cam multe planuri pt zilele astea: vreau sa ii iau azi cadou sotului (e si Neculai), terminat curatenie generala, maine ultima tura de musafiri (sper) si in rest analize, vizite medicale si vineri internarea.
O saptamana usoara va doresc!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
crispro spune:
Neata! Anul asta am cam neglijat cadoul meu si al sotului de Mosi. Ieri am luat 2 perechi de sosete pt noi, sa nu bata vantul in papuci disearA.
Iuliana, pe unde esti? Cum sunteti?
Bumblebee, dar vineri e si operatia? Sa nu te tina degeaba in weekend.
Rodi, ce nopti urate aveti! Asa e si in cursul sapt?
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Imi fac internarea de joi, dar ma voi cere acasa pana vineri, cand ma intorc la taiere.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
histamina spune:
neata,
scuze ca nu am putut veni dar am avut niste zile de cosmar:
vineri spre sambata ,noapte alba din motive necunoscute.a adormit pe la 7 dim, s-a trezit la 9.30,a adormit din nou pe la 10.15-10.30.urlete,tipete.
sambata ne-a anunat devizul pt cutia de viteze la masina, 9 mil, un fleac, ne-au ciuruit.
adica pa revelion, pa mos Nicolae.am taiat de pe lista pe mine, pe tata, pe nepotel(toti nicolae,eu nicoleta), dar cum si strumf e nicolae(sebastian nicolae), i-am luat o masina rosie pe care a pipait-o vreo 15 min,apoi a tratat-o cu eject.
smabta noapte am incercat sa ii scot papa de noapte,drept pt care s-a trezit din ora in ora.
ieri a papat f putin.ii sunt inflamate gingiile si dau vreo 2 maselute.l-a prins pe tati de picior,tati s-a dezechilibrat si s-a aruncat pur si simplu intr-o parte,sa nu cada pe strumf.strumf s-a speriat rau.
ieri am incercat sa fac ceva,dar am reusit doar o ora de germana.
a adormit la ora 23. la 24 s-a trezit.a urlat pana la 5.30 dim.cand a adormit.am dormit de la 5.30 la 7 dim.la 7 dim a sunat ceasul.sunt zombie.imi vine sa urlu de somn.
efectiv nu mai rezist.am 7 ore de somn in 3 nopti.
si,evident, am inceput sa descarc histamina,multa,asa ca m-am umplut de toate felurile de bubite.vor sta pe mine cam pana la primvara,dupa obicei.
giorgia23 spune:
Neata
Oana tinem pumnii cu bona
Nicole offf ce va chinuiti...chiar nu stiu cum mai rezisti...nu are cine sa stea cu Sebi macar cateva ore noaptea sa poti dormi linistita?
Bumblebee aoleu vine operatia...sper sa fie totul bine si recuperarea usoara
Rody ...sotul e in italia si nu are de gand sa mai stea mult de asta nu imi fac eu planuri de plecare...e greu dar sper sa trecem cu bine peste asta...ce comica e Isa cu apa
Azi am in plan ceva curatenie si cumparat cadou pt Antonia ca pana acum nu am avut timp...Antonia a mai invatat sa zica cateva nume : mati(pt matei) , aca(pt anca) , adi ,alex il cam stalceste si tutu (pt tzutzu) ...toti sunt prieteni de ai mei si asociaza persoana cu numele
ainotna spune:
Va multumesc pt raspunsuri !
Bamboletta, da cred ca la alergolog trebuie sa ajung neaparat cu Sasha.
Tanti, da, trebuie sa-l vada un medic bun, din pacate nu mai sunt sigura care e bun…
Coteasca, eu stiu ca uleiul de in este foarte laxativ. Noi dam ulei de peste.
Alice, cum mai e Mara? Sper ca nu a racit.
Adriana, uau, cati dintisori aveti…noi nu avem nici o masea si doar 6 dinti.
Cristteo merci pentru raspuns. O sa-i fac programare la Calapod cred, nu am mai fost la ea de cand si-a deschis cabinet. Cat e consultatia, mai stii?
Crispro, sanatate! Pupam pe Vladut si sa-i iasa maselutele repede repede! Desenele cu Barney le ai in romana? Felicitari finutei!
saddie spune:
Neata fetele!
Dau deja a doua cafea ca sunt rupta in paispe. S-a trezit copilul meu ca gainile de la 5:30 dimineata si abia acum s-a mai culcat la loc. Nu stiu ce nu i-a convenit, dintii n-o dureau ca nu plangea era vesela, foame nu-i era ca i-am facut lapte si n-a baut decat vreo 150ml, febra nu, kk nu.
In fine, cert e ca si eu si tati suntem cu ochii in pioneze. Acum inteleg si eu cat de greu va e cand nu dorm piticii, noi cum nu ne-am prea lovit de astea pana acu, ne-am luat-o direct peste ochi fara nici un preaviz.
bumble brrr... ce putin mai e pana la operatie... tinem pumnii sa treaca cu bine!
eladea2005 spune:
salutare mamicute!
intru repede, pana pot...sapt asta va fi nebunie...trebuie sa pregatesc ziua lui Eric...si la gradi si la club si acasa...
rodi, si la noi noptile sunt f naspa...nu stiu cat mai rezist...
bumble, iubita, tin pumnii sa scapi repede si iti doresc recuperare usoara...
crispro, relaxeaza-te cu Mosu... noi le luam la copii niste Kinder, fructe si biscuiti, si atat...ca oricum nu stiu ei de Mos Nicolae...iar Eric il asteapta doar pe Mos Craciun...stie el ce stie...
revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ramonavlas spune:
Buna ziua! Nu am reusit sa intru deloc WE-ul asta. Tot plecati am fost.
In primul rand, vreau sa ii urez "La multi ani cu sanatate!" Elisei. Sa ai parte de o viata frumoasa, linistita....si o sa ai, cu asa parinti alaturi de tine. Criss, felicitari!!!!
Raisa e la cresa, eu strang putin de prin casa si la 17 mergem in centru ca se aprind beculetele. and ne intoarcem, ajunge si mosul la noi.
Apropo, ce le aduce mosul copiilor vostri?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010