Sfatul batranelor (9)
Raspunsuri - Pagina 39
buflea spune:
Fetelor - ce este cu trend-ul asta "sa gatim fara bijuterii" ?
Nici eu nu le dau jos de la mana cand gatesc - dar eu nu gatesc cu mainile pana la cot, nu stiu, am scule ... I mean, cand fac chiftele, da, le dau jos, prajituri cu framantat nu fac ... in rest, nu stiu sa fac o alta mancare cu mana goala ...
alra spune:
Buflea permite-mi sa te contrez
Eu am nascut de 2 ori natural cu epidurala cu butonas in propria-mi mana si la a doua nastere din cauza de doza dubla data de mandea, la 10 cm dilatatie radeam ca proasta ca eram stoned si tipau moasele la mine sa nu mai ranchez ca scap plodu si dr nu a venit inca
alra spune:
Ce tare e toolu asta cu aprobatul mesajelor. Da bine la self esteam cand te vezi aprobat
Nici eu nu gatesc cu zorzoane si ceasul il scot la servici ca imi zdrangane de birou. Shit, cred ca l-am lasat la kinezistaaaaa. L-am scos in vederea electrocutarii
My_Lady0091 spune:
Multumesc, fete dragi!
Eu prima oara am trecut printr-o nastere naturala grea-era sa murim,ca nu mai iesea mandra!Mi-a rupt aprox.tot vaginul.si am facut si o depresie dupa-sora cu moartea, care mi-a distrus corpul pe termen lung
Saru-mana, inseamna mult
32+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
kariguld spune:
buflea, nu e trend sa gatim fara bijuuri. dar socrosenia baga mana pana la coate ca face mancaruri multe si dese. ma gandeam ca poate i se incurca prin chiftele.
legat de nastere, eu sunt de acord cu amndoua: buflea si alra. fiecare femeie e diferita si organismul reactioneaza diferit, asa ca extremismele ca numai asa sau pe dincolo e bine ma scot din sarite.
lady, fii increzatoare ca va fi bine
alra spune:
Heeei, ati disparut toatele?
Mai tineti minte ca ma certam cu un coleg? Well, azi l-am facut sa planga la propriu ... Ma intreb acum la care manager o sa trebuiasca sa ma prezint
Edit: deci vorbim de o persoana de aproape 40 de ani si cu "greutate" ca sa zic asa, si ghilimelele nu isi au rostul
Edit iara: kari, te-am aprobat pentru ca m-ai mentionat la modul pozitiv
My_Lady0091 spune:
Siiiiiiii.....de ce ai facut omu' sa planga?
Io mananc pomelo, va plac?
32+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alra spune:
Paaai ma vorbise pe la spate si umflase si in cercuri destul de sus puse, si cum stiu ca e baiat fin, l-am atacat la sentiment.
Mi-as dori atat de mult ca oamenii sa fie simpli si sa nu trebuiasca sa imi dezvolt eu tot felul de mecanisme de aparare, care nici macar nu ma prind :((((
alra spune:
Ah, da eroare daca te aprobi singuri, si daca te dezaprobi! Cica e trist sa te votezi singur, ah ce injust!
My_Lady0091 spune:
Te-am aprobat io.Si nu puteai sa-i spui verde-n mufa:bai baiete...nu mai barfi ca o ia o m u i e r e?Oricum a plans la fel
32+