Sfatul batranelor (9)
Raspunsuri - Pagina 37
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra nu stiu cum e waterzooi |
Daca ajungi in Galati, e un restaurant cu specific belgian si au waterzooi E foarte bun, e un fel de ciulama mai lichida (adica niste pui in sos alb de smantana, cu ceapa verde)
rall spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Rall pe unde bantui..te vazui ultima oara pe taramul Dahrianei! |
Pe la umanitare, a fost o saptamana plinaaa! Si urmatoarea la fel
rall spune:
citat din mesajul lui alra Da, niste milimetrice montate in Ag-eu poti lua usor cu maruntis. Ma uitam insa dup ceva mai serios. Mi-am largit orizonturile culturale studiind grade de marime si puritate. Arta taica. |
De cateva luni m-a apucat si pe mine desi inainte n-aveam nici o treaba, ca nu mi-au placut niciodata bijuteriile prea scumpe.
Acum am inceput sa fac sapaturi pe ebay, se gasesc niste dealuri foarte bune. Am luat o pietricica montata in platina, de 1 carat, aproape perfecta (ca incluziuni si culoare), la 120 lire. Valoreaza vreo 6000. Am zis ca o pastrez sa o las mostenire
rall spune:
citat din mesajul lui buflea Apropo fetelor, explicat-mi si mie de ce hamburgerul este socotit "junk food" ? Ca de fapt este carne tocata de vita amestecata cu sare si pusa pe gratar - va jur, nu are nimic altceva, nici macar ceapa si este gratar nu prajeala. |
Mai nou, cica e cancerigena carnea pe gratar (adica toata partea cu arsura). Asa si cartofii / painea prajita pot forma acrylamida, care ne omoara neuronii / are legatura cu Alzimerul / posibil cancerigen: http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Risk/acrylamide-in-food / http://www.fda.gov/food/foodsafety/foodcontaminantsadulteration/chemicalcontaminants/acrylamide/ucm053569.htm ...
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
De cateva luni m-a apucat si pe mine desi inainte n-aveam nici o treaba, ca nu mi-au placut niciodata bijuteriile prea scumpe. Acum am inceput sa fac sapaturi pe ebay, se gasesc niste dealuri foarte bune. Am luat o pietricica montata in platina, de 1 carat, aproape perfecta (ca incluziuni si culoare), la 120 lire. Valoreaza vreo 6000. Am zis ca o pastrez sa o las mostenire |
Vorba cuiva, cred ca singura varianta este sa le las mostenire ...
mianna spune:
citat din mesajul lui rall Am luat o pietricica montata in platina, de 1 carat, aproape perfecta (ca incluziuni si culoare), la 120 lire. Valoreaza vreo 6000. Am zis ca o pastrez sa o las mostenire |
vreo 6000 de ce?? sa nu zici tot lire ca fac infarct daca-s chestii de finete gen carate scuzata fie-mi ignoranta, ca nu m-au pasionat vreodata (no bine, nici chiar asa de ignoranta nu-s incat sa-mi imaginez ca are 6000 de carate, ma gandeam la ceva similar a carui denumire probabil imi scapa). dar spiritul meu practic zice ca nu-i logic sa iei cu 120 ceva ce valoreaza 6000, indiferent ce. sau e?
Androix spune:
Cand o sa fie vintage poate
Hai ca mai dau si eu pe aici. Multumesc ca mi-ati laudat puiul de cioara! Mi-a crescut inima in piept. Aseara am lesina de ras ca am urmarit inca o data filmuletele si m-a facut atenta sotul meu ca a mea danseaza no matter what, da peste celelalte fetite numai sa-si faca miscarile.
Am o lene de ma doare. De durut ma doare pe bune. Inca ma doare in gat, inca sunt umflata imi vine sa ma impusc! Azi cica ma duc la medica de familie, probabil maine ma va chema la un exudat al carui rezultat il voi primi pe vinerea viitoare si care probabil nu va arata nimic. De data asta a fost fara febra si alte alea deci zic eu ca e viral, de-aia nici nu m-am aruncat pe antibiotic. Cert e ca de asta primavara si pana acum am numarat 4 episoade de bolesnite cu gatul. A fost cel mai prost an din punctul asta de vedere. Tot ce a adus fi-miu de la gradinita s-a lipit invariabil si de mine.
SI eu am primit un ceas sclipiricios care nu se pupa cu vestimentatia mea, nu aveau "sclipiricelile" karate de niciun fel da io m-am dus si mi l-am schimbat si mi-am luat unul mai in ton cu ce port. Si nu spal vase cu el ca mi-e drag si vreau sa-l pastrez cat mai mult timp ca nou. Plus ca de cum intru pe usa ma "dezbrac" de inele, cercei si ceas. Nu suport sa le port in casa.
Am apasat pe nustiu ce si s-a dus dracu meniul de sus si bara de jos. Nu mai stiu sa-l fac la loc. Hai ca le-am dibuit si le-am facut la loc
Asa va spuneam ca am o mare lene si ar fi timpul sa fac si eu una alta ca vine craciunul peste mine si ma prinde asa.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
rall spune:
citat din mesajul lui buflea stiti care e problema la mine cu chestiile astea de calitate exceptioanala ?... ca sunt prea saraca ca sa pun pe mine numai din astea si asa, o piesa ratacita intr-o costumatie 80% de la WalMart isi pierde stralucirea. Pai zau asa, cum arata mana mea cu "milimetrice" descarcand musculos plasele de la supermarket din camionul de familie "van" ? |
Sunt de acord! Si nu numai de restul imbracamintii dar si de locul unde suntem si ce facem. Adica ma duc cu inel de enspe mii de $ (sa zicem) sa fac piata intr-un oras prafuit de provincie? Ceva nu se leaga Prefer sa le tin in cutiuta lor... ca investitie sa zicem
rall spune:
citat din mesajul lui mianna vreo 6000 de ce?? sa nu zici tot lire ca fac infarct daca-s chestii de finete gen carate scuzata fie-mi ignoranta, ca nu m-au pasionat vreodata (no bine, nici chiar asa de ignoranta nu-s incat sa-mi imaginez ca are 6000 de carate, ma gandeam la ceva similar a carui denumire probabil imi scapa). dar spiritul meu practic zice ca nu-i logic sa iei cu 120 ceva ce valoreaza 6000, indiferent ce. sau e? |
Da, la lire ma refeream
Chiar e ebayul un gold mine daca ai cheful sa stai sa scormonesti. Sunt multi mai nepriceputi intr-ale computerelor si pun licitatiile in categorii gresite sau nu stiu valoarea bijuteriilor pe care le vand. De doua ori am cumparat ceva ce valora mai mult decat ce spuneau vanzatorii (o data mi-a spus ca e cristal si era diamant, o data ca e topaz roz si era un f frumos rubin natural). Mi s-a intamplat si invers, un vanzator mi-a spus ca era aur de 18ct si de fapt era de 9ct insa a acceptat sa ii trimit produsul inapoi si si-a cerut mii de scuze. Era primit de la fostul ei sot si doar presupusese ca e mai valoros ).
Asta de 120 -> 6000 a fost un deal de o data la 5 ani, dar milimetrice in valoare de ~ 1000 lire care se vand la 100lire is zilnice
viviana spune:
Mai intru si eu pe aici, cu toate ca am treburi pana peste cap ca tot ma plangeam de monotonie.
Am grozav de multe de facut si cum la barza chioara nu-i face nimeni cuib sa va spun ce am mai patit.
Celcesforaie a absentat din viata Romaniei vreo 2 luni.
Nu le am cu condusul si imi si place sa merg pe jos asa ca in timpul asta superba noastra masina sta intr-un garaj.
Asa ca azi ne-am dus sa-i dam masinii buna ziua. Ca de, ne cheama muntele de Craciun.
Nu stiu cine, si nici nu vreau sa nominalizeze aiurea a uitat geamul (de la sofer) deschis.
Asa ca superba mea masina s-a tansformat in hotel pentru pisici.
Ce mare lucru veti spune?
Poate n-ar fi mare chestie, dar au facut pipi acolo, au fatat acolo si chiar au servit cina.
Putoarea ne-a daramat.
Pe bancheta din spate era o mazga albicioasa, care se intindea de colo, colo. Urme de pipi peste tot, oase de peste, par si... las imaginatia voastra sa faca restul!
Am pus si noi niste pungi de plastic pe bancheta, am deschis toate geamurile si ne-am dus la spalatorie acompaniati de muzica de Craciun.
Cand am ajuns acolo si ne-au vazut aia stupoarea lor s-a transformat in hohote de ras.
"A, pai dureaza vreo 4 ore s-a aducem la lumina!"
Eu m-am intors acasa sa scot mirosul de pe mine ca am serbare.
Si de atunci rad de una singura amintindu-mi ce a spus Celcesforaie cand a vazut roata dezumflata:
"Eh, nu-i nimic, ce poate fi mai rau de atat?"
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi