Bucurii de sept-oct 2006 (8) Asteptand Mosii!
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana01 spune:
FELICITARI LEXIIII!!!!!! BINE AI VENIT PE LUME IOANA TEODORA CEA DE NOTA 10!!!! Ce frumooooooosssss!!!!!!
lilina spune:
hehe, am o prietena care a nascut tot azi si tot al 2-lea copil. avea baiat si are tot baiat, deci trebuie sa-i fac cunostinta cu Lexi
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
yoannamarie spune:
Aloha!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE IOANA TEODORA!!!
Sa fii sanatoasa si viata sa-ti ofere multa, multa bucurie, visuri implinite si oameni buni la minte, caldurosi la inima si bogati sufleteste!!!
LEXI!!!!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI, MAMICO!!!
Am citit mesajul de la tine abia pe la 12 si ceva... telefonul, pe silent, uitat in rucsac... si eu prinsa cu treburi...
M-ai emotionat, m-ai binedispus si mi-ai facut ziua mai faina!!!
Am vrut sa te sun imediat... dar, dupa cum ti-am scris si in mesaj... m-am gandit ca nu e momentul sa deranjez... Te sun in zilele ce urmeaza...
Refacere rapida, sanatate maxima!!! Abia astept sa aud vesti de la voi!!!
he, he... ma gandeam: in ziua micii Uniri... v-ati UNIT intr-o familie mai mare si frumoasa!!!
Salut si restul trupei de duoamne si bucurii!
Perlutzele... www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Un pic de blog...
1. SOTUL PERFECT : "N-ar trebui sa fii la shopping cu prietenele?! "
2. SOTIA PERFECTA: EXISTA!!! ... dar nu-mi place SA VORBESC DESPRE MINE... Doar sunt modesta... pana mea!!!
Ioana, mami de fetita cu fundita
Mirabelac spune:
Salutare tuturor!
Ce mai faceti, ce mai fac bucuriile? Nu sunt la curent cu ce se intampla pe aici, va pup pe toate. Vad ca Lexi are o fetita, felicitari si sa fie sanatoasa.
Noi suntem bine, David e baiat mare de acum, asteapta un fratior sau o surioara, sper din suflet sa ne ajute Dzeu si sa fie bine ca numai eu stiu cat am tras la prima sarcina...
Sper sa mai trec pe aici.
Toate bune!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006) 6 sapt.
GETY spune:
Mirabelac, sarcina usoara! Surpriza dupa surpriza!
Te mai asteptam cu noutati. Da imi aduc aminte ca la prima sarcina ti-au facut cerclaj si ai stat mult timp in pat.
Sa ai, de data asta, o sarcina usoara!
Asa creste Maria Diana
My weight
Crisnemes spune:
Lexi - felicitari! sa va aduca multe bucurii si sa fie sanatoasa.
Refacere rapida.
Te asteptam cu vesti si poze.
La Multi Ani!Roxana- sa fii mereu cu zambetul pe buze asa cum te stiu. Toate dorintele tale sa se implieasca si sa ai parte de multe clipe minunate alaturi de cei dragi.
Mirabelac - iti doresc sarcina usoara si ma bucur ca ai mai trecut sa ne saluti.
lilina spune:
Buna dimi,
Hei Mira, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos.
tanima_i2002 spune:
Salutare!!!
V-a inghetat netul? Slaba miscare pe aici.
Felicitari Lexi!!! Bun venit micuta Ioana Teodora, incapatanata mica. Sa fiti sanatoase si acomodare cat mai rapida. Pupici si surioarei mai mari.
Felicitari si proaspetei viitoare mamicute Mirabelac. Mai terci pe aici sa ne mai povestesti de David.
lilina spune:
ce faceti DOAMNELOR ???
cum va descurcati cu frigul asta ???
noi suntem ok, Vlad e un pic racit,
iar eu ca sa ma incalzesc la birou (ca stau langa usa si e cam crapata ) ma descalt si ma urc cu picioarele pe unitatea de la PC zici ca stau in soba
mai nou m-am apucat si de bricolat decorez cutii de bijuterii, e foarte interesant si vad ca fetele dar si baietii !!! au inceput se comande, vine valentine's day si 1-8 martie
Lexi, cum mai esti ? cand te intorci ? ce face copila ?
BIJUTERII SWAROVSKI SI CADOURI