Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ho, ho, ho, am venit sa va salut. Si sa va zic ca maine am ultimul hop-preambul la altele.

Nu va iau pe rand, ca nu ma tine memoria Vad ca sunteti bine, sanatoase, unele in crestere. Lady, au zis foarte bine "batranele" de pe aici. Cezariana nu e un capat de tara, mai ales daca e necesara. Parerea mea personala despre cezarienele elective nu v-o spun, o deduceti voi.

Hai sa va zic de ce m-am emotionat azi. Colegul de apartament are un soi de matusa plecata acum vreo 20 de ani in Germania. E o poveste draguta in esenta si trista in urmari. Ea-40 de ani, fericita cu viata ei din Romania, dar necasatorita, el- neamt la 40 si treaba lui, din Germania mamii domniei sale. Se intalnesc, se plac, ea lasa tot si se duce sa traiasca in Germania. Doar ca in ultimii cativa ani situatia a fost complicata pe acolo (fiul lui din prima casatorie facuse un credit, girand cu casa lui taica-sau, nu l-a platit, banca a luat casa) si Ana-pentru ca asa o cheama- a ramas sa traiasca cu sotul ei intr-o locuinta sociala.

Nimic impresionant pana aici. Doar ca Ana e cea mai vesela persoana pe care am cunoscut-o vreodata. A avut o viata ingrozitor de grea. E orfana si a locuit pe la diverse rude, practic si-a construit o viata decenta din nimic. Ana nu uita niciodata cand e ziua de nastere a cuiva. A trimis din Germania in fiecare an, la fiecare aniversare, cate un felicitare tuturor celor care au ajutat-o in vreun fel. Si poate asta e banal, dar ea mereu lipea pe felicitari cate un iepuras daca era Paste, sau desena un buchet de flori la semnatura daca era ziua cuiva.

Acum ne-a trimis si noua o felicitare de Craciun. Putin trista, ca ne zice ca are multe necazuri. Zice si ca ii e dor de Romania si de noi (eu am vazut-o o singura data, acum vreo 8 ani). Dar a cautat in Germania un timbru postal cu o biserica romaneasca si pe ala l-a lipit pe plic
Si gata, nu va mai zic nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Am vazut! Mi-au dat lacrimi virtuale

Mai, sincer asta am gandit si eu. Insa ar fi fost ofensator pentru mine sa ii spun asa ceva. E hipersensibil si supra reactioneaza. Azi el a inceput, pe cuvant. Io terminasem si m-am dus dupa cafea iar el a venit dupa mine sa facem discutie la priveu.

Mergi la inceput

Tanti s-a declansat in forta simultan la mai multe sectiuni

Si eu am primit o felicitare frumoasa cu 3 lantuse cu iconite de la sora maica-mii si o sunt o data pe an in ciuda faptului ca e gratis :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Tanti.Z-si nu are cine-i ajuta?vreo ruda?saracii de ei!Acum cati ani au?

Vedeti...oamenii care si-au cladit o viata din nimic..cum pretuiesc si cinstesc locul?Cine mai deseneaza flori pe felicitari..cand le iei gata printate!intotdeauna valoarea sta in simplitate si simplitatea e mai aproape de suflet si de divinitate!

Alra...rad caci am si eu un astfel de coleg..deci pricep cam cum "discutati" voi!!!Si in fond, ce are el de impartit cu tine..sa te puna intr-o lumina proasta?

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Colegu tau e politist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Colegu tau e politist?

Vacanta cu Laura in Romania

semi

transferat de la TF

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:

Tanti s-a declansat in forta simultan la mai multe sectiuni

mmm... Mnu, cum zic suedezii.

Am citit putin din ce nu citisem de vreo cateva zile si mi se pare ca discutiile sunt cam diluate si dezlanate pe forum. O fi influenta astrala? Poate vine Portocalia si ne zice

A propos de asta (desi mi-a zis o lingvista ca a propos e un barbarism in limba romana) eu am incetat sa cred in astrologie acum multi ani, cand un astrolog vestit si priceput mi-a zis ca am o astrograma numai buna de dat doctoratul pe ea. Si drept a grait, ca nimeni nu m-a lamurit, asa ca mi-am creat niste teorii proprii, care deocamdata functioneaza.

Mergi la inceput

Genial, mai tare ca al meu.

Ne impungem pentru ca suntem amandoi sensibilii. Nu stiu ce l-a manat. Si eu ma intreb. Ori pasiunea, ori seful lui - lucram la firme diferite si e o situatie politica destul de tensionata. Insa eu credeama ca vorbesc cu el si atat, eu nu am zis nimic nimanui cu toate ca aveam ce, si uite ca am dat dovada de prostie si o admit public

Mergi la inceput

Tanti, p-aci locuintele sociale inseamna niste chestii super decente, la nemti nu or fi departe.

Lady, eu si fimea a mare facem felicitarile cu manutza noastra cu pictura si bricolaje wi poza lipita si parol ca am dat mai mult pe materiale decat am da pe felicitari tiparite :)))

Mergi la inceput

Citat:

Tanti, p-aci locuintele sociale inseamna niste chestii super decente, la nemti nu or fi departe.

Mai, ce sa zic... mersi

Mergi la inceput