Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare!!!

m-am laudat ca o sa imi fac cont pe picassa sa pun poze dar nu reusesc nicicum....am pus cateva in contul comun

am facut si eu ieri cartofii frantuzesti , sunt f f buni, a mancat Andruta mea de nu se mai oprea e pt prima data cand a facut asa la mancare
multumim de reteta

Tina, te-am visat azi noapte
abia nascusesi si erai f nemultumita ca bebe tau nu seamana cu tati lui ci cu doctorul care te asistase la nastere si ii cereai doctorului sa iti aduca alt copil care sa semene cu sotul tau si sa nu aiba ochi albastri ca cel nascut de tine :))) m-am trezit razand :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

cat as vrea si eu sa am atata vointa incat sa tin montignac , tre sa mai dau jos 5 kg dar nici nu fac mare lucru ca sa duc la indeplinire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

BUna ziua mamicute dragi

ne-am intors si noi acasa, am fost in vizita la fratele meu si am mers cu avionul pentru prima data. s-a lasat cu urlete maxime la aterizare, in rest ne-am chinuit sa ii atragem atentia cu totul felul. a alergat prin aeroport in picioarele goale

e clar, piticului meu nu ii place frigul si infofoleala. prin casa / aeroport alearga cat il tin picioare, cand e vorba de iesit afara...

a fost frumos, dar si greu in acelasi timp. dar a avut voie sa se joace cu delfinasii in bideu uuh, ce mai fericire pe capul lui!! am alergat dupa el cu mancarea, mama mama, ca nu am avut scaun de masa. iar verisorul lui mai mare il pupacea intr-una si ii zicea cat e de frumos

in rest, pe mine ma apuca depresia. ma simt depasita de situatie, de munca, de casa, sunt suparata ca nu am avut timp sa ma pregatesc si pentru examen....sper sa gasesc o cale sa echilibrez situatia.

fug, ca s-a trezit puiul de zmeu i-o fi fomica

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

La multi Ani!!! Elise (de la noi cu intirziere),pupici si sa fii norocoasa in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

asa...si ne incadram in randul copiilor mofturosi la masa, acum cat am fost plecati, abia aseara a mancat si el o masa ca lumea, mamaliguta cu branza si smantana, cred ca ii era foame rau,ca a stat singurel pe scaun la masa sa pape. in schimb l-a apucat bautul lapticului! daca acum o luna ziceam ca nu mai bea laptic seara,eeei, acum are zile cand mananca lapte seara , noaptea si dimineata. zice "da-i da-i nana, nana" si plange pana nu ii dai. si acum mi-a cerut si ziua o data

mi se pare ca a si slabit putin, dar poate doar s-a inaltat. dar i-a scazut burtica, bolfutele sunt tot acolo noi suntem de ceva vreme deja la hainute de 18-24

va sper sa reusesc sa intru mai des de acum

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

racusor, si mara imi cere lapte. credeam ca numai ea are pasiuni dinastea. numai ca ea zice "ache" :D si imi arata cu degetul ori in dulap unde stie ca sta laptele praf, ori trage de frigider unde stie ca e laptele de vaca :)
ii pun putin intr-un paharel ii dau un pai, bea, si am scapat de ea. oricum, e mare fan lactate..

fug la dus si la somn ca dupa doua saptamani cu mami la mine, e greu singura :) de fapt doar cu marius, care ma ajuta mult dar tot imi gasesc si eu de lucru

ah, si cred ca e si un canin pe drum. sper sa fie fara peripetii

noapte buna!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna seara!

Crissy, f frumoasa surpriza pt Elise! Sunteti niste parinti extraordinari, stiu ca vi s-a mai spus.. dar sunteti atat de implicati, dedicati, iubitori, sensibili si muncitori!
De unde i-ai luat bancuta aia? Unde isi da frau creatiei Bea.
Ce-i mai place si lamaia! si mie imi place, dar cu un shot de tequila .

Roxana, al meu isi trage scaunul peste tot unde vrea sa ajunga . Cu centrala s-a obisnuit, nu a fost f indragostit de ea.
Bucataria noastra sta incuiata, nu? Altfel deschide usa si isi trage scaunul si evident in mai putin de un minut poate sa faca vreo minune sau, si mai grav, sa cada urat de tot .

Alina, calm, esti o mama si o femeie faina, ambitioasa si descurcareata, ai sa le rezolvi pe toate, chiar daca initial nu-ti iese la socoteala.

Ochidut, !

Noi ieri am fost la nana lui V, l-am celebrat pe Nicholas, dupa care am plecat gasca de adulti in club (nu-l mai lasasem pe V la soacra de nici nu mai tin minte). Ne-am intors la 3, eu la 5 inca eram cu ochii pe pereti, am dormit putin si prost, la 9 ma pregateam de musafirii de azi, alaturi de care ne-am simtit f bine. La 6 l-am adus pe V inapoi (nu a stat niciodata asa de mult cu bunica-sa, care era terminata de oboseala.. mi-e si teama cans ma gandesc ca ma bazez pe ajutorul ei..) Eu sunt cam tamponata, baietii mei dorm de aproape o ora, ma mai bag la un documentar si .
mamicile scumpe si delfinasii iubiti!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am ajuns si noi acasa dupa cateva zile foarte frumoase despachetez si fug la somn...nu am cum sa citesc am vrut doar sa va spun sa ne tineti pumnii maine vine bona - prima zi! sper sa ii placa la Matei

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

intru si eu pe fuga sa va pupicesc

ooana, tinem pumnii, cum nu?

mycya, vazut Andruta frumoasa

crissy, jos palaria in fata ta . fetele tale or sa te venereze toata viata, o sa te respecte si cu siguranta o sa fii modelul lor de mama

giorgia, am vrut sa-ti zic zilele trecute: de ce nu faci tu cumva sa mergi la sot in Germania? sa ma ierti c-o spun, dar in 10 ani am vazut aici in Spania atatea familii pe care distanta le-a destramat si care pareau de nezdruncinat, incat ma doare sufletul cand vad cat suferi tu si prin ce treci. banii nu sunt mai importanti decat familia

pufescu, mie-mi place grozav de tine, imi place sa citesc postarile tale de fiecare data . eu te sustin in tot ce faci, in stilul de viata pe care familia ta il are (acuma bine, tu stii ce faci si oricum n-ai nevoie de aprobarea sau sustinerea cuiva ). ce vroiam eu sa zic e ca noi oricum impunem copiilor regulile noastre, bune-rele, cum sunt. incepand cu alaptatul si diversificarea, cu programul si locul de somn, cu restrictii si multe altele. eu vad chestia asta normala, copiii nostri oricum vad si vor vedea in noi un model de urmat. apoi vor avea model un personaj de desen animat, apoi un profesor, apoi un star rock, apoi poate tot pe noi... cel putin acum, cat sunt mici, e de datoria noastra sa-i protejam si sa le asiguram un minim de confort, siguranta, educatie, fiecare dupa cum poate si dupa cum stie. si daca aici gasim sfaturi utile, cu atat mai bine! eu o inca o data pe pufescu

revin...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am uitat sa va zic cat de ardeleanca e Isa mea : cand nu-i ies lucrurile asa cum vrea, isi bate palmele de genunchi si zice: "no!", e atat de dulce de-mi vine s-o mananc toata

a facut din placerea ei pentru apa o pasiune devastatoare: apa! oriunde vede apa arata cu degetul si chiuie "apa! apa!", chiar si cand trag vecinii apa la wc sau fac dus . azi am auzit-o strigand "apa" din senin, mama a inceput sa rada si a zis: fii atenta la tv! desi Isa era cu spatele, tragea de sireturile unor tenisi de-ai mei, auzea la tv muzica de la ducktv si stia ca urma o scena cu un hipopotam in apa . no bine, eu am gasit motiv de nemultumire ca Isa se uita prea mult la tv daca stie deja ce urmeaza .

in alta ordine de idei, noaptea trecuta a fost cea mai rea din ultima saptamana, dimineata la 8 nu mai puteam vb de ragusita ce eram, am tinut-o tot intr-o "padure cu alune" si "merge musca pe carare" cu succes partial. scumpa de ea a dormit pe reprize de cel mult o jumate de ora, iar eu deloc! si nu stiu cum nici acum nu ma pot pune in pat, sunt asa de obosita ca nu pot dormi , plus ca azi am carat-o in brate o jumate de zi, nu s-a dezlipit de mine nici in rezervatia papagalilor (pun poze imediat)... nu stiu daca-s dinti de vina, ca nu ma pot apropia de gura ei in nici un fel...

ma duc si eu sa ma intind in pat, poate vine mos Ene in seara asta, ca maine il astept cuminte pe mos Nicolae

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput