Sfatul batranelor (9)
Raspunsuri - Pagina 41
alra spune:
Na, iti zisei si io ceva pozitiv.
Am o prietena care trebuia sa se mute in sociala si cica arata super ca se construia noua, si iar undeva in vecinatate e o strada de case sociale care sunt cam de marimea unor case de oameni normali in muulte alte tari. Da' na, noi suntem fitosi p'aci
Tanti Zavaidoc spune:
Alra, cum am zis, mersi. Stiu ca intentia e buna, dar e nasol pentru doi oameni de 60 de ani sa plece din casa lor, dintre florile lor din gradina, de langa nush ce copac plantat acum 38 de ani cand s-a nascut copilul, etc. Si sa mai si aiba chef dupa toata chestia asta sa imi deseneze mie pe felicitare Mosi Craciuni si braduti. Eu zic ca e mare lucru.
Hai mai bine sa facem capitol nou. Idei?
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra Dar cum ai garantia lucrurilor cumparate pe ebay? Ok, aurul are un marcaj, da' bolovanii |
Pai n-am nici una, dar merg la tanti-bijutiera care le testeaza, le priveste indelung cu lupa, le curata, le iubeste etc Plus ca nici marcajul nu e nici o garantie, sunt o multime de falsuri cu stantza
buflea spune:
citat din mesajul lui alra Buflea permite-mi sa te contrez Eu am nascut de 2 ori natural cu epidurala cu butonas in propria-mi mana si la a doua nastere din cauza de doza dubla data de mandea, la 10 cm dilatatie radeam ca proasta ca eram stoned si tipau moasele la mine sa nu mai ranchez ca scap plodu si dr nu a venit inca |
Iti permit ...ce spun eu este ca exista curentul asta extremist despre cezariene care ma deranjeaza teribil. Este foarte ok nascutul prin cezariana si in functie de experienta fiecaruia, procedura pare mai tarumatizanta sau nu ... si eu am nascut prin cezariana fluierand.
Singurul meu sic! de necontestat despre nasterea naturale este tufanica si va spune o "gaina batrana", este nevoie de ea mai mult decat va imaginati
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui buflea Singurul meu sic! de necontestat despre nasterea naturale este tufanica si va spune o "gaina batrana", este nevoie de ea mai mult decat va imaginati |
Mey, cred ca te inseli. Depinde si aici... E o idee preconceputa ca are de suferit. Iti zice tot o gaina batrana
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui buflea este tufanica si va spune o "gaina batrana", este nevoie de ea mai mult decat va imaginati |
ma prapadesc
in spatele unui barbat puternic sta o tufanica si mai puternica(Viva "tufanica nealterata si neviciata"!!)
32+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alra spune:
Iubita, declarai ca sunt sensibiloasa, da' daca faci vo supozitie relativ la vo planta/tufis pan care au trecut 3 kg ca ar fi oarescum in traume te raportez la tovarasa cu detalii argumentate
My_Lady0091 spune:
deci...Ansterdam-soare,tufanica rezista, Londra-ploaie, tufanica rezista, Romania-"avem di tati", tufanica rezista!
32+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
buflea spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Mey, cred ca te inseli. Depinde si aici... E o idee preconceputa ca are de suferit. Iti zice tot o gaina batrana |
Sunt de acord ca depinde ...depinde insa de mascul - unora nu le place la inghesuiala ...
P.S. Tanti, pe masurate iti demonstrez ca e mai larga ...
buflea spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 in spatele unui barbat puternic sta o tufanica si mai puternic |
Gresit - sta o tufanica stramta ..damn it maica, ca ma puneti sa vorbesc prostii ...
Am plecat la Christmas Concertul lui fi-meu ...