Bucurii de sept-oct 2006 (8) Asteptand Mosii!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi.... Ce faci?

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Gety, nu mai fac nimic. Ma simt tare deprimata, sincer...Cred ca v-ati dat seama deja, nu am nascut inca, nu a avut niciun efect uleiul de ricin, in afara de cel laxativ.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 40+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Aho, aho... ... ca veni imitatia asta de strat de nea ... si mi-a starnit nervii creierului!!! Uraaaaaaaaaaaat!!! Macar de-ar ninge cum trebuie... sa fie zapada serioasa... nu mocirla de'acu'... Ninge o tzara si in juma' de ora e gretos de mocirlos... bleah!!! Cel putin in Bacau!!!

Lexi, !!!!!!!!! Esti in Romania?!?!?! Mooooam... esti o mica zapacila...
Acu' serios... am citit cum ai fost tratata la medic... si, pe masura ce lecturam mi se "enervau" mai tare nervii... Cred ca la fel ca si tine as fi procedat si eu!!! De fapt, nu cred... e sigur!!! In perioada de sarcina am schimbat 3 medici... CICA cei mai buni din oras... NOT!!! De fiecare data ma duceam optimista la control... dar s-au dovedit a fi avizi dupa bani, clienti si... atat... Asa ca te inteleg perfect!!!
Si acum despre micuta Ioana Teodora ... Deja imi plaaaaace de micuta ... Are personalitate, da?! Face cunostinta cu voi cand vrea ea, ok?! Hai nu sta suparici... revino-ti!!! Trebuie sa fii calma!!! Esti acasa, in Romania, ai alaturi familia, doctorita... Are sa fie bine!!! Nastere usoara!!!
Nu mai am numarul tau de Romania caci te-as fi sunat...

Crisnemes, !

Ancuta, sa fiti sanatoase! Sarcina usoara in continuare!

Roxana, m-ai atins!!! Si eu stau cu stress vis-a-vis de clasa 0. Daca nu se va desfasura in cadrul gradintei... Cred ca o sa o mai las un an la gradinita, si am sa o inscriu in clasa 0 la 7 ani, iar clasa I sa o inceapa la 8 ani... Mi se pare prea micuta, prea firava din toate punctele de vedere pentru ca sa o trimit, la scoala, la 6 ani (abia impliniti)... Uuuufff!!! Nu stiu daca sunt inteleasa dar ma gandesc la binele copilului si meu si nu la "respectarea" legii de rahat!!! Na ca am spus-o!!!

Tanima, ma bucur ca sunteti bine din punct de vedere medical! Ce simpatica ai fost cu bebelul pufos... M-ai zgandarit...

Gety, !

Salutari tuturor!!! Un sfarsit de saptamana placut sa avem!!!

Perlutzele... www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Un pic de blog...

1. SOTUL PERFECT : "N-ar trebui sa fii la shopping cu prietenele?! "

2. SOTIA PERFECTA: EXISTA!!! ... dar nu-mi place SA VORBESC DESPRE MINE... Doar sunt modesta... pana mea!!!

Ioana, mami de fetita cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

I-a uitati cine a nascut!!!!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=169842&REPLY_ID=7235377

Si eu care ma gandeam ca a nascut Lexi deja.
Lexi, ai o fetita tare incapatanata, pare-se. Asa sunt varsatoarele. Moi stieeee....
Asteptam vestea cea mare....
Vrem si noi zapadaaa. A nins doar cat sa vedem fulgii, in rest...ducem dorul unei bulgareli.Iar Rares vrea la munte sa ne dam cu sania. Iar Miruna era tare incantata ieri: "Mami, linge Doamne doamne!
"Pe cine mami"
"Pe pomi"

Si ca sa mai vedeti si voi cata inteligenta exista in facultati: un student nu stia sa faca hexagonul ( sa il deseneze). Ii dau indicatii: "deseneaza un cerc"
El: "pai de ce?"
Eu: "sa faci laturile"
El: " cate?"
Eu, deja lamurita de cunostintele lui si nervoasa la culme: "6"
El: "si cum fac eu cerc cu 6 laturi?
Concluzia: hexagonul este cercul cu 6 laturi.
Si exemplele de prostie sunt multe.
O saptamana frumoasa tuturor.
Eu intru in sesiune si este o perioada minunata: descopar metode vechi si noi de copiere, descopar cat de inventivi pot fi studedntii, cata rabdare au in a astepta momentul scoaterii fituicii si cate ingeniozitate in a realiza un desen tehnic dictat la telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

tanima, m-am distrat cu 'linge pomii' si 'cercul cu 6 laturi'
multumesc de pont
Cristina, felicitari pt cel de-al 3-lea copilas. sa fiti sanatosi

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Tot 2 in 1 suntem si pentru ca am depasit 41 de saptamani, maine ma internez pentru cezariana. De ce mi-a fost frica nu am scapat asa ca tineti-ne pumnii! Placenta e imbatranita si nu-si mai face treaba cum trebuie, lichidul e putin asa ca doctorita a spus ca orice zi in plus e periculoasa si cel mai bine e sa facem cezariana.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 40+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Iti tin pumnii sa fie totul perfect mai.e. Te pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi iti tinem pumnii sa fie ok.

Te rugam da-ne un nr de tel unde sa putem vorbi cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

a nascut Lexi la 9 si 15
Ioana Teodora 3200gr si 50cm, NOTA 10, nici nu se putea altfel

sa le traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Wow, m-au cuprins emotiile!

Lexi, felicitari! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput