Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Hahaha - si ai mei fac la fel cand sunt cu tata acasa - adica dezordine in libertate. Eu banuiesc ca ta-su nu este langa ei de se "orneaza" casa in halul ala. Aseara am lucrat tarziu si cand am ajuns acasa am gasit o tona de jucarii dupa fotoliu - mi-a zis al mei ca cica i-a pus sa faca ordine si ei au gasit de cuviinta sa arunce totul dupa fotoliu. Ma intreb acum, oare unde era barbata-meu cand au facut copiii "ordine" ?

Fetelor nu mai stiu ce sa ma mai fac cu copilul cel mare - nimic nu mananca, nu are o preferinta in afara de pizza. Acum 1 an ma plangeam ca nu mananca decat junk (pizza, macaroni and cheese, chicken nuggets) ...intre timp le-a eliminat pe ultimele doua ceea ce nu e rau, dar nu le-a inlocuit cu nimic. Orice vede in farfurie, FARA SA GUSTE, spune "yuck". Eu nu pricep frate, copilul asta face atat sport (hockey, fotbal, inot) si tot ce mananca, mananca sub amenintare si tzipete.

Voi ce le dati copiilor vostri sa manance ?

Mergi la inceput

Ce sunt alea "bile de fructe uscate" ?

Mergi la inceput

Si ca sa termin raportul zilei de azi ...azi ma duc la depilat tufanica ,

In intampinarea acestui eveniment, aseara pe la 11:30 P.M. ma depilam pe picioare, ca mi-e jena sa ma duc acolo cu picioarele nesmulse si sa solicit smulgere in alta parte. O sa ziceti ca de ce nu ma smulg acolo si pe picioare - pai pentru ca ma costa prea mult - pe picioare ma pot razbuna acasa. M-am suparat o data si pe tufanica si am incercat sa o trag de par acasa ...hauoleuuuu fetelor - am pierdut batalia asta.

Asa ca am ajuns ca o prietena de a mea care facea curat prin casa inainte sa ii vina femeia la curatenie, ca cica ii era rusine de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buflea, o sa-i treaca cand creste si intra in adolescenta. Atunci o sa te rogi de el sa nu mai manance ca trebuie sa vinzi masina noua ce ati luat-o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

cora, nu ingrasa. Adica pe mine nu ma ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Buflea, o sa-i treaca cand creste si intra in adolescenta. Atunci o sa te rogi de el sa nu mai manance

Doamne, credeam ca vorbesti de tufanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Ce sunt alea "bile de fructe uscate" ?

Cred ca variatiuni pe tema asta:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu o sa ma ingras numai pentru ca va citesc.

Singura mea scapare e ca nu prea (aproape deloc) mananc dulciuri sunt... yuck. Nu imi plac torturile si prajiturile. La prajituri sunt exceptate amandinele - mananc din cand in cand juma de miniamandina.
Cand simt nevoia mananc cioco neagra - 80% minim.
Cel mai tare am suferit in Franta ca imi dadeau astia la masa de dimineata croissant si unt cu gem.

Fii-mea e la fel. Sau ma rog a fost. De cand cica se chinuie sa intre in adolescenta a inceput sa manance dulciuri. Chiar am o ciocolata in frigider. Si paine. N-a mancat niciodata paine la masa. Acum a luat proportii. Mai are putin si ma ajunge la inaltime sper ca nu si la greutate!
Asa ca, Buflea, nu-ti mai face griji.
Acu' un an asistenta de la scoala era ingrijorata ca e prea slaba si pirpirie.

Macaroni & cheese sunt o nebunie. Cum de a renuntat la ele?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Buflea, o sa-i treaca cand creste si intra in adolescenta. Atunci o sa te rogi de el sa nu mai manance

Doamne, credeam ca vorbesti de tufanica

Nebunatico ! Si cine exact te gandeai TU ca este EL ? Ala nesatulul ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana
Fii-mea e la fel. Sau ma rog a fost. De cand cica se chinuie sa intre in adolescenta a inceput sa manance dulciuri. Chiar am o ciocolata in frigider. Si paine. N-a mancat niciodata paine la masa. Acum a luat proportii. Mai are putin si ma ajunge la inaltime sper ca nu si la greutate!
Asa ca, Buflea, nu-ti mai face griji.
Acu' un an asistenta de la scoala era ingrijorata ca e prea slaba si pirpirie.

Macaroni & cheese sunt o nebunie. Cum de a renuntat la ele?

Pai fetelor, are 7 ani ... ce ii dau sa manance in urmatorii 7 ani, pana atinge adolescenta ? Ca vad ca lista lui de preferinte scade pe an ce trece. Anul asta are una singura - Pizza.
Ce ma deranjeaza este ca NU INCEARCA - orice ii spun ca gatesc, zice "nu-mi place". Se uita in farfurie - "nu-mi place".

Mergi la inceput