Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Imi dai si mie reteta aia de chec, please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am facut si eu aseara pere in vin pentru 15 invitati. Problema e ca noi am baut vinul intai asa ca de pere nu mai stim daca au fost bune sau nu

Multam de reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Are asa un gust puturos, nu-i asa ?

Puturos sau nu, nu stiu, dar eu ador curcanul
(in special gaturile, facute la cuptor, asa.. goale, doar date cu usturoi / piper / cimbru. Rontzai la ele cate 2 zile )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

am o leneeeeeee.....da-s harnica rau, sa nu ma deochi. am reusit sa-mi schimb culoarea la par, culoare ce era , nu era....acu cica-s aluna, am facut si o tava de tavalite pt al meu frate, tavalite ce stau ca nesimtitele si se ranjesc la mine iar acu shad, iau o pauza
rall....sigur au fost bune, doar faceau parte din aceeasi gama ca si vinul, produse pe baza de alcool

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ema, ce-s alea tavalite? cred ca nu-i ce ma gandesc eu...

in asteptarea fericirii am bagat o rata la cuptor. cam grasa pielea aia de pe ea, dar sper as iasa treaba buna. cu moapa si aspiratorul o sa se preocupe barbatul. mai devreme ma sunat sa-mi faca declaratii cremoase, asa ca drept rasplata si dovada de iubire sa puna mana pe moapa.

Ioana, nu esti singura in lupta. cred ca doar de vre-o 5 ori in viata mea am facut sarmale. trupa mea nu le are cu' ele. iar fripturi mancam in fiecare duminica. deci militez ptr o masa de Craciun mai naturala, ierburi si plante aromate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

kari...din nefericire nu-i ce gandesti tu. sunt niste prajiturele insiropate in sos de cacao si alte nebunii si tabalite prin nuca macinata

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Ioana, nu esti singura in lupta.deci militez ptr o masa de Craciun mai naturala, ierburi si plante aromate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata, mai am doar unul in carca . Nu stiu daca de asta am scapat, dar l-am dat. Oi vedea cand vin rezultatele. Sper ca dupa Craciun, sa-mi tihneasca...

Acum astept sa mai treaca din timp, sa plec acasa. Stau iar o saptamana cu alte cursuri in brate in speranta ca se vor baga in cap.

Si dupa aceea ma voi ocupa putin si de casa, cat nu voi fi pe continent. Si de cadouri. Pana atunci, mopul e in vacanta. Ce-i pasa lui, nu are nimic de facut!

Io va zic sincer ca la mine Craciun fara sarmale cu varza murata si cozonac, nu e Craciun! Cu salate si mancaruri usoare pe langa.

Ioana, cand ma eliberez, caut si eu retete usoare. Stiu ca apar in reviste la noi si eu cumpar. Te tin la curent ca doar nu arde, nu gatesti acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mi-am cumparat doua lussekatter si acum rontai la ele. In we fac si eu, m-am hotarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu simt ca ma ingras numa' cand le privesc...

edit: azi au ramas acasa cu tatalor. i-a dus la film. (si mi-a dat telefon ca au facut dezastru in casa si nu mai aveau loc pe un' sa calce, asa ca i-a scos afara, dar n-aveau chef de tobogane). a zis sa apreciez ca macar pe popcoarne n-o sa calc.

cica fie-mea vrea fes de mos craciun. trecut pe lista. lungit traseul catre casa.

edit 2: eu nu gatesc nimic de craciun, in afara de prajiturele cu unt. si poate niste bile de fructe uscate. nu-mi plac sarmalele cu varza. nici piftia (adica imi place numai gelatinozitatea cu hrean). probabil o sa gatesc ceva ce vor copiii. cu copiii. daca n-o sa comand pizza. cu broccoli.

Mergi la inceput