Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

adriana, cred ca asta ne asteapta si pe noi ca azi a balit intr-una :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

adriana, cum asa???
pai mamico, noi am stat pana la 12:15 in parc si apoi am plecat dar au mai ramas cris cu saddie, offf, ce pacat, eram atat de aproape sa ne vedem...nu-i bai poate data viit, sper sa nu nasti pana atunci (adica sa treaca mult timp), apropo, felicitari pt dintisori!
Alice, nu-i nimic, poate o sa ne vdm alta data, am vazut ca dana incearca ceva pe facebook, poate va bagati, noi nu promitem nimic!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

corina, cred ca o sa fiu cu bebe mic acasa atunci

anca, imi pare rau sa aud de sasha ca tot bolnav este. nu stiu sa iti recomand nici un doctor dar sper sa rezolvati problema. pupaturi pt toti

ma duc sa ma bag in pat ca m-a trezit mara de la 7 jumate

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Anca, eu stiu asa-
1. dr adrian stanciu- ff bun diagnostician, e si la budimex, eu am fost la cabinet privat.
2. mihai craiu- e si presedintele asociatiei pacientilor cu astm bronsic- poate fi gasit la medlife, n-am fost la el, a fsot nasa mea cu baiatul si a zis ca l-a consultat o ora pe toate partile, a raspuns la toate intrebarile, ea zice ca s-a comportat exemplar
3. liliana calapod- cutera se cheama clinica, am fost la ea, mi-a placut f mult

Noi vom merge la homeopat, nu ma mai tin nervii pentru tratamente alopate, vreau ceva mai pe termen lung, pe mai multe planuri si fara efecte adverse.

Multa sanatate lui Sasha!

Crissy, cand vad ce ai pregatit tu acolo imi vine sa ma urc in tren si sa vin la vatra dornei, sa mananc si eu bine si mult. Am atatea amintiri frumoase cu bucatele despre care povesteti tu. Speram ca ati avut o zi minunata azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Elise! Crissy, esti senzationala, ce pregatiri ai facut!

Fata mea inca nu doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

LA MULTI ANI ELISE!!!

Am ajuns si noi azi cu greu la intalnirea delfinasilor. I-am cunoscut pe nazdravanul de Tudorel si pe frumuselul Antonito cu mamicile din dotare si am revazut-o pe frumusica de Natali cu mamica ei.

Medeea n-a fost foarte sociabila. Mai mult a fugarit porumbei si catei. Nici macar "pa" n-a vrut sa zica la nimeni dar avusesem o noapte grea cu multe plansete si treziri din care a rezultat dintisorul nr. 8.

Corina multumim inca o data ca ne-ai mobilizat si poate reusim sa o facem mai des pe viitor! Mai ales poate mai apucam sa socializam si noi mamicile.

Am facut putine poze cu tel. Le trimit pe grup si pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Elise, sa fii sanatoasa!

Crissy pentru asa organizare. Esti o mama minunata. Mereu fur cate o idee de la tine . Bine ca aniversarile sagetelelor vin dupa ziua Elisei tale.

Va pup si ma bucur ca voi va tineti de intalniri. Fac foarte bine la psihic, mai ales pentru mamicile care au primul copil.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Ainotna, sanatate multa lui Sasha!

Crissy, esti un model pt mine!!! Te admir enorm!

Eu is racita, ma doare gatul de mor, sper sa nu ia si v. Bietul, toata noaptea a scancit si a plans.baleste f f mult, sigur ultimele 2 maselute sunt. Acum stam in pat, se uita la drsenele cu barney -astea ii plac, are deja 3 Barney de plus, din care unul canta, plus dvd-uri cu barney. Is faine desenele, educative, dar pt copii mai mari- despre animale, culori, cifre, alfabet, joaca impreuna, impartitul lucrurilor, gimnastica, etc.

Finuta mea e la spital, i s-a rupt apa azi noapte, asa ca azi naste. Iar peste 2 sapt naste si cealalta finuta. Ma enerveaza ca is racita rau, ma dor urechile, nu pot inghiti. Si nu vreau sa merg racita sa vad copilul mic. Dar daca nu imi trece, o sa imi pun o masca pe gura si stau mai departe de bebe.

Duminica frumoasa sa aveti!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si din partea mea

Elise...cu putina intarziere

Am vazut pozele de la intalnirea delfinasilor din buc ..super...bv pt initiativa si la cat mai multe

Alice inca putin si apare bebe mic

Cris sper sa te faci bine repede sa poti vedea bebele...felicitari finutei tale

Noi tot singurele ba prin casa ba pe afara cat mai e frumos...i/a iesit maseaua nr 3 si se pregateste nr 4...dar inca doarme bine noaptea...doar la mancare face figuri...ieri a adormit la pranz fara sa pape ca nu a vrut...acum dim iar a facut figuri...a papat 1 iaurt si 1 banana...mai nou in fiecare dim ma trezeste cu un pupic mare ...si seara la fel nu adoarme pana nu ma pupa de cateva ori

Va doresc o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Intru si eu putin pe fuga, dar am avut un w/end nebun, ca de sarbatori a fost si cu o multime de copii care s-au fugarit pe aici si ne-au pus creierii pe bete. Evident vineri a trebuit sa merg pana la urma la buc si sa ma intorc inapoi, am plecat la 5 dim si am fost si degeaba oarecum, am fost un pachet de draci.

Acum am citit din urma si in primul rand:

LA MULTI ANI ELISE!!!!! Sa ai o copilarie minunata, sa iti vegheze Dzeu pasii impreuna cu minunatii tai parinti. Esti o fetita tare dulce, desteapta si frumoasa iar tu Crissy...nici nu mai era nevoie sa o zic...dar chiar fara nici un pic de lauda exagerata esti o mama minunata, dedicata pana in varful degetelor. Asa ce frumos stii sa organizezi tot felul de minunatii, de surprize...sa iti furi din timp si sa faci lucruri cu adevat inedite

Pufescu, dar stiu ca te-ai chinuit ceva...e greu sa schimbi total stilul sau mai bine zis sa te vezi deodata fortat sa il schimbi, sa fii stresat la inceput ca nu stii ce sa ii dai sa ii asiguri tot aportul necesar... Toata admiratia mea, sunt sigura ca ai pierdut multe nopti cu documentarea dar ai reusit cu brio. Cu bunicile ma amuza teribil povestile tale, cred ca ele nu o sa se obisnuiasca cu ideea nici peste 10 ani.

Am vazut ca mai vb fetele de regimuri de viata, Pufescu nu a avut incotro, Raducu refuza orice carnita si la un moment dat daca imi aduc bine aminte incepuse sa refuze si ouale sau iaurtul....

Bambo, sanatate puiutilor
Criss, pupam pe SN, sper ca i-a mai trecut.Oricum mi se pare tare urate fazele astea.....si mi se urca parul in cap de draci pe parinti....
Am vazut cateva poze de la intalnirea din buc, ne pare rau ca nu am putut veni si nici nu cred ca putem ajunge nici in viitorul apropiat, pana de sarbatori suntem prinsi pana peste cap sau plecati oricum din buc.
Criss, deci Saddie arata super bine, nu? Ca a zis ea acolo pe forum la fetele Montignac cat a slabit si eu asa i-am zis ca s-a facut "buna rau", scuzati exprimarea, dar asta imi venise impediat in minte cand a zis ce mult a slabit.
Sa stiti ca si boi tinem regimul monti de apropae o luna si chiar a functionat

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput