Bucurii de sept-oct 2006 (8) Asteptand Mosii!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

wow, Lexi, bine ai venit ! Nastere usoara. La ce spital nasti ???
Da-mi un semn cand poti, poate ne vedem. PUUUP

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

lexi, bine ca ati ajuns cu bine! nastere usoara si asteptam numai vesti bune! anunta-ne cand e evenimentul, sa stim, cadoar suntem... matusici!

Ancuta, eu am facut cerere deja pt scoala waldorf, clasa 0. Daca se va face la scoala clasa 0, sigur acolo va face. Avem o scoala foarte buna chiar langa noi, dar nu stiu de ce, nu imi surade deloc sistemul actual de invatamant... sper totusi ca vom avea vesti bune si vom fi nevoiti sa dam copiii la scoala la anul, direct in clasa 1.

Tanima, , ce mai faceti? stiu ca intr-un timp erau foarte bolnaviciosi. v-ati mai pus pe picioare?

puuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Roxana, dupa operatia de polipi numai bine...Imi vine sa mor de necaz ca nu am facut-o atunci cand am hotarat prima oara. Trebuia sa ma bazez pe instinctul matern, ca cel patern s-a dezvoltat mult prea tarziu si am amanat operatia mai bine de un an cu mult stres si multe chinuri. Dar mai bine mai tarziu decat nicodata. Racelile sunt raceli, vin si trec, nu ca altadata se innodau si era permanent cu muci si tuse. Nu mai stiu ce este ala aerosol sau aspirat si niciatat antibiotic. Este prematur totusi sa spun in 3-4 luni, dar schimbarea este majora.
Multa sananate si voua.
PS: Poate ne mai intersectam pe mess....Desi timpul este dusmanul tuturor...
Week-end placut, fetelor.
Si pupici pe burtica, Lexi, ma gandesc la voi si la botezul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yellow! Ce, credeati ca am nascut???? Nici vorba! Am dansat la botez cat m-au tinut picioarele, acum sunt la petrecerea de mir, si in afara de durerile de oase care ma termina, in rest nu am nimic. Si maine am DPN-ul... De azi trec la inducere ca nu mai pot, incep cu plimbarile lungi pe jos si activitatile de noapte... Nu v-am spus eu ca iar imi depasesc termenul??? Off, ce ti-e si cu intuitia asta feminina...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 39+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi- vai ce repede a trecut timpul. Sa ai o nastere usoara si sa te refaci cat mai repede. Asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Lexi, nastere usoara!

Va pup pe toate!

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna si multumim frumos pentru urari!
Azi am fost la doctorita sa evalueze situatia, mi-a spus ca am colul deschis si ca bebe e fff jos. Mi-a dat sa iau ulei de ricin maine dimineata pe la 4-5 si, in mod normal, tot maine ar trebui sa se declanseze travaliul. La declansarea travaliului trebuie sa iau si antibiotic caci mi-a iesit streptococul B pozitiv. Sper sa fie totul bine, Doamne ajuta!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 40+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nastere usoara si revedere cat mai frumoasa cu Ioana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Lexiiii, ce faci?
Pe noi cine ne anunta marele eveniment?
Eu deja scot
Nastere usoara!
Aseara am facut baita la un nou nascut. Era asa pufos...Mi-e dor de un bebe mic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanima_i2002

Aseara am facut baita la un nou nascut. Era asa pufos...Mi-e dor de un bebe mic!!!!

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) si Miruna (1 febr 2009)

Asa creste Maria Diana

My weight

Mergi la inceput