Sfatul batranelor (9)
Raspunsuri - Pagina 38
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Plus ca de cum intru pe usa ma "dezbrac" de inele, cercei si ceas. Nu suport sa le port in casa. |
Eu exact pe dos ... nu suport sa-mi scot si sa-mi pun la loc. E ca o noua responsabilitate de care trebuie sa imi aduc aminte.
Eu am un singur rand de bijuterii - cele de pe mine. Nu le dau NICIODATA jos, ceasul included. Nici cand spal vase, nici cand fac curatenie, nici cand sap in gradina, nici cand imi pun ciorapii (mda, cunosc riscurile ) ... cea mai populara sunt la plaja, in valurile oceanului cand primesc cel putin 2 intrebari pe baie despre cat este ceasul .
Ceasul este singurul accesoriu pe care il schimb atunci cand se strica - il arunc la cos si cumpar altul pe care il tin lipit de mana cam 2 ani (in medie).
buflea spune:
Hahahahhaha - Viviana, am ras de una singura cu capul sub birou ca ma vad colegii ... Tu esti tot aia cu soarecii in masina ca nu imi mai aduc aminte ?
Si eu am obiceiul sa las usile sau geamurile deschise la masina - adica nu eu, copiii ... cum acum e noapte cand venim acasa, mi-e greu sa controlez dupa ei sa vad daca au tras usa glisanta sau au inchis geamurile pe care tot ei le deschid ... nororc ca vine almeu dupa mine, parcheaza exact pe partea care nu se vede din casa si rezolva problema - dupa care nu scapa ocazia sa imi faca observatie !
My_Lady0091 spune:
am venit de la ginecolog.
am 82 kg, plus doua fata de luna trecuta
am anemie-tre sa repet analizele la 2 sapt.mi-a dat tardiferon
posibil sa am infectie urinara-maine merg sa fac niste analize.
mi-a zis sa nu mai stau in picioare mult, sa nu mai merg mult, sa nu stau pe partea dreapta.
tensiunea e ok.
bebbelusa
are 2 kg 700
insa
e in pozitie transversala, cu sanse mici de a se intoarce
si are circulara de cordon...adica cordonul in jurul gatului
posibil sa ajung la cezariana-sunt ffffffffffff.trista...mi-e sufletul amar...si ma sting pe dinauntru.
32+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui buflea Hahahahhaha - Viviana, am ras de una singura cu capul sub birou ca ma vad colegii ... Tu esti tot aia cu soarecii in masina ca nu imi mai aduc aminte ? |
Eu sunt. Pai daca avea pisici cum sa mai fi avut si soareci?
Ioana_Pos spune:
Lady, eu zic ca stati bine. Bebelusha poate vrea sa fie mai speciala si de aia trage la cezariana. Eu zic sa nu te sperii. Mai sunt 2 luni, poate se rasgandeste.
Ioana_Pos spune:
Nici eu nu ma simt bine cu bijuterii pe mine si le dau jos cand vin acasa, ba uneori uit sa le pun cand plec si se supara Balaurul ca nu port verigheta in public . Ceasurile imi plac si am mai multe (Androix ), nu neaparat de firma. Le folosesc pe post de accesorii, asa ca sunt destul de diferite.
Mama mea poarta bijuterii - aceleasi - zi si noapte. De Sarbatori trebuie sa ii curat eu inelele, ca se gasea sigur niste maioneza intrata pe sub pietricelele inelelor . Acum am convins-o macar sa le schimbe in functie de tinuta si le poarta alternativ. Cred ca e chestie de preferinta. Recunosc ca in capul meu am imaginea femeilor batrane care isi puin 2-3 inele pe degetele de la o mana (eventual 2 pe un deget ) ca sa arate ce au si pentru ca asa s-au obisnuit ele din tinerete, cand trebuia sa te lauzi cu ce ai.
kariguld spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 am venit de la ginecolog. am 82 kg, plus doua fata de luna trecuta am anemie-tre sa repet analizele la 2 sapt.mi-a dat tardiferon posibil sa am infectie urinara-maine merg sa fac niste analize. mi-a zis sa nu mai stau in picioare mult, sa nu mai merg mult, sa nu stau pe partea dreapta. tensiunea e ok. bebbelusa are 2 kg 700 insa e in pozitie transversala, cu sanse mici de a se intoarce si are circulara de cordon...adica cordonul in jurul gatului posibil sa ajung la cezariana-sunt ffffffffffff.trista...mi-e sufletul amar...si ma sting pe dinauntru. |
copilasul meu iubit, cum sa-ti fie sufletul amar . fruntea sus, nu-i sfarsitul lumii. eu imi amintesc cate trasnai imi spuneau medicii din Ro cand eram gravida cu fata. veneam acasa si ma apuca jalea, plangeam pana la epuizare. apoi plecam la control in Elvetia si cei de acolo ma asigurau ca totul e ok. si era in pozitie transversala si avea circulara de cordon. dar medicii elvetieni nu faceau tragedie din asta, ca cei din RO. care imi spusesera pe un ton plin de gravitate
banuiesc ca nu-ti doresti cezariana. dar nu-i asa grav, nu te speria. va fi putin mai dificil, dar te vei recupera. ai sa vezi!
un gand bun si o ruga ptr tine
viviana, am ras de patania ta. e de plans, stiu, da nu m-am putut abtine.
suntem in parametrii, copii fericiti ca vine mosul .
socrosenia poarta bijuterii tot timpul. mereu ii spuneam sa le scoata cand gateste macar, da cu cine sa ma inteleg.
eu le pun rar pe degete si abia astept sa le scot cand ajung acasa. de multe ori uit sa le pun, ca nu ma pot obisnui cu ele. barbatul spune mereu ca-s o comoara la casa omului, folosesc rar parfumuri, bijuteriile la fel...
buflea spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 e in pozitie transversala, cu sanse mici de a se intoarce si are circulara de cordon...adica cordonul in jurul gatului posibil sa ajung la cezariana-sunt ffffffffffff.trista...mi-e sufletul amar...si ma sting pe dinauntru. |
Vai de mine ...draga mea, crede-ma ca este foarte ok sa faci cezariana. Eu am facut DOUA, la diferenta de 1 an si nu as da o nastere naturala pe cezariana ... stiu ca sunt multe controverse in legatura cu asta, dupa mine exista pareri foarte, foarte extremiste, care nu au nici ratiune logica ... la fel ca si cu alaptatul. De preferat este intotdeauna ceea ce iti doresti (vaginala, alaptarea pana la varsta X ...etc), nu exista bine si rau si variantele alternative trebuie acceptate exact dupa cum le spune numele. Nu sunt daunatoare absolut deloc, dar absolut deloc ... si trebuie sa ne bucuram ca exista.
O sa vezi - cezariana este o nastere eleganta - te programezi, esti foarte conectata cu momentul nasterii si ai timp si resurse sa te dedici momentului mult mai lejer decat o nastere naturala. Nu te epuizezi, nu-ti ies ochii din cap de durere, nu transpiri, nu tzipi, nu ti se largeste tufanica ...etc.
Partea incomoda vine a doua zi - cand trebuie sa te dai jos din pat - dar iti sugerez cu toata increderea sa iei "tylenol" in caz de durere - laptele oricum vine dupa 3 zile, tylenolul este foarte safe si in caz de alaptat si chiar face minuni.
Eu, cu ambele cezariene, nu am "suferit" decat strict 2 zile dupa operatie - mai greu mi-a fost sa-mi controlez hormonii dupa sarcina decat durerea cezarienei ...
O sa fie bine, ai sa vezi !
alra spune:
Lady, in 2 luni are tot timpul sa se intoarca si sa is descurce cordonul. Asa cum si-l pot incurca in intervalul asta tot asa se pot descurca. Cu cezariana te inteleg, si eu eram speriata, insa nu cred ca e un capat de tara.
Relativ la mndra ta "mare" a mea are 3 ani si cateva zile si kk face pe acelasi pater: in pampers daca apuca noaptea sau direct in chiloti daca ii vine pe zi. O singura data, de ziua ei , s-a asezat pe oala cu ipadu in brate, a stat acolo vo 15 minute si a produs o oala maroooo. Pupat, felicitat, laudat
Rall, esti de-a dreptul enervanta . Dar cum ai garantia lucrurilor cumparate pe ebay? Ok, aurul are un marcaj, da' bolovanii? Eu pana la urma mi-am luat niste micro cercei cu micro pietricute de pe amazon pe care am platit pretul corect, cu 30% mai putin decat in alte parti. Acu ce sa zic... Argint cu zirconii arata identic... Smecheria e sa iei zirconii mici mici ca cu blovani nu pacalesti pe nimeni
Viviana, am ras o gramada . Cum sa iti fete mai in masina??!!
Eu ceas mi-am luat tot de pe amazon, purtabil insa pe zi, de firma cu fite, si reduuuus'. Incomparabil ca pret cu ce am vazut in magazine