Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mersi fetele de urari pt finuta!

Ainotna, desenele cu Barney le am in engleza. Uneori mai nimerim pe jim jam, cand e BArney, alea is in romana. Si ii pun de pe youtube cantece cu barney, in engleza, tare ii plac. Ii mai plac si cantecele de la Gracie Lou, tot desene.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

bumbleebee,ce fel de operatie?
scuze,dar nu am retinut.iertare.
multa sanatate.
fetele, care sunteti in top cu nesomnul,dati-mi si mie metode de rezsitenta,rogu-va sau de adormit piticii.
strumf stalceste multe cuvinte. e o poezie.iti vine sa il mananci.caghi e cangurul, tru tru e afara,aci e aici, becu e clar, asia e asa, ucii sunt papucii,chetele sunt sosetele, ghetele sunt clare, taie e tataie,apca e sapca.
in rest se pupa in oglinda si se mangaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Pai, lui Ducu ii aduce Mos N O tricicleta Injusa Body( o asteptam de mult si abia azi a sosit), o pusculita din lemn albastra cu un ursulet dragut pe ea si un hanorac tot cu ursulet, fara dulciuri ca noi nu papam nik. Pe noi cred ca ne-a uitat Mosul.

O zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Bumblee, ce w/end fain ati avut bravo voua ca v-ati mai distrat si lasa ca e bine ca isi mai intra soacra in mana cu V. Lasa ca trece rapid si operatia asta, principalul e sa te recuperezi usor.

Oana, succes cu bona, sa fie exact cum trebuie si sa aveti o acomodare rapida. Cred ca stii ca prima saptamana e greu chiar si daca Matei o accepta imediat. Iti va fi tie greu......mie mi se parea ca imi invadeaza tot spatiul

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

anca, deocamdata nu. ieri nu a avut muci deloc, am aspirat-o seara dupa baie, doar asa ca am zis sa nu cumva sa se infunde (n-a iesit mare lucru) iar azi vad ca i-a curs putin o nara, dar alte simptome n-are. sper sa scapam.. sasha e mai bine?

eladea
, asa e si pt mine mos nicolae, cu dulciuri si fructe asa as vrea sa o invat si pe mara dar deocamdata e Marius in febra jucariilor. sper sa ii treaca intr-un an doi :))
i=a cumparat asa : tablita magnetica, o jucarie de baie si un dispozitiv care face baloane de sapun singur.
aseara cand si-a dat seama ca e si Nicolle a zis ca trebuie sa ii mai cumpere ceva sper sa fi glumit
iar intre noi nu ne luam cadouri de fel. sau cel putin nu de sarbatori

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Mie si acum mi se pare cateodata ca imi invadeaza spatiul personal, desi sincer ma ajuta enorm.

La noi de Mos Nicolae se dau doar fructe si dulciuri, atat! si sper sa pastrez traditia la infinit. Adica jucarele, cadouri de mos craciun si fructe si dulciurele de mosul astalalt.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 12 dintisori si 4 maselute
30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

adriana, si eu imi doresc acelasi lucru. altfel care mai e diferenta intre sarbatori?
plus ca mai e si ziua mea de nastere si o sa fie si a astuia mic (poate seamana cu mine si nu ii place sa se sarbatoreasca)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ziua buna!

Rody, Bumblee

la noi mosu Nicolae vine tot cu dulciuri si fructe, cand vine sotul de la servici sper sa reusesc sa ma duc la cumparaturi sa nu ramanem ca si anul trecut fara

a venit in vizita nepotica , nu imi vine sa cred cat poate fi de bucuroasa Andra
saptamana trecuta a tot strigat-o prin casa, ori cannd se uita in oglinda credea ca e Ana si chiuia de fericire e musai sa mai fac un bebe

Nicole eu am avut probleme mari cu Andra cand era vb de dormit, nu am facut nimic special, am rabdat cu greu si acum imi doarme noaptea in patut fara probleme, eu am pus patutul la un pas de patul meu, uneori cand se trezeste si se ridica in picioare ii vb frumos si ii spun sa faca nani ca mami e langa ea si ii intind mana sa ma simta, se aseaza la loc si se culca.
ziua o adormeam in pat langa mine sau in brate dar de 3 zile o pun direct in patut ( cand vad ca ii e somn tare) eu ma asez pe noptiera, tin o mana pe ea si ii cant mai in soapta , in 10 min adoarme. in camera fac putin intuneric, aerisesc bine inainte si ii dau de inteles ca e ora de nani si se linisteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Alice ai idee de unde a luat sotul dispozitivul de facut baloane? Ducu e mare fan, am avut pana acum 3 jucarioare din astea toate s-au stricat de la solutie, de la trante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Tina, te-am visat azi noapte
abia nascusesi si erai f nemultumita ca bebe tau nu seamana cu tati lui ci cu doctorul care te asistase la nastere si ii cereai doctorului sa iti aduca alt copil care sa semene cu sotul tau si sa nu aiba ochi albastri ca cel nascut de tine :))) m-am trezit razand :)))

:))))

Mergi la inceput