Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
tanti spune:
LA MULTI ANI ELISE
Aintona cu cel mare am si eu probleme si in vara o dr de la Budimex mi-a dat o schema cu tratament, am dat asa
Extract de coacaz negru 1 luna
Isoprinosine 1 luna
Bronhovaxon 2 luni cate 10 zile pe luna
este important sa il vada un dr bun si sa ii faca o schema de tratament pt el
Cris2010 spune:
A fost foarte placut la intalnire. Eu n-am mai intrat dimineata pe net si binenteles ca ne-am invartit la alte locuri de joaca pana am gasit unde erau fetele. Am crezut ca n-am inteles bine ziua de intalnire.
L-am cunoscut si pe Antonito, cum il alinta mamica lui. Saddie, arata suuuuper, sa n-o recunosc cand am vazut-o. Delfinasii, putine interactiuni..., mai mult pe cont propriu. Ne-am chinuit un pic sa-i strangem pt cateva poze.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
palomina spune:
Si noua ne-a placut la intalnire ! Vremea a fost superba asa ca delfinasii au fost in elementul lor . Le-am cunoscut si noi in sfarsit pe frumoasele Ana de Dana, Solnushka de Cris, Medeea de Saddie si pe smecherasul Tudor de Coteasca !
Neaparat trebuie sa ne mai vedem ca de-acum cresc puiutii si incep sa se joace si ei unii cu altii. Cel putin A. este disperat dupa copii. Sper sa se mentina asa si cand o fi vremea cresei!
Mamicile sunt foarte dragute, pacat ca nu am apucat sa vorbim mai multe. Data viitoare poate venim cu sotzii dupa noi sa putem si noi vorbi una-alta!
Poze pun diseara sau maine dimineata pt ca momentan nu am laptop! Ideea e ca nu stiu cum sa le pun ca nu am picassa( si nici nu cred ca am timp sa fac cont) si nici acces la contul comun . Poate ma ajuta cineva cu parola. Ar mai fi o idee sa le pun pe facebook sau sa vi le trimit pe transfer.ro . Vad eu cum fac!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
palomina spune:
Ainotna, imi pare rau ca Sasha este tot bolnavior neaparat trebuie sa faci investigatii amanuntite sub indrumarea unui doctor bun!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
ilinca79 spune:
La multi ani Elise, printesa scumpa si frumoasa! Sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti fie viata mereu vesela si lipsita de griji!
Crissy esti o mamica extraordinara, ai fetita mare, sa-ti traiasca! Ce surprize frumoase si ce de papa ai pregatit . Imi aduc aminte ce poze frumoase am vazut si anul trecut de ziua Elisei. Am mai invatat o expresie noua "de frupt". La noi mancarea ce nu e de post e "de dulce"
Mamici din capitala abia asteptam sa vedem poze
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
coteasca spune:
ce liniste e in delfinariu, nici urma de mamica!
eu am facut niste piftele, a halit si tudor 2 cu paine, am facut curatenie generala, am spalat o masina de rufe si acum astept baietii ca sunt la plimbare, tudor tre' sa-si consume energia sa doarma la noapte.
vroiam sa intreb daca le dati la delfinasi ulei de peste sau de in???
eu ma gandeam sa-i dau de in, cica ar fi mai bun si ar avea mai mult omega3,6, calciu, etc...decat cel de peste, inca nu am studiat problema, voi ce ziceti?
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
adrianaBuc spune:
La multi ani, Elise!! Are mami fetita mare!
Am ajuns si noi in parc, dar nu pana la locul de joaca. Era deja 12 cand am ajuns in Gismigiu, nu stiu daca mai gaseam pe cineva acolo. Oricum Rebe nu a vrut sa stea in carut nici o clipa, a alergat toti porumbeii din parc si eu m-am infipt in clatite si turta dulce. Deja la 12,30 urla copila mea de i se rupeau plamanii - era obosita, ca am avut noapte grea - si am fugit acasa. Noroc ca aveam una bucata sot cu mine, ca singura nu as fi facut fata. Hai ca data viitoare incerc mai mult.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute
30+ cu
Alice_Elena spune:
Imi pare rau ca nu am ajuns si noi, dar am avut musafiri de la cta si mara ieri a fost cam mucoasa. Sper sa nu raceasca
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+
adrianaBuc spune:
ha, tocmai am desoperit ca i-ai spart di ceilalti 2 canini, deci toti 4 intr-o saptamana. Pe de alta parte e bine ca scapa de durere.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute
30+ cu